Tüp bebek belirtiler

2-3 haftalık bir embriyonun pek belirtisi olmuyor aslında, belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyor. O yüzden kendinizi dinleyip strese girmeyin, 10 günde belirti olmaz zaten :)

2-3 haftalık bir embriyonun pek belirtisi olmuyor aslında, belirtiler ilaçlardan kaynaklı oluyor. O yüzden kendinizi dinleyip strese girmeyin, 10 günde belirti olmaz zaten :)
Söylediklerinize hiç katılmıyorum. Aslında bende sizin gibi düşünüyodum taa ki 2.transferimde hamile kalana kadar çok şükür sonucum pozitif. İlk transferimdede kasık ağrıları vs vardı ama 2. Transferimde çok daha fazla kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik oldu. İlaçlar ve hamilelik belirtileri kesinlikle aynı değil☺️

Tüp bebekte transfer sonrası gün gün belirtilerinizi yazarmısınız??? Çok merak ediyorummm
Kesinlikle kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım tabi belirtisi olmayanlarda var kendinizde belirti aramayın. Ama benim negatif transferimde bu gibi durumlar yokken ikinci transferimde belirgin ağrılarım vardı şükür hamileyim darısı size🙏🏼

Söylediklerinize hiç katılmıyorum. Aslında bende sizin gibi düşünüyodum taa ki 2.transferimde hamile kalana kadar çok şükür sonucum pozitif. İlk transferimdede kasık ağrıları vs vardı ama 2. Transferimde çok daha fazla kasık ağrısı bel ağrısı ve halsizlik oldu. İlaçlar ve hamilelik belirtileri kesinlikle aynı değil☺️
Kan günde çıktı belirtiler ortaya

2 transfer oldum biri negatif diğeri şükür pozitif oldu. Tek fark alt karnımda bir noktada sızı oldu. Bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir. 2-3 gün sürdü geçti. O sızılar bitince de çok açık kahverengi akıntım oldu. Sonra testim pozitif çıkmıştı. Tabi herkesin farklı belirtileri olabiliyor.

X