• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek başlangici

Canım inşallah doktorum en sevdiğimiz hasta grubundasın dedi olumlu konuştu ama yine Rabbim bilir en iyisini 🤲🏻☺️
İnşallah müjdelerimizi veririz birbirimize ne zaman adet tarihiniz ? ☺️
Insallah canim. Adet tarihim 11.12., 07.12. de randevumuz var ilaclari nasil alacagimi anlaticak. Seninki ne zaman?

Canın ben varım , Biz de 2 senedir Evlat sahibi olmak istiyoruz 3 aşılama denedik olmadı , ben pkosluyum eşimde sıkıntı yok
Ben de 2 gün önce başladım tedaviye gonal f 450 “225 ünite “ her akşam vurunuyorum 5 gün sonra kontrol var şuanlık sürecim bu şekilde :)
Acikcasi bizde asilama düsüncesiyle gittik doktor direk tüp bebek deyince baya bi sasirdik beklemiyorduk cünkü. Igneler nasil gidiyo biraz korkuyorum acikcasi. Ama sonucunda rabbim bi evlat nasip edicekse deger tabiki.

Merhaba bende 3 kez başarısız tüp bebek denememden sonra dr degistirdim bugün ilk görüşmeyi yaptım öncelikle histereskopi yapilcak ocak ayındaki adetimde başlıycaz inşallah
Insallah bu sefer olur canim. Bizim daha ilk denememiz bizi neler bekliyo hic bilmiyoruz. Doktorum cok ümitli konustu görünürde bende hicbir sorun olmadigi icin.

merhaba biz de tam 2 senelik evliyiz testlerimizi yaptırdık 2 hafta içinde adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için. ilk deneme tek sorun polikistik over. 24 yaşındayım. hepimiz için güzel bir süreç olsun inşallah. 💐
Merhaba yaslarimiz da birbirine cok yakin. Insallah canim. Benimde adetime 8 gün kaldi demekki nerdeyse ayni anda basliyoruz.

Insallah bu sefer olur canim. Bizim daha ilk denememiz bizi neler bekliyo hic bilmiyoruz. Doktorum cok ümitli konustu görünürde bende hicbir sorun olmadigi icin.
Inşallah ilk denemenizde tutar 🤲tekrar aynı şeyleri yaşamak gerçekten zor nacizane tavsiyem dr çok olumlu konuştu diye kesin olur gözüyle bakmayın olmama ihtimalini de bi kenarda tutun inşallah olur ama olmama durumunda gerçekten yıkım oluyo acı bi şekilde ben yüzleştim çünkü yüzde 50 50 bakın olaya inşallah hepimiz müjdeli haberleride yazarız..

nereyi soruyorsunuz
Inşallah ilk denemenizde tutar 🤲tekrar aynı şeyleri yaşamak gerçekten zor nacizane tavsiyem dr çok olumlu konuştu diye kesin olur gözüyle bakmayın olmama ihtimalini de bi kenarda tutun inşallah olur ama olmama durumunda gerçekten yıkım oluyo acı bi şekilde ben yüzleştim çünkü yüzde 50 50 bakın olaya inşallah hepimiz müjdeli haberleride yazarız..
Cok tesekkür ederim tavsiyen icin. Bizde cok ümitlenmek istemiyoruz ama bir yandan simdiden isim düsünmeye basladik. Insallah rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip eder. Her ay adet geldiginde yasanan hayal kirikliklari biter :(

Cok tesekkür ederim tavsiyen icin. Bizde cok ümitlenmek istemiyoruz ama bir yandan simdiden isim düsünmeye basladik. Insallah rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip eder. Her ay adet geldiginde yasanan hayal kirikliklari biter :KK43:
Amin inşallah, allah olmuycak şeyin hayalini kudurmazmış inşallah sağlıkla olur tek temennim isteyen herkez için..

Acikcasi bizde asilama düsüncesiyle gittik doktor direk tüp bebek deyince baya bi sasirdik beklemiyorduk cünkü. Igneler nasil gidiyo biraz korkuyorum acikcasi. Ama sonucunda rabbim bi evlat nasip edicekse deger tabiki.
Canım inan aşılamanın normal bi ilişkiden bi farkı yok tüpe başlamaları iyi olmuş bence ben 3 aşılama yaptırdım zaman kaybıydı tamamen 😳
İğnelere daha önce aşılama da yaptırdığım ve meslek gereği ( hemşireyim ) fazlasıyla alışkınım 🙈😀
İnan ufacık iğne korkulacak bişi yok , hem o iğneyi yaparken yavruna giden yolun ordan geçtiğini bildiğin için hiç düşünmüyorsun bile acısını korkusunu ☺️🤲🏻
Dualarım sizinle bizle aynı durumda olan hepimizde P papatyam54 🤲🏻

Canım inan aşılamanın normal bi ilişkiden bi farkı yok tüpe başlamaları iyi olmuş bence ben 3 aşılama yaptırdım zaman kaybıydı tamamen 😳
İğnelere daha önce aşılama da yaptırdığım ve meslek gereği ( hemşireyim ) fazlasıyla alışkınım 🙈😀
İnan ufacık iğne korkulacak bişi yok , hem o iğneyi yaparken yavruna giden yolun ordan geçtiğini bildiğin için hiç düşünmüyorsun bile acısını korkusunu ☺️🤲🏻
Dualarım sizinle bizle aynı durumda olan hepimizde P papatyam54 🤲🏻
Evet doktorum da öyle söyledi tüp bebekle hamile kalma ihtimali cok daha fazla dedi. Cok tesekkür ederim biraz icimi rahatlattin. Benimde dualarim sizlerle insallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir.

Evet doktorum da öyle söyledi tüp bebekle hamile kalma ihtimali cok daha fazla dedi. Cok tesekkür ederim biraz icimi rahatlattin. Benimde dualarim sizlerle insallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
Amin inşallah , kulun kula duası geçer derler. 🤲🏻
Ya bi de kızlar tecrübeli olanlar yeni başlayanlar vs bu süreçte nelere dikkat edicez nasıl beslenicez bi fikriniz var mı ?

merhaba
ben de 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyoruz eşimde sperm sayısı düşük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirildik. 2 hafta sonra adetimle tedaviye başlayacağız.
Allah dileyen hakeden herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. birbirimize dua edelim inşallah güzel sonuçlar alırız

Back