- 12 Mayıs 2021
- 84
- 68
- 18
- 32
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Merhaba benim 3.67 idiBenimde bir tüp kapalı birisi açık ve amah 0 96 doktor tüp bebek öneriyor sizin amh kaç acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim 3.67 idiBenimde bir tüp kapalı birisi açık ve amah 0 96 doktor tüp bebek öneriyor sizin amh kaç acaba
Benim de ikinci transferimin 10. Günü bugün kan testi verdim maalesef 1.20 çıktı çok üzgünüm bu da tutunamadı.
Merhaba bayanlar böyle birşey yaşayan var mı transferin 12günü lekelenmelerim başladi ve belim karnım çok ağrıdı test sonucum negatif çıktı adet olamıyorumMerhabalar 25 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimizi bu ay gerçekleştirdik iki ay öncesi embriyolarım dondurulup kaldırıldı bu ay 1 adet embriyo transferi oldum ancak sonuç negatif ... şimdi 2. Transferi düşünüyorum .
5. Gün embriyosuydu 10. Gün doktor kan tahlili yapmayı söyledi sonuçum 0.106 ancak hala karın ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var doktor sonucum için yükselmeyeceğini söyledi ama içimde bu belirtiler den dolayı şüphe düştü acaba tekrarlasam mı iki gün sonra?
Başarısız tüp bebek tedavisi sonrası ilk adet ne zaman görülüyor ?
Biraz bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda umarım artık son olur hiç birimiz bu durumlardan bu sıkıntılardan geçmeyiz ...
son olarak ikinci transferimi ne zaman yapmamı önerirsiniz ? İkinci transfer yapan arkadaşlar özellikle olumlu sonuç alan arkadaşlar ilk transfer den ne kadar zaman sonra tüp bebek ikinci tedaviye başladılar acaba ?
Merhabalar degeriniz yukseldi mi ayni durumdayim iki gun once 0.7 olan sonucum 1.6ya yulselmis cok kararsizim ne yapmaliyimMerhabalar 25 yaşındayım ilk tüp bebek tedavimizi bu ay gerçekleştirdik iki ay öncesi embriyolarım dondurulup kaldırıldı bu ay 1 adet embriyo transferi oldum ancak sonuç negatif ... şimdi 2. Transferi düşünüyorum .
5. Gün embriyosuydu 10. Gün doktor kan tahlili yapmayı söyledi sonuçum 0.106 ancak hala karın ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet var doktor sonucum için yükselmeyeceğini söyledi ama içimde bu belirtiler den dolayı şüphe düştü acaba tekrarlasam mı iki gün sonra?
Başarısız tüp bebek tedavisi sonrası ilk adet ne zaman görülüyor ?
Biraz bilgisiz ve tecrübesizim bu konuda umarım artık son olur hiç birimiz bu durumlardan bu sıkıntılardan geçmeyiz ...
son olarak ikinci transferimi ne zaman yapmamı önerirsiniz ? İkinci transfer yapan arkadaşlar özellikle olumlu sonuç alan arkadaşlar ilk transfer den ne kadar zaman sonra tüp bebek ikinci tedaviye başladılar acaba ?
Benim yüksekmemişti malesef olmadı ilk tüp bebek denemem . Ama sende yükselme var iki gün sonra bir daha dene kaçıncı gündesin şuanMerhabalar degeriniz yukseldi mi ayni durumdayim iki gun once 0.7 olan sonucum 1.6ya yulselmis cok kararsizim ne yapmaliyim
10.gun bugun muhtemelen olmadi benim de, cunku 5.gun embriyosu ve bu kadar dusuk olmasi mumkun degilBenim yüksekmemişti malesef olmadı ilk tüp bebek denemem . Ama sende yükselme var iki gün sonra bir daha dene kaçıncı gündesin şuan
12. Gün çıkan var bence iki gün sonra yaptır olumsuz olma10.gun bugun muhtemelen olmadi benim de, cunku 5.gun embriyosu ve bu kadar dusuk olmasi mumkun degil
Doktorumu aradim ilaclarini birak dedi maalesef 2.negatif oldugundan histereskopi cekilecek muhtemelen.12. Gün çıkan var bence iki gün sonra yaptır olumsuz olma
Ben ikinciyi hemen yaptım peşine şimdi hamileyim insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekiyor bence eğer hazır değilse biri beklemeli açıkçası1 tane tüp bebek tedavisi gördüm sonuç negatifti.Cok şükür bir daha gerek kalmadı ve doğal yollardan hamile kaldım.Yukselmesi biraz zor gibi ama allahtan ümit kesilmez.Biraz dinlenip öyle ikinciyi yapın derim.Ama herşeyden önce stres en büyük etken onu belirtmek istiyorum.Onlarca tanıdığım insan tüp bebek tedavisine hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldi.13 yıl çocuğu olmayan bir arkadaşımin tup bebekle ikizleri oldu.1 yıl sonra kendiliğinden ve kaza ile 1 ikizi daha oldu.Yani tedavi ne kadar iyi giderse gitsin stresin en aza indirilmesi lazım bu süreçte.Bir tatile çıkın kafanızı dağıtın ikinciye öyle başlayın derim.
Konunuz eski miydi.Ayy çok sevindim inş hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.Allah anali babalı büyütürBen ikinciyi hemen yaptım peşine şimdi hamileyim insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekiyor bence eğer hazır değilse biri beklemeli açıkçası
Olabilir lekelenme.Adet olursunuz bir kac gune kaygilanmayinMerhaba bayanlar böyle birşey yaşayan var mı transferin 12günü lekelenmelerim başladi ve belim karnım çok ağrıdı test sonucum negatif çıktı adet olamıyorum
Amiinnn insallah sağlıkla gelsinler insallah süreç güzel ilerler bakalım tahlil verdim yine artışına göre doktorla görüsücemKonunuz eski miydi.Ayy çok sevindim inş hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.Allah anali babalı büyütür