TÜP BEBEK AST ALT KARACİĞER ENZİM YÜKSEKLİĞİ

PeraPalace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
555
298
53
34
Hanımlar merhaba,tüp bebek ile 20 haftalık hamileyim. Doktorum rutin testleri istemişti,geçen hafta yaptırdım. Sonuçlara göre karaciğer ast alt değerlerim çok çok yüksek çıkmış. Doktorum kullandığım tüm ilaçlarımı acilen kesmemi ve gastroenteroloji bölümüne muayene olmam gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Sebebi ne olabilir? Şubat ayından beri çok fazla hormon ve ilaca maruz kaldım,acaba bunlar sebep olmuş olabilir mi?

Hanımlar merhaba,tüp bebek ile 20 haftalık hamileyim. Doktorum rutin testleri istemişti,geçen hafta yaptırdım. Sonuçlara göre karaciğer ast alt değerlerim çok çok yüksek çıkmış. Doktorum kullandığım tüm ilaçlarımı acilen kesmemi ve gastroenteroloji bölümüne muayene olmam gerektiğini söyledi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Sebebi ne olabilir? Şubat ayından beri çok fazla hormon ve ilaca maruz kaldım,acaba bunlar sebep olmuş olabilir mi?
Benimde durumum şuan sizin gibi sizin durumunuz nedir bebeğiniz doğdu mu

Kullandığınız hormon ilaçlarından dolayı ..

Merhaba. Doktorum kullandığım tüm ilaçlarımı kesti,15 gün içinde normale döndü değerlerim. Doğuma kadar da hiçbir ilaç kullanmadım. Bebeğim doğdu şuan 2 ay 6 günlük
Gözünüz aydın Allah bağışlasın inşallah bundan üç sene önce hormon ilacı kullanmıştım benim de o değerlerim fırlamıştı şimdiki tüp bebek doktorum bunu biliyor ilk transferde formül ilacı kullandım ama ikincisinde kullanmak istemedi hormon yüklemelim boşuna dedi transferi mi oldum bekliyorum yani genel olarak hormon ilacığından dolayı oluyor

Back
X