Bazi bunyeler devamli kist yapabiliyomus ,hazir kist yokken tedaviye baslamis olabilir ,kist olunca erimeden tedavi yapmiyolar o yuzdendir ,biz ameliyata karar vermistik ,doktor bu degrlerle olur dedi esim zor ikna olmusken 1 yil bekledik ilac kullandik degerler duzelmedi baska bir profesore gittik ameliyat olsun ama duzelmeyebilir dedi biz yinede sansimizi deneyelim dedik onada epey bir para odedik 1 sene icinde duzelmezse tup bebek dedi yine gecti 1 sene ,sonra asilamaydi tuptu derken bir sene gecti ,ilki tutmayinca cok bunalima girdim kendimi toplamam epey zaman aldi ,derken seneler gecti gitti canim ,eger istiyorsaniz en guzeli erken yol almak[/QU
anladım kistten dolayı pek biz denemeye şansabırkmayalım dedi bende her ay oldumu olcakmı stresini yaşamak istemedim verdi ilacı kullandım 6sında yumurtalarıma bakıp sanırım iğne vuracak sonrasında artık nasıl diyorsa öyle bi yol izlicez. ben 27 yaşında olduğum halde bazen kızıyorum kendime neden daha önce evlenmedim diye ama nasip kısmet meselesi sonuçta hayırlısı hepimiz için böylemiş