Merhabalar benim de cikolata kistim var 3.8 ve 2.8 boyutlarinda diyarbakir üniversitesi tup bebek merkezinde tedaviye basladim 1 aylik dogum kontrol hapi verdi doktor. Adetin 2. Günü gel dedi asilama mi tup mu bende bilmiyorum amh degerim 1.23 cikti daha doktora gostermedik 20 gune gidecegim doktora o zaman belli olacakkızlar merhaba ankara şehir hastanesinde tüp bebek yapılacak bana amh 0.94 çikolata kisti vardı bende 10 cm alındı yumurta rezervimi etkiledi o kız o yüzden 1 yıldır bekliyoruz ameliyattan sonra olmadı gebelik amelyattan önce bir normal gebelik bırde tüp bebek denemesi oldu düştü tutunmadı kist büyük olduğu için almaya karar verdiler şimdide 0.94 amh olduğu için tekrar tüp bebek diyorlar şimdi adetin 2.günü tekrar gideceğim ama ne yapılacak nasıl olacak daha kuruldan rapor almadık devlette tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen nasıl ilerliyor ben diğerini özelde yaptırmıştım teşekkür ederim
Merhabalar benim de cikolata kistim var 3.8 ve 2.8 boyutlarinda diyarbakir üniversitesi tup bebek merkezinde tedaviye basladim 1 aylik dogum kontrol hapi verdi doktor. Adetin 2. Günü gel dedi asilama mi tup mu bende bilmiyorum amh degerim 1.23 cikti daha doktora gostermedik 20 gune gidecegim doktora o zaman belli olacak
Aynen devlet destekli olunca çok uzun sürüyor amh degerine cok sevindim ya inşallah hayirlisiyla bir an önce baslarsin tedaviye böyle beklemek insani strese sokuyormerhaba cnm benm amh 1.14 olmuş yükseliyor sanırım cuma günü tekrar gitcem bugün başlamadı tüp bebek tekrar ultrason çekti vs. testleri komple yeniledi cuma günü hepsini değerlendirecek bakalım araştırıp duruyolar ne zaman başlar bilmiyorum değerlerimiz yakın şuan benm 0.57den yükseldi nasıl oldu anlamadm ama mfk ilaçlarında kullandım ben ona bağlıyorum şimdide tüp bebk bölümü biesteron verdı birde zeucit onlarda fayda etmiştir belki inşallah iyi sonuçlar alırız ama bu işler devlette çok zor gerçekten hem acil tüp bebk diyo hem salıyoda sallıyo 2 aydır bi tüp bebk yapamadılar bakalm daha kurula bile çıkmadım
15 bin ile 25 bin arasinda degisiyor demisti tup bebek merkezindeki hemşire ama tam bilmiyorumKızlar devlet hastanelerinde tüp bebek süreci basıl oluyor fiyat nedir bilgi verirmişsiniz?
evt çok stresli gerçekten ve artık başlıyoruz diye gitmiştim elimiz boş döndük hayrlısı olsun hakkımızda hepimizinde devletin bu kadar ödeme almasıda çok saçmaAynen devlet destekli olunca çok uzun sürüyor amh degerine cok sevindim ya inşallah hayirlisiyla bir an önce baslarsin tedaviye böyle beklemek insani strese sokuyor
evet banada o civarda dediler çok saçma değil mi devlete insanlar ne diye geliyor gücümüz yok diye insanlar 15 25 bini nerden alsın yazık ya sırf bu yüzden tedaviye başlamayan insanlar var15 bin ile 25 bin arasinda degisiyor demisti tup bebek merkezindeki hemşire ama tam bilmiyorum
cuma günü gittik kızlar 8 cmlik kist varmış ama almak riskli olur dedi 10cm lık kist aldırmıştım ya tekrar almaya gerek yok dedi o yüzden ama polip varmış o yüzden başlanmadı öbür ay adetin 2.günü tekrar gitcem bakalım hayırlısıAynen devlet destekli olunca çok uzun sürüyor amh degerine cok sevindim ya inşallah hayirlisiyla bir an önce baslarsin tedaviye böyle beklemek insani strese sokuyor
Allah sabir versin bende bir hafta icerisinde gidecek gibiyim. Tekrar yollamalari insani ayri bir strrese sokuyor . Polip ne oluyor bu arada?cuma günü gittik kızlar 8 cmlik kist varmış ama almak riskli olur dedi 10cm lık kist aldırmıştım ya tekrar almaya gerek yok dedi o yüzden ama polip varmış o yüzden başlanmadı öbür ay adetin 2.günü tekrar gitcem bakalım hayırlısı
doktorun söylediği et beni gibi bişeymiş gebelik için engel oluyormuş rahmin tertemiz olmasını istiyorlar anladığım kadarıylaAllah sabir versin bende bir hafta icerisinde gidecek gibiyim. Tekrar yollamalari insani ayri bir strrese sokuyor . Polip ne oluyor bu arada?
Merhaba nerede yaptiracaktiniz tup bebek isleminizi nasil bir yol izlendi daha oncede olmadikızlar merhaba ankara şehir hastanesinde tüp bebek yapılacak bana amh 0.94 çikolata kisti vardı bende 10 cm alındı yumurta rezervimi etkiledi o kız o yüzden 1 yıldır bekliyoruz ameliyattan sonra olmadı gebelik amelyattan önce bir normal gebelik bırde tüp bebek denemesi oldu düştü tutunmadı kist büyük olduğu için almaya karar verdiler şimdide 0.94 amh olduğu için tekrar tüp bebek diyorlar şimdi adetin 2.günü tekrar gideceğim ama ne yapılacak nasıl olacak daha kuruldan rapor almadık devlette tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen nasıl ilerliyor ben diğerini özelde yaptırmıştım teşekkür ederim
ankara tüp bebek merkezinde yapıldı A LİFE hastanesi varya eski etimed orası yönlendirdi orda bi bayan doktor kist varken almadan tüp bebk denemek istediler apar topar başladık 2 hafta içinde yumurta toplandı eşimden sperm örneği alındı ve 3.gün embriyosu transfer için çağırdılar çok sağlıklı bi embriyo değildi bence ama yine de transfer ettiler ve normalde 5.gün embriyosu daha iyi oluyormuş birde kaliteleri var onların a sınıf vs diye bende kist varken transferide yaptılar ve kist delindi vücuduma enfeksiyon yayıldı 4 gün hastanede yattım haliyle embriyoda tutmadı enfeksiyondan dolayı ( önce adetin 2.günü gidiliyor iğneler başlanıyor daha sonra 5 gün kullanıyoruz ve yumurta takibi yapılıyor 18mm 20mm olunca fln yumurta çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra yumurta toplamak için çağırıyor yumurta toplanıyor eşinden test alınıyor ve dölleniyor döllenme tamamlanınca embriyoları takip ediyorlar sağlıklı olan ve 3.gün yada 5.gün embriyosu transfer için çağırılıyor o şekilde canım 12 gün sonrada kan testi sanırım oralara gelememiştim ne yazık ki )Merhaba nerede yaptiracaktiniz tup bebek isleminizi nasil bir yol izlendi daha oncede olmadi
kisti yumurta toplarken mi patlattılar ?ankara tüp bebek merkezinde yapıldı A LİFE hastanesi varya eski etimed orası yönlendirdi orda bi bayan doktor kist varken almadan tüp bebk denemek istediler apar topar başladık 2 hafta içinde yumurta toplandı eşimden sperm örneği alındı ve 3.gün embriyosu transfer için çağırdılar çok sağlıklı bi embriyo değildi bence ama yine de transfer ettiler ve normalde 5.gün embriyosu daha iyi oluyormuş birde kaliteleri var onların a sınıf vs diye bende kist varken transferide yaptılar ve kist delindi vücuduma enfeksiyon yayıldı 4 gün hastanede yattım haliyle embriyoda tutmadı enfeksiyondan dolayı ( önce adetin 2.günü gidiliyor iğneler başlanıyor daha sonra 5 gün kullanıyoruz ve yumurta takibi yapılıyor 18mm 20mm olunca fln yumurta çatlatma iğnesi veriyor 36 saat sonra yumurta toplamak için çağırıyor yumurta toplanıyor eşinden test alınıyor ve dölleniyor döllenme tamamlanınca embriyoları takip ediyorlar sağlıklı olan ve 3.gün yada 5.gün embriyosu transfer için çağırılıyor o şekilde canım 12 gün sonrada kan testi sanırım oralara gelememiştim ne yazık ki )
evet ilaçları bulmak çok zor napcaz bilmiyorumMerhaba bende Şubat ayında baslicam fakat cetrotide iğne bulamıyorum maalesef 1 tane buldum 5 tane daha lazım ve hiç bir yerde yok ben 28 bine anlastim Bursa'da ilaçlar hariç ama maalesef iğne bulamıyorum embriyo dondurma dedi 300 dolar ondada kararsızım bilmiyorum ne yapacağımı
evet arasından girip almak zorunda kaldılar yumurtayı çünkü kist sol yumurtalığı kaplamıştı 10 cm olduğu içinkisti yumurta toplarken mi patlattılar ?
çok geçmiş olsun.evet arasından girip almak zorunda kaldılar yumurtayı çünkü kist sol yumurtalığı kaplamıştı 10 cm olduğu için
Yani doktor alternatif ilaçta sunmuyor bilmiyorum illa bu iğne olcak diyor anlamadım gitti yani hic bir yerde cetrodite yokevet ilaçları bulmak çok zor napcaz bilmiyorum
evt gttim şimdi tekrar bi sıvı birikimi var ama endometrio odası var orda alınmasına gerek yok dedi hemde 2.bi amelyatı kaldırmaz dediçok geçmiş olsun.
Tekrar kontrole gittiniz mi kist için ?