ayyy dün 1 pozluk yılbaşı çekimi yaptırdım lenayaçok güzel çıkmış ya
bu arada ek gıda bizde kabus olmaya başladıilla kaşığı kendi tutacak... yahu tutabilse keşke... blw yapacam biraz daha büyüsünde
ama heryerimiz berbat oluyor hemen kollu önlük siparişi verdim
Bugün biz de ek gıdaya başladık kızlar. Meyve suyu ile başlattı doktor, havuç suyu verdim bi kaşık.Nisa da öyle sürekli kasiga elini atıyor. Bazen ben parmağım ile veriyorumdöke saça yesinler artık benim için sıkıntı yok
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımBugün biz de ek gıdaya başladık kızlar. Meyve suyu ile başlattı doktor, havuç suyu verdim bi kaşık.
Kollu önlük, tabak, kaşık şimdiden aldım ben de.
Hayırlı olsun cnmBugün biz de ek gıdaya başladık kızlar. Meyve suyu ile başlattı doktor, havuç suyu verdim bi kaşık.
Kollu önlük, tabak, kaşık şimdiden aldım ben de.
4bini geçince çok fazla artmış goruntusu yapıldı. Ama gelen zamlar ne olacak. Bimin yogurdu 15.5 olmuş. 3~4 kısilik bir aile 2 günde yer. Süt alıp mayalasan süt 7 lira. Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bir şey gelmiyor elden.4250ye sevinen var... Akıl alır gibi değil...
Bende arrtık 2. Çocuktan vazgeçtim
Yeni yıldan snra bez ve mama fiyatlarını düşünemiorm bile4bini geçince çok fazla artmış goruntusu yapıldı. Ama gelen zamlar ne olacak. Bimin yogurdu 15.5 olmuş. 3~4 kısilik bir aile 2 günde yer. Süt alıp mayalasan süt 7 lira. Allah sonumuzu hayır etsin demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Cocuksuz bile geçinmek zorken çocukla çok daha zor. Allah herkesin yardımcisi olsun
Ben bebelac aldım koydum kenara. Başka çarem yok. Zam gelecek. Elbet bi şekilde zamlı alacağız. Bezide önceden almıştım. Beze lafım yok tuvalet alışkanlığı kazanana kadar alacağız. Mama yi ne kadar çabuk bırakırsak iyidir.Yeni yıldan snra bez ve mama fiyatlarını düşünemiorm bile
Hıc sorma kasıkla ver kepceyle al hesabı Allah bu milletin yardımcı sı olsun. Hadı bizler alabiliyoruz bısekılde ya alamayanlar4250ye sevinen var... Akıl alır gibi değil...
Bende arrtık 2. Çocuktan vazgeçtim
Verdiğim hiç bir şeyi ogurmedi. Sadece brokoli yi pek severek yemedi.Kızlar ek gıda alırken sızın bebslerde ögürüyor mu bızım kı yutamıo gıbı bugun havuc ta bole bır sonuc aldım tarhana ile yogurta aynı seyı yapmadı
Bebelac kaca aldın canmBen bebelac aldım koydum kenara. Başka çarem yok. Zam gelecek. Elbet bi şekilde zamlı alacağız. Bezide önceden almıştım. Beze lafım yok tuvalet alışkanlığı kazanana kadar alacağız. Mama yi ne kadar çabuk bırakırsak iyidir.
Catalla ezdım acaba buyukmu geldi. Cunku her uzattıgımda agzını actı yemek istio ama oguruyırdaVerdiğim hiç bir şeyi ogurmedi. Sadece brokoli yi pek severek yemedi.
Ama diğerlerinde yapmadı havucta yaptı ise başka şeye geç sonra tekrar havuç veririsn canım.
Canım 900 gramlık 85 e aldim.Bebelac kaca aldın canm
Bende çatalla eziyorum. Parça şeklinde kalmadıysa hepsi güzel ezildiyse ondan degildr. Muhtemelen tadını sevmemiştir canım.Catalla ezdım acaba buyukmu geldi. Cunku her uzattıgımda agzını actı yemek istio ama oguruyırda
Sanırım sevmedi ben bide her ek gıdaya hakıkı zeytinyağ ekliyorum. Sen de eklıyormusunCanım 900 gramlık 85 e aldim.
Gold olanı 100 tl ye aldım
Bende çatalla eziyorum. Parça şeklinde kalmadıysa hepsi güzel ezildiyse ondan degildr. Muhtemelen tadını sevmemiştir canım.
Yediklerinin tadını alsın diye henüz eklemedim canım. Bundan sonra eklemeye basliyacagim. Yarın tekrar dene aynısını yaparsa başka sebzeye geçersin.Sanırım sevmedi ben bide her ek gıdaya hakıkı zeytinyağ ekliyorum. Sen de eklıyormusun
Yarın havucta 3. Günüm zaten canm 3 gun kuralına uyarak veriyorum. Her gıdayı.. Yarından sonra patatese gececem bakalımYediklerinin tadını alsın diye henüz eklemedim canım. Bundan sonra eklemeye basliyacagim. Yarın tekrar dene aynısını yaparsa başka sebzeye geçersin.
Cnm iyi haşlanmamş yada ezilmemiş olabilirKızlar ek gıda alırken sızın bebslerde ögürüyor mu bızım kı yutamıo gıbı bugun havuc ta bole bır sonuc aldım tarhana ile yogurta aynı seyı yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?