Bizimki de aynı mosmor oluyor ağlamaktan kafasının her yeri sivilce oldu ağlıyor terliyor siliyoruz ama mahvoldu çocukAynen öyle her çocuğun da bir mizacı var, benim çocuğum da mesela öyleBal0ncuk un bebeği gibi agucuk gugucuk anlamaz sesi kısılıyordu ağlarken istersen alma kucağına
Bebek çok değişmese bile sen anneliğe biraz daha adapte oluyorsun, o panik ve ne yapacağını bilemediğin halin biraz daha yerini sakinliğe profesyonelliğe bırakıyor. Alışıyorsun kabulleniyorsun.Geçecek elbette gözümüzün önünde büyüyorlar farkettirmedenbakalım hedefimiz kırkı çıkarmak burdaki kızlari hep okuyordum yok şu hafta gelsin rahatlayacakmis filan diyerek yazdıklarıni bende şimdi aynıyım bakalım kırkı çıkınca rahatlayacak mı
Ah kuzucuk ya. Kolik müzikleri denedin mi canım bizde çok işe yarıyor onlar. Hala krize girince kullanıyorum benBizimki de aynı mosmor oluyor ağlamaktan kafasının her yeri sivilce oldu ağlıyor terliyor siliyoruz ama mahvoldu çocuk
Kurutma makinesi sesi mutlaka dene canimBizimki de aynı mosmor oluyor ağlamaktan kafasının her yeri sivilce oldu ağlıyor terliyor siliyoruz ama mahvoldu çocuk
Uyumaya yatırınca çoğu zaman katılır gibi ağlıyor titriyor resmen ve hala kolik müziği dinliyoruzBebek çok değişmese bile sen anneliğe biraz daha adapte oluyorsun, o panik ve ne yapacağını bilemediğin halin biraz daha yerini sakinliğe profesyonelliğe bırakıyor. Alışıyorsun kabulleniyorsun.
Ah kuzucuk ya. Kolik müzikleri denedin mi canım bizde çok işe yarıyor onlar. Hala krize girince kullanıyorum ben
Senin yöntem en güzeli kuzum bende tel süzgeçten geçirip vermeyi düşünüyorum. Blend etmeyeceğim. Ne güzel ya her şeyi yiyor seninkiler bizede nasip olsunEvet canım ama ben ilk normal kabak verdim balkabağı da iyi bağırsak çalıştırıyor
Kız püre verme masalın dediği gibi ben düdüklüde pişiriyordum tel süzgeçten eziyordum ilk çorba bile böyleydi ve hiç pişman olmadım şu an herşeyi yiyorlar maşallah yoksa blend edersen o çocuk 4 yaşında bile püre istiyor
Daha profesyonellik göremiyorum ben kendimde afalliyorum hala kızım krize girinceBebek çok değişmese bile sen anneliğe biraz daha adapte oluyorsun, o panik ve ne yapacağını bilemediğin halin biraz daha yerini sakinliğe profesyonelliğe bırakıyor. Alışıyorsun kabulleniyorsun.
Ah kuzucuk ya. Kolik müzikleri denedin mi canım bizde çok işe yarıyor onlar. Hala krize girince kullanıyorum ben
Deneyelim valla ne duyarsak görürsek yapıyoruz bakalım inşallah işe yararKurutma makinesi sesi mutlaka dene canim
Ben su sekilde kesfettim oglum yine kolik krizindeydi bi susuyor bi agliyor allah dedim ne bu camasir makinesi sıkma yaparken susuyor durunca agliyor hemen bebek uyutucu indirdim play store danDeneyelim valla ne duyarsak görürsek yapıyoruz bakalım inşallah işe yarar
Deneyelim valla ne duyarsak görürsek yapıyoruz bakalım inşallah işe yarar
Bebek uyutucu var uygulama biliyosun demi arka planda calistigi icin buyuk rahatlik
Benim favorim,
Evet canım bende de var. Youtube ile baş edemedim sonra o programi indirdim rahat olduBebek uyutucu var uygulama biliyosun demi arka planda calistigi icin buyuk rahatlik
Halen aciyorum ben onu hatta mehter marsiyla uyuduklari da dogrudurEvet canım bende de var. Youtube ile baş edemedim sonra o programi indirdim rahat oldu
Şeytan dior al brokoliyi ver eline kemirsin hahahhaEvet canım ama ben ilk normal kabak verdim balkabağı da iyi bağırsak çalıştırıyor
Kız püre verme masalın dediği gibi ben düdüklüde pişiriyordum tel süzgeçten eziyordum ilk çorba bile böyleydi ve hiç pişman olmadım şu an herşeyi yiyorlar maşallah yoksa blend edersen o çocuk 4 yaşında bile püre istiyor
Ay bunu okuduğum iyi oldu benimki de oturmak istiyor canım ben de hafif hafif oturtuyorum valla.Benimkiler premature olmasina ragmen 4 ayliktan itibaren kucakta oturttuk canim doktor kontrolunde tabiki bakma sen insanlara
Bebe ne derse o oluyor işteUyumaya yatırınca çoğu zaman katılır gibi ağlıyor titriyor resmen ve hala kolik müziği dinliyoruz
Senin yöntem en güzeli kuzum bende tel süzgeçten geçirip vermeyi düşünüyorum. Blend etmeyeceğim. Ne güzel ya her şeyi yiyor seninkiler bizede nasip olsun
Dur dur daha erken çok yenisinizDaha profesyonellik göremiyorum ben kendimde afalliyorum hala kızım krize girincemesela hangi müzikleri kullanıyorsun canım sakinlesmesi için
Sağdaki favorim ama ben onu kase kase yediğim için diyet olmuyorSüt bitğine göre.. Diyet moduna girebilirim
Bakalm istikrarm kaç gn
Ben kola ve cipse yonelecegimSüt bitğine göre.. Diyet moduna girebilirim
Bakalm istikrarm kaç gn
Canım benim kızım sadece mama aldığı icin 10 gün sonra falan basliyacagim tattirmayaAy bunu okuduğum iyi oldu benimki de oturmak istiyor canım ben de hafif hafif oturtuyorum valla.
Bebe ne derse o oluyor iştesen ne zaman başlıcaksın canım ek gıdaya, ben daha hiç araştırmaya başlamadım
Dur dur daha erken çok yenisinizkızların bahsettiği bebek uyutucu programı var bende de, başka şeyler yaparken arka planda çalışması büyük rahatlık
İndirdim bakalım ise yaricak miAy bunu okuduğum iyi oldu benimki de oturmak istiyor canım ben de hafif hafif oturtuyorum valla.
Bebe ne derse o oluyor iştesen ne zaman başlıcaksın canım ek gıdaya, ben daha hiç araştırmaya başlamadım
Dur dur daha erken çok yenisinizkızların bahsettiği bebek uyutucu programı var bende de, başka şeyler yaparken arka planda çalışması büyük rahatlık
Yulaf ezmesinimiiiiSağdaki favorim ama ben onu kase kase yediğim için diyet olmuyor
İnsan eski kilosuna gelince öyle oluosaaaa demekkkBen kola ve cipse yonelecegim
Canım benim kızım sadece mama aldığı icin 10 gün sonra falan basliyacagim tattirmaya
3~4 kilo fazlam var. Ama artık yediklerime dikkat etmekten sıkıldımYulaf ezmesinimiiii
İnsan eski kilosuna gelince öyle oluosaaaa demekkk
Benm daha vermem gereken kilo cccoookkk
Sağ yazmşsnSağdaki favorim ama ben onu kase kase yediğim için diyet olmuyor
4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir3~4 kilo fazlam var. Ama artık yediklerime dikkat etmekten sıkıldımtedaviye başladığımdan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?