Evet yulaf ezmesi tatsız canım ama tatlandirabilrsin kuru meyvelerle bal ve pekmez le ben bı ara yedim öyle yapıyordum o zaman yenilir kıvama geliyorduSağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi
4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir
Süt değil de bende kırkımın çıkmasını bekliyorum spor artı diyet için aslında doğum öncesinde de az kilom şimdi ama ben zaten kiloluydum başlangıçtaSağ yazmşsn
Sol okudum
Bu aralar herşeyi tersten okuma gibi bir halin var
Ayy sağdaki efsane ama ya
İnsanın hepsini yiyesi gelio
Yulaf ezmesini hiç yemedm ama sanki saman gibi bişi
4 kilo nedirki ya 2 haftada verilir
Kilo vermem lazm sade yiyecem yoğurtlaEvet yulaf ezmesi tatsız canım ama tatlandirabilrsin kuru meyvelerle bal ve pekmez le ben bı ara yedim öyle yapıyordum o zaman yenilir kıvama geliyordu
Tamam ver kilo da canım bir kaç meyveden birşey olmazKilo vermem lazm sade yiyecem yoğurtla
Tok tutuomuş bakalım tutacakmı
Cnm sezeryanda 6 ay spor yapılmıorSüt değil de bende kırkımın çıkmasını bekliyorum spor artı diyet için aslında doğum öncesinde de az kilom şimdi ama ben zaten kiloluydum başlangıçta
He neyve tabi olmazsa olmazmTamam ver kilo da canım bir kaç meyveden birşey olmaz
Spor dediğim evde eliptik bisikletim var onu kullanmayı düşünüyordum o da mı olmuyorCnm sezeryanda 6 ay spor yapılmıor
3 ay snra yürüyüş ve hafif spor
Diyette süt olduğu sürece olmuırki bebeğe Üzülüosn sütün olsn die yiyosn
Ama dikkat edersn mesela pirinç şeker ekmek tüketmezsn
Sevmiyor musunHe neyve tabi olmazsa olmazm
Senin minnoş nazlı olacak annesiSpor dediğim evde eliptik bisikletim var onu kullanmayı düşünüyordum o da mı olmuyor
Valla su an dikkat etmiyorum aslında daha fazla yiyorum hatta ekmek filan ama zaten gunde 2 öğün besleniyorum sağolsun kızım boğazıma dura dura yemek yiyoruz
Kız olmazsa olmazmSevmiyor musun
Valla zaten görüntü babasının kopyası bı de huyu çekerse yandım babasınin nazi zaten cekilmiyordu bi de kızı çıkarsa başımaSenin minnoş nazlı olacak annesi
Az miktarda birşey olmaz canım ye o zamanKız olmazsa olmazm
Cok severm meyve..
Meyv3siz bir hayat düşünemiorm
Keşke sebzelerde onun kdar güzel olsa
MaşallahhhhAz miktarda birşey olmaz canım ye o zamanvalla sağolsun Malatyalı bı arkadaşım var doğum sonrası bana hem sut olsun hemde kabızlık yasamayim diye hoşaf yapıp göndermişti normalde yaptığımız kayısı hosaflarinin böyle bı etkisi olmuyor tam olarak nasıl bağırsak çalıştırdı anlatamam zaten söylemişti daha önce bizim oranın ki satın almaya benzemez diye onunda etkisi oldu bence bana 15 günde gitti benim kilolarım
Keşke hele şu kabak filan ben yiyemiyorum herkes kabakla diyet yapıyor
Ne olmuş kiGaziantepteki olayı okudunuzmu
Hatta izledim izlemez olaydım
Ay dilim varmıoNe olmuş ki
Yaa keşke bende bilmeseydimAy dilim varmıo
Bide izledim salak gibi ya
Off allah beni ne etmesin
3 aylık bebeği öldüresiye tokatla dövmüş babası
İnanırmısın aynı cümleyi kurdum...Yaa keşke bende bilmeseydimAllah böylesine evlat vermesin büyük bir laf ama vermesin kıymet bilmeyene
Başka ne denir ki çok üzüldüm ya nasıl kıyılır el kadar bebeğe canı ne ki onun ağzı var dili yokİnanırmısın aynı cümleyi kurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?