Bebisten once mi uyaniyosun yani6dan beri uyanığım süt sağma olayı durumu bozuo
zaten sağarkende minik bir fare uyanmış oluo
Ben de ayni sekilde 2 yildir sahalardan uzaktimYa tabi öyle kandır böyle oyala arada ingilizce anlatıcam diye uğraşıyorum ben deayy işe başlayınca 2 senedir çalışmıyo olucam bakalım nasıl adapte olucaz
Doktora gittik canım ağlaması kıvranması gazdan değil doymadığındanmışCanım tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 10 gün 15cc icmisti benim kızm. O yüzden mamayi bitirmezse üzülme. Sen mama vermeye devam et. Sarılık olmasın. Sütun artacaktir zaten. Kendi Beslenmene dikkat et
Yemeye çalışıyorum ama emzirmekten uyumaya bile vaktim kalmıyor ki canım. Ne zormuş meğer. Yardım edenim var eşim ve annem yanımda 3 kişi bir çocuğa bakamıyoruz resmen ilk çocuk tecrübesizlik çook zor. Annem doymuyor diyor doğru da yönlendiriyor ama ben kabul etmiyorum sonra yola geliyorumIlk zamanlar cok oluyor canm aglamalar kıvranmalar sıkıntı yapma.. 3 ana ogun olarak. Sulu yemek olarak beslenmen lazım. Sutun artacaktır..ınsallah yardım edenın vardır.. Uykuda bol bol süt yapıyor.. Geceleri emzırmek te sut uretımını artırıyor..kendını fazla uzme ve yorma canm hepımız yasadık bunları
Doymuyorsa mama vermekten hic cekinme canim mamayla buyuyen sayisiz bebek var anne sutu kadar normal bu.Doktora gittik canım ağlaması kıvranması gazdan değil doymadığındanmışçok üzüldüm aç kalmış çocukcağız gece boyu memeyle kavga etti durdu meğer boş olduğundanmış.. şuan 30 cc olarak mama veriyoruz yeter ki doysun umrumda değil artık hiçbir şey. Emzirmekten tükendim zaten biraz dinlenebilmek istiyorum
Yemeye çalışıyorum ama emzirmekten uyumaya bile vaktim kalmıyor ki canım. Ne zormuş meğer. Yardım edenim var eşim ve annem yanımda 3 kişi bir çocuğa bakamıyoruz resmen ilk çocuk tecrübesizlik çook zor. Annem doymuyor diyor doğru da yönlendiriyor ama ben kabul etmiyorum sonra yola geliyorumhiçbirşey eğitimlerdeki gibi tıkır tıkır gitmiyor gerçekten. Bakalım yaparak yaşayarak öğreneceğiz bu günleri atlatacağız inşallah
Veriyorum canım ya elimden gelenin fazlasını yapıyorum daha napabilirim ki salak saçma şeylere vicdan yapamayacağım artık gerçekten. Ben iyi olabileyim ki bebek de iyi olsun mutlu olsunDoymuyorsa mama vermekten hic cekinme canim mamayla buyuyen sayisiz bebek var anne sutu kadar normal bu.
Allah kolaylik versin bebek zor
Bir anne yuzde yuz bakimla ceyrek bebege bakabilir demisti aslinin doktoru. Sen annesin hic bir zaman onun kotulugunu istemezsin ki vicdan yapma canim benimVeriyorum canım ya elimden gelenin fazlasını yapıyorum daha napabilirim ki salak saçma şeylere vicdan yapamayacağım artık gerçekten. Ben iyi olabileyim ki bebek de iyi olsun mutlu olsun
Ayyy çok doğru bir söz yaa. Ama bunu derken sizi düşündüm ve yine utandımBir anne yuzde yuz bakimla ceyrek bebege bakabilir demisti aslinin doktoru. Sen annesin hic bir zaman onun kotulugunu istemezsin ki vicdan yapma canim benim
Opti tüm öğrendiklerini bir kenara bırak. Çünkü her şey teorikteki gibi işlemiyorVeriyorum canım ya elimden gelenin fazlasını yapıyorum daha napabilirim ki salak saçma şeylere vicdan yapamayacağım artık gerçekten. Ben iyi olabileyim ki bebek de iyi olsun mutlu olsun
Kuzu bugun yalnizdim aksam 3umuz bir bagira bagira agladik dakikalarca inan bagira bagira onlar katilarak agliyor ben bagirarak agliyorum vallahi bogazim agrimis uyuduklarinda farkettim susturamiyorum birbirlerinin aglamasina zaten agliyolar iyice siddetleniyor agit korku filmi gibi oluyor o anlar.Ayyy çok doğru bir söz yaa. Ama bunu derken sizi düşündüm ve yine utandım
Senin bebisler seni emdi mi canım nasıl geçti o süreç
Ahhh kuzum yaa gerçekten cennetliksiniz. Annelik zor diyorum ama sizin anneliğiniz en zoru. Aynı anda iki bebeğe birden yetmeye çalışmak zor. İnsallah ohhh dediğiniz günler yakındırKuzu bugun yalnizdim aksam 3umuz bir bagira bagira agladik dakikalarca inan bagira bagira onlar katilarak agliyor ben bagirarak agliyorum vallahi bogazim agrimis uyuduklarinda farkettim susturamiyorum birbirlerinin aglamasina zaten agliyolar iyice siddetleniyor agit korku filmi gibi oluyor o anlar.
Yok hic emmediler 10 gun sonra geldi benim sutum memeyi tutmadilar o surecte biberona alistilar sagip verdim ama cok cok az kisa sure icinde o da bitti. Hastanede emzirme hemsiresi bile dedi ki oglun emmez ver biberonu o kadarlardi yani dusun
Hadi ya o zaman baştan tiksindirmeyelim yavrularımızı. O zaman biraz daha araştırmaya devamYorumlarına baktım tadı aşırı kötüymüş ya bebeklerine vermeden önce denemiş anneler. Şimdi yavrum onu nasıl içsin. Şeker olan biraz daha icilebilsin diye galibaher şeyi didik didik ediyoruz ne zormuş
Valla canm bızım doktorumuz kullanabılırsın dedı cogu dr anlasma yapıomus ılac firmalarıyla ıcerı gi temız degıl diyorlarmış saglık ocagının verdiğinin. Ama su var dedı saglık bakanlıgından onaylı ürünün ıcerı gi temız olmaması gıbı bır durum olamaz dedı doktorumuza guvenıyorum.. Hemsıremız zaten halamız oda kesınlıkle kullanabilirsiniz dedı. Oyuzden ıcım rahat kullanacamSağlık ocağının verdiğini kullanma dedi doktorumuz bende kararsız kaldım. Ocean ya da fermix önerdi doktor.
Hepimiz oyleyiz kuzum annelik zor ama bir o kadar da guzel sikayet edemiyor ki insan bir gulusleri dunyaya bedel oluyor cok sukur verene. İnsallah hepimizi cok guzel gunlerini gorelim yavrularimizinAhhh kuzum yaa gerçekten cennetliksiniz. Annelik zor diyorum ama sizin anneliğiniz en zoru. Aynı anda iki bebeğe birden yetmeye çalışmak zor. İnsallah ohhh dediğiniz günler yakındırAslimuu93 ile
Sağıp vermissin bir damlası bile mucize. Ama emmiyorsa hele ki Süt yoksa yapacak bir şey yok.
Benim sütumde artık bitmek üzere son savaşımı veriyorumo yuzden trendyol indiriminden 6 kutu mama aldim
Bizim doktorumuz da ozellikle vurguladi asm den verecekler onu kullanin iyi bir damla diyeValla canm bızım doktorumuz kullanabılırsın dedı cogu dr anlasma yapıomus ılac firmalarıyla ıcerı gi temız degıl diyorlarmış saglık ocagının verdiğinin. Ama su var dedı saglık bakanlıgından onaylı ürünün ıcerı gi temız olmaması gıbı bır durum olamaz dedı doktorumuza guvenıyorum.. Hemsıremız zaten halamız oda kesınlıkle kullanabilirsiniz dedı. Oyuzden ıcım rahat kullanacam
Bazen kuvetın de bazen banyo oturagında ılk gunden berı tek yıkıyorum.. Kolay oluyorKızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
Ilac fırmalarının oyunu canm cogu sey bıde.. İnternette fenomenler sureklı, anlasmasmalı oldukları urunlerı gosteriyor.. Asm verdiginı kotuluyorlar, hep para tuzağı oldugunı dusunuyorumBizim doktorumuz da ozellikle vurguladi asm den verecekler onu kullanin iyi bir damla diye
Ya mamaları sorma dogdugunda sma 90 tl dı sımdı 130Hepimiz oyleyiz kuzum annelik zor ama bir o kadar da guzel sikayet edemiyor ki insan bir gulusleri dunyaya bedel oluyor cok sukur verene. İnsallah hepimizi cok guzel gunlerini gorelim yavrularimizin
Oyle kuzum nasipleri azmis anne sutunden yana o kadar icebildiler canlari sagolsun mamayla buyuyolar napalimmama cep yakiyor hangisinden aldin
Ben de senin gibi dusunuyorum canim demir ve dvit damlasi asm nin verdigini kullan dedi doktorumIlac fırmalarının oyunu canm cogu sey bıde.. İnternette fenomenler sureklı, anlasmasmalı oldukları urunlerı gosteriyor.. Asm verdiginı kotuluyorlar, hep para tuzağı oldugunı dusunuyorum
Bana mi diyon sorma diye be kuzu dogduklari gunden beri mama icen 2 bebeli bir anaya miYa mamaları sorma dogdugunda sma 90 tl dı sımdı 130
Valla canm bızım doktorumuz kullanabılırsın dedı cogu dr anlasma yapıomus ılac firmalarıyla ıcerı gi temız degıl diyorlarmış saglık ocagının verdiğinin. Ama su var dedı saglık bakanlıgından onaylı ürünün ıcerı gi temız olmaması gıbı bır durum olamaz dedı doktorumuza guvenıyorum.. Hemsıremız zaten halamız oda kesınlıkle kullanabilirsiniz dedı. Oyuzden ıcım rahat kullanacam
Aaa şaşırdım bizm ki sakın kullanma dediBizim doktorumuz da ozellikle vurguladi asm den verecekler onu kullanin iyi bir damla diye
Sma kullaniyorum en baştan beri. Gerçekten her geçen gün ayrı bir zam geliyor. Mama ve bez aldim bin TL ye yakın harcadım. Eşimle karşılıklı birer bardak soğuk su içtik uzerineHepimiz oyleyiz kuzum annelik zor ama bir o kadar da guzel sikayet edemiyor ki insan bir gulusleri dunyaya bedel oluyor cok sukur verene. İnsallah hepimizi cok guzel gunlerini gorelim yavrularimizin
Oyle kuzum nasipleri azmis anne sutunden yana o kadar icebildiler canlari sagolsun mamayla buyuyolar napalimmama cep yakiyor hangisinden aldin
Yav bu paralara ne oluyor diyoruz esimle bez ve mamaAaa şaşırdım bizm ki sakın kullanma dediama hiç demir damlasına para veresim yok iyi oldu sizden duyduğum
Sma kullaniyorum en baştan beri. Gerçekten her geçen gün ayrı bir zam geliyor. Mama ve bez aldim bin TL ye yakın harcadım. Eşimle karşılıklı birer bardak soğuk su içtik uzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?