- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
İstesem de çok öteleyemem içim durmuyor kıpır kıpırCanımOptimussprime tedavi için gönlünden ne geçiyorsa onu yap ama sana naçizane tavsiyem çok öteleme bak ben en yoğun dönemde gittim o kadar rahattı ki dediğiniz gibi ne bekledim ne trafik çektim eşim de hep yanımdaydı karantina olunca İyi ki de gittim dedim zaten toplam 5-6 kere gittik sonra bekleme süreci başladı. Belki taze transfer olmayacaksın en azından o bekleme sürecini 2 ay evde geçirirsin
Baksana virüsün de hiç azalacağı yok ben tedaviye başladım pikti sonra hamile kaldımm azaldı şimdi doğurucam daha da pik. Ve gebelikte daha sık gidiyorsun hastaneye... Allah hepimizi korusun
Hakkında hayırlısı olsun canım Aralık’a şurda ne kalmış kiİstesem de çok öteleyemem içim durmuyor kıpır kıpırbi aksilik çıkmazsa ters bir durum olmazsa inşallah şimdilik Aralık’ta başlamayı düşünüyorum canım. Dediğin gibi belki tüp bebek servisleri daha az yoğunlukta olabilir..
Artık yeni normalimiz bu Allah hayırlısını versin önlemlerimizi alır gelir gideriz. Şu n95 mi nedir o maskelerden almayı düşünüyorum hastaneye girer çıkarken normal maskeden daha etkili olur en azından
Aynı böyle başladım ben de canım o maskelerden aldım, bolbol dua ettim, bismillah diyip gitmiştim doktora tüp bebek içinİstesem de çok öteleyemem içim durmuyor kıpır kıpırbi aksilik çıkmazsa ters bir durum olmazsa inşallah şimdilik Aralık’ta başlamayı düşünüyorum canım. Dediğin gibi belki tüp bebek servisleri daha az yoğunlukta olabilir..
Artık yeni normalimiz bu Allah hayırlısını versin önlemlerimizi alır gelir gideriz. Şu n95 mi nedir o maskelerden almayı düşünüyorum hastaneye girer çıkarken normal maskeden daha etkili olur en azından
Raporumu aldım geldimm benGünaydın kizlar
Ohh iyi yaptın canım tedirgin olmaktansa en iyisi rapor almk güzel güzel dinlen bebisleRaporumu aldım geldimm benbu hafta evde dinlenmedeyimm
Aynen kuzum hiç açmamaları lazımdı bu coronada okulu da yapcak bişe yok işte.Ohh iyi yaptın canım tedirgin olmaktansa en iyisi rapor almk güzel güzel dinlen bebisle
12de transfer olmştn senBu arada sonucu almama üç gün var gitmek istemiyorum
Çok heyecanlıGünaydın kızlar :) bu gün Şafak 11 heyecan umut ve umutsuzluk bir arada... bana kalsa bekleyeceğim ay bitene kadar o kadar stresliyim ki sonucu almak içiniçimde garip duygular
Ay inşallah canım ya o heyecan zaten çok başka gerçekten sizler şimdi çok daha iyi anlıyorumÇok heyecanlıhadi güzel haberler ver bize inşallah
Aynen canım doktorum 14 gün sonra dedi nedense12de transfer olmştn sen
Alabilirsn kan verebilirsn çıkarki
Her dakika ay gibi geliyo insana beklerken. İnşallah sonu güzel olsun da çekilenler unutulurAy inşallah canım ya o heyecan zaten çok başka gerçekten sizler şimdi çok daha iyi anlıyorum
Beklicek misin daha kan vermek için? Bugün mü verceksin?Aynen canım doktorum 14 gün sonra dedi nedense
Ay gibi yıl gibi geliyor hattaHer dakika ay gibi geliyo insana beklerken. İnşallah sonu güzel olsun da çekilenler unutulurHaber ver bize kuzum
İyi dayanabiliyosun canımAy gibi yıl gibi geliyor hattaTabii haber vericem tatlım, maalesef eşimin zoru ile Perşembe sabahını bekleyeceğim öğlen de sonucu büyük ihtimal almış oluruz Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?