Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İstesem de çok öteleyemem içim durmuyor kıpır kıpır bi aksilik çıkmazsa ters bir durum olmazsa inşallah şimdilik Aralık’ta başlamayı düşünüyorum canım. Dediğin gibi belki tüp bebek servisleri daha az yoğunlukta olabilir..
Artık yeni normalimiz bu Allah hayırlısını versin önlemlerimizi alır gelir gideriz. Şu n95 mi nedir o maskelerden almayı düşünüyorum hastaneye girer çıkarken normal maskeden daha etkili olur en azından

Hakkında hayırlısı olsun canım Aralık’a şurda ne kalmış ki Maşallah sırayla güzel haberlerinizi alacağız dediğin gibi önlem alıp gidersen de sıkıntı olmaz inşallah

Aynı böyle başladım ben de canım o maskelerden aldım, bolbol dua ettim, bismillah diyip gitmiştim doktora tüp bebek için şimdi de aynı şekilde devam ediyorum. Allah'ın izniyle herşey sorunsuz ilerlesin inşallah senin için

Her dakika ay gibi geliyo insana beklerken. İnşallah sonu güzel olsun da çekilenler unutulur Haber ver bize kuzum
Ay gibi yıl gibi geliyor hatta Tabii haber vericem tatlım, maalesef eşimin zoru ile Perşembe sabahını bekleyeceğim öğlen de sonucu büyük ihtimal almış oluruz Allah’ın izniyle

Ay gibi yıl gibi geliyor hatta Tabii haber vericem tatlım, maalesef eşimin zoru ile Perşembe sabahını bekleyeceğim öğlen de sonucu büyük ihtimal almış oluruz Allah’ın izniyle
İyi dayanabiliyosun canım Neyse çoğu gitti azı kaldı perşembeye bişe kalmadı azcık daha sabır o zaman. İnşallah pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…