Çalışan anneler 5 yaşındakini evde bırakamiyor ama 7 8 yaşındaki çocuk evde kalıyor bu da saçma bence. 7 8 yaş ta evde kalması iicn küçük bir yaş hele de büyük illerde kimseye güven yokken çocuğu yalnız birakmk. Gerekçe geçerli değil bencede.Ben çalışan anneler istedi diye açtık cümlesinden nefret ettim, bakıcıyız sanki. Oysa okulöncesinde, 0-7 yaş aralığında insan karakterinin %70 inin tamamlandıgı, tüm derslerin alt yapılarının oluşturuldugu, okul sevgisinin kazandırıldığı vb. gibi bi açma nedeni beklerdim illa açacaksa da.
tabi en güzeli bu yoğun covid döneminde can sağlığımızın düşünülüp diğer tüm kademeler gibi açılmaması olurdu.
Öyle bir dönem ki neresinden tutsan elinde kalıyor geçsin bitsin gitsin biran önce kurtulalım sağ Salim inşallah canımBen çalışan anneler istedi diye açtık cümlesinden nefret ettim, bakıcıyız sanki. Oysa okulöncesinde, 0-7 yaş aralığında insan karakterinin %70 inin tamamlandıgı, tüm derslerin alt yapılarının oluşturuldugu, okul sevgisinin kazandırıldığı vb. gibi bi açma nedeni beklerdim illa açacaksa da.
tabi en güzeli bu yoğun covid döneminde can sağlığımızın düşünülüp diğer tüm kademeler gibi açılmaması olurdu.
Saçma okadar çok şey var ki. Meslekten arkadaşlarım diger anneler çocuklarını bırakcak yer bulamıyo diye göreve başlıyor ama kendi bebeklerini, çocuklarını evde yalnız bırakmış olacaklar, onlara kim bakacak? Yani acmıyosan hepsini açma benceÇalışan anneler 5 yaşındakini evde bırakamiyor ama 7 8 yaşındaki çocuk evde kalıyor bu da saçma bence. 7 8 yaş ta evde kalması iicn küçük bir yaş hele de büyük illerde kimseye güven yokken çocuğu yalnız birakmk. Gerekçe geçerli değil bencede.
Evet canım karmaşanın, bilinmezliğin tam ortasındayız, hem sıkıldık, hem korkuyoruz. Allah sonumuzu hayretsinÖyle bir dönem ki neresinden tutsan elinde kalıyor geçsin bitsin gitsin biran önce kurtulalım sağ Salim inşallah canım
Günaydııın herkese mutlu sabahlar hayırlı güzel haberlerGünaydın kızlar
İçim bi hoş oldu sen böyle yazınca
Aminn aslım hepimizi korusun Allah zor bi dönemden geçiyo dünyaCanımOptimussprime tedavi için gönlünden ne geçiyorsa onu yap ama sana naçizane tavsiyem çok öteleme bak ben en yoğun dönemde gittim o kadar rahattı ki dediğiniz gibi ne bekledim ne trafik çektim eşim de hep yanımdaydı karantina olunca İyi ki de gittim dedim zaten toplam 5-6 kere gittik sonra bekleme süreci başladı. Belki taze transfer olmayacaksın en azından o bekleme sürecini 2 ay evde geçirirsin
Baksana virüsün de hiç azalacağı yok ben tedaviye başladım pikti sonra hamile kaldımm azaldı şimdi doğurucam daha da pik. Ve gebelikte daha sık gidiyorsun hastaneye... Allah hepimizi korusun
Kuzum en sonki kontrolde doktorum 36.hafta dedi 17 Ocak civarı denk geliyor. Cumartesi kontrolümüz var orada detaylı konuşuruz heraldeAminn aslım hepimizi korusun Allah zor bi dönemden geçiyo dünya
doğuma ne zaman dediler sana ?
Benim doğum gününe denk gelcek az kalsın 16 ocakKuzum en sonki kontrolde doktorum 36.hafta dedi 17 Ocak civarı denk geliyor. Cumartesi kontrolümüz var orada detaylı konuşuruz heralde
Amin canım hepimiziGünaydınnn
Aslimuu93 rabbbim korusun inşallah canım sizi Bu arada sen ikiz olduğu için perinatologla mı devam ediyorsun yoksa normal kadın doğum uzmanı mı
İnşallah kuzummmBenim doğum gününe denk gelcek az kalsın 16 ocakBebişleri alıp eve kapanırsın kuzum corona fln etkilemez hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?