Süreciniz hayırlı olsun. Hayırla sonuclansin inşallah.Merhabalar, ilk defa bir konu açıyorum. Tüp bebek sürecinin ortasındayım. Süreç boyunca forumdan çok bilgi okudum. Bu süreci merak eden ve yararlanmak isteyen çok anne adayı olabileceğinden deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ayrıca, şuan da beraber aynı süreci yaşayan anne adayları ile sürelerimizi paylaşıp birbirimizi bilgilendirmeyi çok isterimherkes için sağlıklı ve mutlu bir süreç olsun
Ekim-
Eşimin azosperm olduğunu öğrendik ayrıca varikoseli vardı. Yüzde 1 sperm kalitesi çıktı
Ekim 19-
Ankara'da bir özel hastane de tedaviye başladık
Detay testler istedi. Eşimin sperm kalitesi sigarayı bırakınca yüzde 2 oldu.
Kasım 3-
reglimin 1. Günü gittim. İki taraftaki yumurta boyutları farklı , bir sonraki ay başlayalım dedi.
Bu aşamaya kadar doktor kontrolü testler ve ilaçlar yaklaşık 10k tuttu
Kasım 26
21 gün doğum kontrol hapı kullanıp kontrole gittim
Reglimin 2. Günü iğneye başla dedi
Kasım 27-
5 gün erken regl oldum ve 28 Kasım'da iğneye başladım
Yeni iğneler ile şuana kadar 20 k tuttu
Kasım 30-
İğnenin 4. Günü kontrolüne gittik
Sağda 2 tane 8.5 ml, 2 tane 6-7 ml yumurta, solda 3 adet 8.5ml, 3 tane 6-7 ml yumurta var dedi.
Tekrar iğne verdi
7. Gün kontrole gel dedi.
Aralık 3 salı-
Reglimin 8. Günü. Sağda 12 ml 4 tane, solda 12ml 2 tane, sağda ve solda birçok 10-11 mller var dedi.
Perşembe kontrol ardından cumartesi, pazar veya pazartesi toplama yapılabilir dedi.
İğneler ve testler ile birlikte yaklaşık 35k tuttu bu aşamaya kadar.
Merhabalar nasıl oldunuz nasıl geçti? Bende Ankaradayım siz memnun kaldınız mı?Teşekkür ederimyarın OPU olacağım. Donmuş transferde başarı oranı daha fazlaymış sanırım. Umarım çok uzun süre dinlemdirmezler
Merhaba, opu da 20 adet yumurta toplanmış. Bundan dolayı opu öncesi baskı oldu kadınlarında. Opu sonrası da ağrım oldu. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün hastaneden aradılar. 20 yumurtadan 12 si döllenmiş ve 1. Güne gelmiş. Umarım hepsi 5. Günü görür ve kalitesi iyi olurMerhabalar nasıl oldunuz nasıl geçti? Bende Ankaradayım siz memnun kaldınız mı?
Merhaba, Ankara da Memorial Hastanesi'nde başladım tedaviye. Tüp bebek için her işlemi hastane içinde yapabiliyorsunuz bu daha güvenli hissettirdi. Pahalı bir test olunca da hastane sizi daha uygun test merkezlerine yönlendiriyor.Ben de yarışmaya Ankara’dan katılıyorum, nerede tedavi görüyorsunuz acaba? :)
Massallah sayiniz çok iyiymiş hepsi 5.gune gelsin insallahMerhaba, opu da 20 adet yumurta toplanmış. Bundan dolayı opu öncesi baskı oldu kadınlarında. Opu sonrası da ağrım oldu. Ama dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün hastaneden aradılar. 20 yumurtadan 12 si döllenmiş ve 1. Güne gelmiş. Umarım hepsi 5. Günü görür ve kalitesi iyi olurben doktorum dan memnunum. Arkadaşım da pozitif görmüştü.
Çok teşekkürler, az olsun kaliteli olsunMassallah sayiniz çok iyiymiş hepsi 5.gune gelsin insallahBende o kadar yumurta yok henüz o yüzden daha rahat geçer o zaman . Çok sevindim sizin adınıza
Gürgen klinikte tedavi oluyorum. Yarın opu tarihim belli olacak insallahÇok teşekkürler, az olsun kaliteli olsunsağlıklı bebeklerimiz olsun umarım. Siz nerede tedavi oluyorsunuz? Hangi aşamadasınız?
Belirlendi mi gün? Tarih belirlenince daha bir heyecanlı oluyorGürgen klinikte tedavi oluyorum. Yarın opu tarihim belli olacak insallah
Evett cuma günü sabah olacak inşallah az önce catlatma ignelerimi yaptımBelirlendi mi gün? Tarih belirlenince daha bir heyecanlı oluyor
Çatlatma iğnelerinden sonra daha hızlı büyüdüğü için şişlik, ağrı olabiliyor. Bu iyi bişeymiş demişti doktorEvett cuma günü sabah olacak inşallah az önce catlatma ignelerimi yaptım
Hmm tamamdir teşekkür ederimmÇatlatma iğnelerinden sonra daha hızlı büyüdüğü için şişlik, ağrı olabiliyor. Bu iyi bişeymiş demişti doktor
Aygül hoca mı doktorunuzMerhaba, Ankara da Memorial Hastanesi'nde başladım tedaviye. Tüp bebek için her işlemi hastane içinde yapabiliyorsunuz bu daha güvenli hissettirdi. Pahalı bir test olunca da hastane sizi daha uygun test merkezlerine yönlendiriyor.
EvetAygül hoca mı doktorunuz
Biz de o iğne de çok zorlandık. Bitmiş depolarda sadece stoklu alan tüp bebek eczanelerinde kalmış. Ankara'da çok eczane gezdik. bir tane tüp bebek eczanesine yönlendirdiler, orada bulduk. Umarım bulabilirsinkızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllahben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım
Merhabalar Mustafa Kemal eczanesinde kolaylıkla bulunuyor. Gurgan klinik var yanındaBiz de o iğne de çok zorlandık. Bitmiş depolarda sadece stoklu alan tüp bebek eczanelerinde kalmış. Ankara'da çok eczane gezdik. bir tane tüp bebek eczanesine yönlendirdiler, orada bulduk. Umarım bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?