Tüp bebek anılarım,hamilelik yolunda adımlarım,sonuçları teker teker paylaşacağım..

bu sabahta muayene oldum 13 mm olmuş yumurtalarım.çatlamayı önleyici orgalutran iğne yarın ( pazar ) vurulacağım pazartesi kontrol tekrar...rabbim yardım et..

mrb canım, benimle aynı durumdasın, ben de başladım orgalutran, 5 yumurtam varmış, sırasıyla12,5 - 9,5 -9,5 - 7 -6,5 mm büyüklüğündeler. benimde sabah kontrolüm var.
sen de kaç yumurta var, pgt yapılacak bana bu arada

merhaba arkadaşım :) benimde 5 yumurtam var ben doktordan geldim bile en büyüğü 15 mm olmuş.muhtemelen çarşamba günü çatlatma iğnemi olacakmışım

merhaba arkadaşım :) benimde 5 yumurtam var ben doktordan geldim bile en büyüğü 15 mm olmuş.muhtemelen çarşamba günü çatlatma iğnemi olacakmışım

canım hayırlı olsun tedavin merakla bekliyorum gelişmelerini...
kistim boşaltıldı derken o ne kisti cikolata boşaltılabilir mi ki?

canım hayırlı olsun tedavin merakla bekliyorum gelişmelerini...
Kistim boşaltıldı derken o ne kisti cikolata boşaltılabilir mi ki?

canım allah razı olsun ya ..çikolata kistim daha önce laparoskopi ameliyatı ile alınmıştı ama tekrar çoğalan bir kist bu.o yüzden alttan yumurtalığın içine iğne ile giriyorlar içindeki sıvıyı kisti alıyorlar ona aspirasyon deniyormuş.

canım benim de alındı ve tekrarladı ama doktorum tup öncesi bi etki etmez dedi ondan sordum yani içi boşaltılabilen kist oldugunu bilmiyordum ben normal kistler boşaltılıyor sanıyordum..demek ki bende gerekli görmedi..

ya çok zor endometriozis ya Bende boşaltılacağını bilmiyordum ama doktorum neden öyle yaptı bilmiyorum sonuçta rezervi etkileyen bir işlem oldu nitekim diğer tüp bebeğimde 6 yumurtam toplanmıştı bu sefer 4 tane gibi görünüyor.canım eğer bir gün sana aspirasyon yapacaz derlerse sakın genel anestezi almadan yaptırma

neden rezervini etkilesin ki içini boşaltma bence etkilemez sonucta ameliyat degil..iyi yapmış aslında önlem almıştır belki de büyüklüğünden korkmuştur hadi bakalım canım kolay gelsin 2.tedavin son olsun inş...bu arada kaç embriyo konulacak yasın kaçtı senin?

canım nasıl etkilemesin o iğne kaç kez girdi çıktı yumurtalara biliyomusun ? doktor bile dedi azdı rezerv iyice azaldı inşallah bi aksilik olmaz dedi.ama herşey kısmet ya kısmette varsa gelir yemenden kısmette yoksa ne gelir elden

ya ben bilmiyorum herhalde canım o zaman yumurta toplarlarken de rezervimiz azalıyor hani iğneyle toplanıyor ya?
kafam karıştı valla benmim yumurta rezervim2.60 dı sonra 4saate yakın bi laporoskopi oldum bir sürü dermoid kist alındı 1tane de çikolata alındı zordu ve sonrasında rezervim2.94 e yukseldi doktor bu kistler yumurtalara baskı yapıyordu dedi artma oldu yani

hay maşallah senin vücudun ne garip tam tersine işliyor desene benm 1,90 dı ama şu an 0,90 opuyu da sormuştum zararlı tabiki ama o kadar etki etmez dedi doktorum

hay maşallah senin vücudun ne garip tam tersine işliyor desene benm 1,90 dı ama şu an 0,90 opuyu da sormuştum zararlı tabiki ama o kadar etki etmez dedi doktorum

evet benim sonucum entresan gerçi bi de sonra yapışmalar için 20dakikalık bi lap.oldum sonrasında amh ye bakmadılar onda da mı artı acaba

eveeeetttt tüp bebek iğnelerinin 8.günü yumurtamın en büyüğü 15 mm olmuş e2 değerim 846 çıkmış.aynı dozda bugün ev yarın vurup çarşamba sabahı kontrole gidiyorum.çarşamba günü sanırım çatlatma iğnemi vurulacağım.büyük gün yakındır

28 nisanda ilk iğneme başlamıştım bugün 10.günüm e2 değerim 1979 progesteron 0,5 çıktı.doktorum herşeyin en iyisi olsun diye uğraşıyorum dedi o yüzden yumurta kalitesi için genotropin diye bir iğne aldırdı (415 lira ) 2 gün vurdum onu.bugünde yumurtalarımın en büyüğü 17 mm diğerler küçük olduğu için aynı dozda iğnemi bugünde vurulacağım.yarın saat 11:00 de gideceğim rahime bebek tutunsun diye bi sıvı vereceklermiş içeriye.adı neupogen...biraz araştırdım gebelik aşısıymış çok şükür :) yarın görüşmek dileğiyle ...

Son düzenleme:
evet muayeneye gittim 6 adet yumurta görünüyor 18 mm olmuş 3 tanesi diğerleri 15 dedi.neupogen denilen iğneyi rahim ağzı açılarak içeri enjekte ettiler.bu akşam 21:30 çatlatma iğnemi vurulacağım 2 tane.cumartesi sabah 08:00 opu ve salı günü transfer...bundan sonra buraya sonucu yazacağım rabbim yar ve yardımcımız olsun...

arkadaşlar normalde 12.gün kan verilir ama ben 10.gün verdim sonucum 153 çıktı inşallah katlanarak devam eder...gebelik testlerim 8.günden beri fotografta görülen gibiydi...inşallah devam ederse yine yazcam

kan değerim 422 oldu cuma günü keseleri görmeye çağırdı doktorum büyük ihtimal ikiz rabbim devamını getirsin.çikolata kistlilere umut olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…