eveeet adetimin 2.günü gittim ultrasona bakıldı kistimin olduğu yumurtalığım gayet iyi görünüyormuş.enfeksiyon riskine karşın 1 ay bekleme kararı aldı doktorum.bu enfeksiyonu önleyen bir iğne varmış ENBREL 50 MG fiyatı 350 tl.göbekten vuracak hemşire..ayrıca yumurtalıkların kalitesini arttırıcı bir vitamin verdi BIOSTERON yani DHEA 25 mg buda 125 tl.birde OMEGA 3 oda 100 tl..biraz pahalı oluyor fakat sonu güzel olsun diye uğraşıyorum ve araştırdığm için bunların hepsinin faydasını biliyorum...bunları 1 ay kullanacağım..sonraki adetle sanırım artık yine tüp bebek yolları görünecek bize..bir sonraki ay görüşmek üzere
elbet bir gün güzel haberi alıcaz nasibizde varsa raabim bize bu masum kokuyu tattırcak 3 klomen 1 aşılama 1 tüp bebek geçiridim iğneli aşılamada bebğim tuttu ama geri düştü3 hafta kaldı bende çok güzel bir duygu daha hiç bişeyini görmeden aman ne biliym tekrar yaşıcaz inş....doktorun kim...bnde ank
canıım bende anı olsun diye yazıyordum teşekkr ederim cevapladığın için :))) yiğenimi görünce benimde içim yanıyor ama bende inanıyorum bir gün muhakkak o kokuyu duyacağız...ankara başkent hastanesine gidiyorum doktorum doç dr göğşen önalan.çok iyi bir doktor arkadaş gibi..çok desteği oluyor :) sen nereye gidiyorsun ?
ben önce jineklınık hakan turan,daha sonra turgut özal, şimdi zübeyde hanıma gidiyorum tüp bebek raporu için...başkenti bnde duydum hulisi beyi çok uygun fiyatları bnde denerim orayı şok oldum duyunca...
özel bir klinik olmadığı için ssk ile anlaşmalı o yüzden uygun fiyatları diğer yerlere göre :))) hayırlı olsun şimdiden sanada :)))
Şimdiye kadar 2 defa yumurta toplandı 6 deneme yaptık ilk üçünü alev hanım yaptı hiç tutmayınca huri ceyhan adlı doktorla devam ettik 4.tuttu diye sevinirken boş gebelikle sonuçlandi 3 ay ara verdik 5.de tutmadı 6.da pek umutlu değildim 8.gün hafif lekelenme oldu gittik test yaptik değerim 66 çıktı...10.gün 123 11.gun .324 doktor artik test yap dedi dùn aksam itibariyle yine lekelemem oldu bugün kırmızıya dönüştü gittik test yaptık 861 olmuş hastanemizle görüstum progestan fitile son verdim iğne kullanmqya basladim ama kanamam hala devam ediyor çok korkuyorum karnim ve belim çok kotu ağriyor sanki adet olmuşum gibi insan adet olunca kan degeri böyle çikarmi
canım özür dilerim yazdığını yeni gördüm yazıklarını.4 yıllık evlisin ama ne kadar uğraşmışsın neler çekmişsin çok duygulandım yazdıklarını görünceBende böyle bir başlık arıyordum...yaşım 30 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra tedavi başladik bir sorun olduğunu biliyorduk 7 ay boyunca gittiğimiz hastene hep benim üstümde durdu devamlı yumurtalıkların zayıf o yuzden gebe kalamiyorsun diyordu klomen tedavisi gördüm 7 ay baktik olmuyor dr değirtirdik gittiğimiz dr eşimden sperm tahlili istedi ve sayı 8milyondu varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu yine düzelme olmadı aşilamaya karar verildi 2 aşılama oldum işe yaramayınca tüp bebek önerdi bizde dr tavsiyesiyle eurofertile gittik maddi durumdan dolayı garantili paketi seçmek zorunda kaldik 4 kez yumurta toplanacak tutmazsa paramiz iade edilecek ilaç ve muayane parası hariç 30 bine yakın para harcadık
Hikayenin sonu annelik olsun inşallah
bu ay adetim 7 gün gecikmişti strestenneyse 27.04.2014 pazar günü adet oldum.pazartesi sabahı muayeneye gittim.kan verdim. ( fsh - 2,94 e2- 177 progesteron 0,3) ----e2 değerim adetten 1 hafta önce doktorumun başlattığı estrofem yüzünden 177 çıkmış.doktorum "normal,sorun yok" dedi.prednol 150 + menopur 150 ile iğnelere bismillah çektik.4 gün bu şekilde iğnelerimi olduktan sonra cuma sabahı yani 5.gün muayenem var.bu arada biosteron folik asit ve omega 3 e devam..zemzem suyu hurma ile dualar ile bekliyorum bebeğimi..bu arada sigarayı günde 3 tane içiyorum.opu dan 1 gün önce içmeyi bırakacağım inşallah..
hayirlisi olsun inşallah bu sefer beebeginn seninle olurr
bu ay adetim 7 gün gecikmişti strestenneyse 27.04.2014 pazar günü adet oldum.pazartesi sabahı muayeneye gittim.kan verdim. ( fsh - 2,94 e2- 177 progesteron 0,3) ----e2 değerim adetten 1 hafta önce doktorumun başlattığı estrofem yüzünden 177 çıkmış.doktorum "normal,sorun yok" dedi.prednol 150 + menopur 150 ile iğnelere bismillah çektik.4 gün bu şekilde iğnelerimi olduktan sonra cuma sabahı yani 5.gün muayenem var.bu arada biosteron folik asit ve omega 3 e devam..zemzem suyu hurma ile dualar ile bekliyorum bebeğimi..bu arada sigarayı günde 3 tane içiyorum.opu dan 1 gün önce içmeyi bırakacağım inşallah..
canım inşlh Allahın izniyle sonu güzel olucak,,
Bende böyle bir başlık arıyordum...yaşım 30 4 yıllık evliyim evlendikten 6 ay sonra tedavi başladik bir sorun olduğunu biliyorduk 7 ay boyunca gittiğimiz hastene hep benim üstümde durdu devamlı yumurtalıkların zayıf o yuzden gebe kalamiyorsun diyordu klomen tedavisi gördüm 7 ay baktik olmuyor dr değirtirdik gittiğimiz dr eşimden sperm tahlili istedi ve sayı 8milyondu varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu yine düzelme olmadı aşilamaya karar verildi 2 aşılama oldum işe yaramayınca tüp bebek önerdi bizde dr tavsiyesiyle eurofertile gittik maddi durumdan dolayı garantili paketi seçmek zorunda kaldik 4 kez yumurta toplanacak tutmazsa paramiz iade edilecek ilaç ve muayane parası hariç 30 bine yakın para harcadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?