- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
Arkadaşlar herkese merhaba..benim gibi olan dostlarım burada çok fazla..maalesef eskisi gibi herkes kolayca hamile kalamıyor..benden bu kesimden biriyim.bugüne kadar ne yaşadıysam burada anlatacağım.ve bundan sonra neler yaşayacağım ne gibi bir yol izleyeceğim.ve nasipse sonucumu yazacağım..en azından birileri okuyup faydalanır diye düşünüyorum.bi nevi günlük hatıra defteri olacak burası benim için..
28 yaşında evlendim 2012'de.çocuk hemen düşünmüyorduk.ama balayından sonra 2 ay kesintisiz adet gördüm.ankara magnet tıp merkezine gittim.çikolata kistim olduğunu öğrendim.o günden sonra başladı herşey..normal yolla 6 ay denedik olmayınca 2013 martta laparoskopi oldum.6 ay yine normal yoldan olmayınca 2013 eylülde aşılama oldum tutmadı.2013 ekimde histeroskopi oldum rahim içinde endometriozis kalıntılarına rastlandı.bu arada eşimde morfoloji %3 çıktı yani düşük çıktı.2013 aralıkta ilk tüp bebeğimizi denedik.transferin 7.günü kanda 22 olan değerim 9.gün 9 a düştü kimyasal bir gebelik geçirdim 1 günlük bir sevinçti felaket gibiydi....gelelim bu seneye.mart ayının başında kistim büyüüğü için aspirasyon yapıldı yani kistin içindeki sıvı alındı.çok sancılıydı..şimdi adet oldum yarın doktora gideceğim hormonlarım normalse ikinci tüp bebeğime başlayacağım..değilse doğum kontrol hapıyla hormonlar dengelenecek bir sonraki ay başlanacakmış.bu yarın kan tahlilimde belli olacak..hakkımda hayırlısı olsun inşallah hepiniz gibi..teker teker yazacağım herşeyi.ilerde arkadaşlarıma yol gösterir inşallah.bu arada 30 yaşına girdim tabiki..hepimize bol şans![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
28 yaşında evlendim 2012'de.çocuk hemen düşünmüyorduk.ama balayından sonra 2 ay kesintisiz adet gördüm.ankara magnet tıp merkezine gittim.çikolata kistim olduğunu öğrendim.o günden sonra başladı herşey..normal yolla 6 ay denedik olmayınca 2013 martta laparoskopi oldum.6 ay yine normal yoldan olmayınca 2013 eylülde aşılama oldum tutmadı.2013 ekimde histeroskopi oldum rahim içinde endometriozis kalıntılarına rastlandı.bu arada eşimde morfoloji %3 çıktı yani düşük çıktı.2013 aralıkta ilk tüp bebeğimizi denedik.transferin 7.günü kanda 22 olan değerim 9.gün 9 a düştü kimyasal bir gebelik geçirdim 1 günlük bir sevinçti felaket gibiydi....gelelim bu seneye.mart ayının başında kistim büyüüğü için aspirasyon yapıldı yani kistin içindeki sıvı alındı.çok sancılıydı..şimdi adet oldum yarın doktora gideceğim hormonlarım normalse ikinci tüp bebeğime başlayacağım..değilse doğum kontrol hapıyla hormonlar dengelenecek bir sonraki ay başlanacakmış.bu yarın kan tahlilimde belli olacak..hakkımda hayırlısı olsun inşallah hepiniz gibi..teker teker yazacağım herşeyi.ilerde arkadaşlarıma yol gösterir inşallah.bu arada 30 yaşına girdim tabiki..hepimize bol şans
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Son düzenleme: