Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sabahı bekleyemem kii ama sabah yine yaparım o zaman
Benimde idrarda çok sorunlar yaşadım kasık ve bel ağrım çoktu ama sorun olmadı tutunmasına oyüzden kötü düşünmeBende şuan transfer gününü sayarsak 7 günüm ama umudum pek yok, vajina mantarı oldum iki gündür hayatımda ilk kez cok moralsiz gecti bu iki günüm böyle bebek nasıl tutunur bilemiyorum.![]()
Öyle mi diyosun bakalım hayırlısı olsun hakkımızda bu sürec çok sabır istiyorBenimde idrarda çok sorunlar yaşadım kasık ve bel ağrım çoktu ama sorun olmadı tutunmasına oyüzden kötü düşünme
Yaptınmııı testiiiiAy sabahı bekleyemem kii ama sabah yine yaparım o zaman
Eveet sabah yaptım çift çizgi çıktı , kan verdim onda da çıktı 2 gün sonra tekrar edicem kan testiniiiYaptınmııı testiiii
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinEveet sabah yaptım çift çizgi çıktı , kan verdim onda da çıktı 2 gün sonra tekrar edicem kan testiniiiallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla alın kucağınıza süreciniz güzel geçsin.Eveet sabah yaptım çift çizgi çıktı , kan verdim onda da çıktı 2 gün sonra tekrar edicem kan testiniiiallah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde her ay çektiğim regl sancımı çektim hatta kan testinde pozitif çıktığı halde şüpe duydum ama normal dedi doktorum bende 10 martta kalp atışı duymaya gidicem inşallahKızlarr merhabalar bende 25 şubatta 3. Gün çift embriyo transferi oldumburda mutlu haberlerinizi gördüm çok sevindim 10 mart test günüm bir sorum olcaktı 2 gün bir ağrım yoktu 3. Günden itibaren kasık ve bel ağrım başladı regl ağrısı gibi regl olcam diye korktum normalde bugün adet günüm ilaçların etkisi ama çok korkuyorum gene olmayacak diye
![]()
Ay canım çok haklısın ama böyle de kasık ağrısı olunca insan ister istemez tedirgin oluyorBenimde her ay çektiğim regl sancımı çektim hatta kan testinde pozitif çıktığı halde şüpe duydum ama normal dedi doktorum bende 10 martta kalp atışı duymaya gidicem inşallah![]()
3. Gün embriyosuydu benimkideAy canım çok haklısın ama böyle de kasık ağrısı olunca insan ister istemez tedirgin oluyormaşallah seninki kaçmcı gün embriyosuydu
Allahım sizi sevindirdiği gibi benide sevindirsin inşallah bana da dua edin olur mu vakit hiç geçmiyor test günü ne zaman gelecek nasıl gelicek bilmiyorum3. Gün embriyosuydu benimkide![]()