Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba var gibi görünüyorMerhaba benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım sonucum olumlu çıktı güvenilirmi acaba
İnşallah yaaMerhaba var gibi görünüyorakşam bence tekrarlayın emin olmak için
Kasık ve bel ağrısı var bide halsizlik o kadarBelirtileriniz ne bilgi verir misiniz
Benim transfer olduğum gün yoktu 2 gün sonra başladıİlk günden mi kasik ve belde agrisi oldu,bende bugün transfer oldum hiç belirti yok merak ettim
Tamam teşekkür ederim ,hayırlı olsun
Yağlı şeyler yemedim maydonoz dereotu falan yemedim hazır meyve suları içmiyorum bide günde 2 litre su içtim diğer türlü eskisi gibi devam ettim. 3 gün banyo etmedim ilk gün lavoba hariç kalkmadım yerimden. Diğer günler hergün yürüdüm en az yarım saat doktorum kabız olmamak için yürü dediSizi yoruyorum kusura bakmayın,ne yediniz nelere dikkat etinizhareket etiniz mi yoksa yatiniz mi
İnşallah sizinkide tutarTamam çok tsekur ederim ,sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz![]()
Merhaba benim 5.gün embriyosu bugün 8.günüm taze transfer olmuştum acaba bende test yapsam evde çıkar mı korkuyorum biraz denemeyeMerhaba benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım sonucum olumlu çıktı güvenilirmi acaba
Benim 3. Gün embriyosuydu dene istersen ya bende korkuyodum ama merakım ağır bastıMerhaba benim 5.gün embriyosu bugün 8.günüm taze transfer olmuştum acaba bende test yapsam evde çıkar mı korkuyorum biraz denemeye
Bende sanırım denicem ya merak ediyorum çok inşallah hayırlısı olsun hakkımdaBenim 3. Gün embriyosuydu dene istersen ya bende korkuyodum ama merakım ağır bastı![]()
Denersen yazz merak ederimmm inşallah çıkarBende sanırım denicem ya merak ediyorum çok inşallah hayırlısı olsun hakkımda
Ay sabahı bekleyemem kii ama sabah yine yaparım o zamanDenersen yazz merak ederimmm inşallah çıkarsabahki idrarla yap daha iyi oluyo canım
Bazı iğnelerden dolayıda positiv cıkabiliyor bende öyle olmuştu maalesefMerhaba benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım sonucum olumlu çıktı güvenilirmi acaba