• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 8. Günnnnn

• Konu Sahibi Konu Sahibi NNE53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NNE53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
14
1
1
26
Merhaba benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım sonucum olumlu çıktı güvenilirmi acaba

Eklentiler

• IMG_9058.jpeg
    IMG_9058.jpeg
    310,3 KB · Görüntüleme: 37
İlk günden mi kasik ve belde agrisi oldu,bende bugün transfer oldum hiç belirti yok merak ettim

Sizi yoruyorum kusura bakmayın,ne yediniz nelere dikkat etiniz🙈hareket etiniz mi yoksa yatiniz mi

Tamam teşekkür ederim ,hayırlı olsun

Sizi yoruyorum kusura bakmayın,ne yediniz nelere dikkat etiniz🙈hareket etiniz mi yoksa yatiniz mi
Yağlı şeyler yemedim maydonoz dereotu falan yemedim hazır meyve suları içmiyorum bide günde 2 litre su içtim diğer türlü eskisi gibi devam ettim. 3 gün banyo etmedim ilk gün lavoba hariç kalkmadım yerimden. Diğer günler hergün yürüdüm en az yarım saat doktorum kabız olmamak için yürü dedi 🙂

Tamam çok tsekur ederim ,sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz🧿

Merhaba benim 3. Gün embriyosu bugün 8. Günüm test yaptım sonucum olumlu çıktı güvenilirmi acaba
Merhaba benim 5.gün embriyosu bugün 8.günüm taze transfer olmuştum acaba bende test yapsam evde çıkar mı korkuyorum biraz denemeye

Merhaba benim 5.gün embriyosu bugün 8.günüm taze transfer olmuştum acaba bende test yapsam evde çıkar mı korkuyorum biraz denemeye
Benim 3. Gün embriyosuydu dene istersen ya bende korkuyodum ama merakım ağır bastı🙂

Merhaba, taze transferde lütfen evde test yapmayın. Vurmuş olduğunuz çatlama iğnesini vücutta beta salgıladığı için testte yalancı pozitif çıkarabiliyor. En garanti yöntem test gününüzü bekleyip kan vermek

Back