Olabilir o zman canım bakalım bugün verdiğim yer geçen verdiğim yer olacak belli olcakcanım benim ilk 52 idi 2 gün sonra kan vermeye farklı bir yere gitmiştim ve 53 çıkmıştı, daha sonra ilk kan verdiğim yerdeyeniden yaptırınca 62 çıktığını gördüm. seninde böyle birşey olmuş olabilir
hadi bakalım, hayırlı haberlerle gel, inş artmıştır değerlerin.Olabilir o zman canım bakalım bugün verdiğim yer geçen verdiğim yer olacak belli olcak
Malesef düştü 2 ye indi değerim kanamam başladıhadi bakalım, hayırlı haberlerle gel, inş artmıştır değerlerin.
Cok ama cok üzüldüm, vardır illaki bir hayır gönlünü ferah tutmaya çalış.Malesef düştü 2 ye indi değerim kanamam başladı
Sağol canım benim vardır bi hayır demekki zamanı var bende çok üzüldümCok ama cok üzüldüm, vardır illaki bir hayır gönlünü ferah tutmaya çalış.
Ben 15 Mart çift embriyo transferi oldum 27 Mart beta hcg 1113 29 Mart 1327 çıktı sıkıntı var dediler 31 Mart tekrar kan vericem artış miktar I çok düşük moralim çok bozuldu benimde acaba sonra yükselebilir mi veya iki embriyo dan birini kaybettim ondan mı yükselme az ne yapacağım bilmiyorumMerhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.
Benimki düşüşe geçti maalesef inşallah sizin artar 20.63 tü bugün 7.40 a düştü maalesefTüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı
merhabaMerhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.
ne yazık kimerhaba
gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu
çok üzüldümne yazık ki(( gebeliğim devam ediyor, kese oluşmuş ancak dün gittiğimde kesenin içinin boş olduğunu öğrendim. Tam anlamı ile yıkılmış durumdayım. 10 gün sonra kontrole gidicem yeniden,umarım düzelir.
iyi düşünmek istiyorum, ne desm yalan olur bekleyip görücez.çok üzüldüm
sonradan gözükebilir mi bebek acaba
Çok iyi maşallah sağlıkla alın kucaginiza5. Gün embriyosu 7. Gün betahcg 62.65 normal mi ?
Cok teşekkür ederimÇok iyi maşallah sağlıkla alın kucaginiza
9.gun bile erken daha dün benim 12. Günümde 28.1 çıktı yarın tekrar kan vericem canım çok sıkkın ins yükselir sizde durumlar nasılTüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı