Tüp bebek 5. Gün embriyosu Beta hcg değeri düşük yükselir mi

canım benim ilk 52 idi 2 gün sonra kan vermeye farklı bir yere gitmiştim ve 53 çıkmıştı, daha sonra ilk kan verdiğim yerdeyeniden yaptırınca 62 çıktığını gördüm. seninde böyle birşey olmuş olabilir
Olabilir o zman canım bakalım bugün verdiğim yer geçen verdiğim yer olacak belli olcak

Merhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.
Ben 15 Mart çift embriyo transferi oldum 27 Mart beta hcg 1113 29 Mart 1327 çıktı sıkıntı var dediler 31 Mart tekrar kan vericem artış miktar I çok düşük moralim çok bozuldu benimde acaba sonra yükselebilir mi veya iki embriyo dan birini kaybettim ondan mı yükselme az ne yapacağım bilmiyorum:KK43:

Tüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı 🙏
Benimki düşüşe geçti maalesef inşallah sizin artar 20.63 tü bugün 7.40 a düştü maalesef😭😭

Merhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.
merhaba
gebeliğiniz sağlıklı devam ediyor mu

ne yazık ki:KK43:(( gebeliğim devam ediyor, kese oluşmuş ancak dün gittiğimde kesenin içinin boş olduğunu öğrendim. Tam anlamı ile yıkılmış durumdayım. 10 gün sonra kontrole gidicem yeniden,umarım düzelir.
çok üzüldüm :KK43:
sonradan gözükebilir mi bebek acaba

Merhaba
Bende 5. Gün genetik tanımlı embriyo transferi yaptırdım.
8. Gün testim 1.20 çıktı
Doktor ilaçlara devam etmemi ve 13. Gün tekrar test yaptırmalı söyledi.Boyoe olup değeri artan varmı

Merhblr benimde 5. Gün 2 embriyo transferim olmuştu 11.gün 104 13.gün 160 beta iki kat arrşm olmadı endişelym bankada yardımcı olursanız sevirm

Tüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı 🙏
9.gun bile erken daha dün benim 12. Günümde 28.1 çıktı yarın tekrar kan vericem canım çok sıkkın ins yükselir sizde durumlar nasıl

Merhaba lar 12. Günümde 57 çıktı 14. Günde 77 çıktı çok düşük başına böyle gelipte hamile kalan varmı

Merhaba benim de 9. Günüm dondurulmuş 5.gun embriyosu değerim 6.5 yükselen var mı yarın tekrar test vereceğim lütfen cevap verin

X