Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28le öğrenmiştik bizde. Önemli olan katlanarak artması değerin pek bir önemi yokTüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı
Bizde 30la öğrenmiştik, 2gün sonra 70olmuştu. İçinizi rahat tutun, herkesin ki ilk testte çok yüksek çıkacak diye bir şey yok ki hepimizin bünyesi farklıTüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı
28le öğrenmiştik bizde. Önemli olan katlanarak artması değerin pek bir önemi yok
Yarın testi tekrarlıcam teşekkürler28le öğrenmiştik bizde. Önemli olan katlanarak artması değerin pek bir önemi yok
Yarın tekrar test vericem 5. Gün embriyosu için değerin düşük olduğunu söylediler umarım dediğiniz gibi yükselirBizde 30la öğrenmiştik, 2gün sonra 70olmuştu. İçinizi rahat tutun, herkesin ki ilk testte çok yüksek çıkacak diye bir şey yok ki hepimizin bünyesi farklı
Valla bizimki bir de 6.gün embriyosuyduYarın tekrar test vericem 5. Gün embriyosu için değerin düşük olduğunu söylediler umarım dediğiniz gibi yükselir
Süpersiniz valla neşe geldi içime çok teşekkürlerValla bizimki bir de 6.gün embriyosuydu
9. Gün 22 çıkmıştı 11.gün 29 çıktı yine çok az artmış umutlarım tükeniyorValla bizimki bir de 6.gün embriyosuydu
22 den 29 a çıkmış az artmış umutlarım tükeniyor biyokimyasal olacak gibi28le öğrenmiştik bizde. Önemli olan katlanarak artması değerin pek bir önemi yok
Evet düşük olmuş artması yinede 3.kanıda verin derim 4-5 gün sonra. Hayırlısı olsun sizin için22 den 29 a çıkmış az artmış umutlarım tükeniyor biyokimyasal olacak gibi
Yaaa evet 2katından fazla artması gerekiyorduz. Bende üzüldüm şimdi ama siz ümitlenirinizi yitirmeyin.. Olduğunda da var hayır, olmadığında da22 den 29 a çıkmış az artmış umutlarım tükeniyor biyokimyasal olacak gibi
Öyle yapıcam 4 gün sonra tekrar vericemEvet düşük olmuş artması yinede 3.kanıda verin derim 4-5 gün sonra. Hayırlısı olsun sizin için
Bende bugun kan verdim transferin 7.günü kanda beta 31 cıktı, banada düşük dedilerTüp bebek transferi 5. Gün embriyosu transferin 9. Gün kanda beta hcg 22 doktorum düşük buldu 2 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup beta hcg değeri yükselen var mı
Merhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.9. Gün 22 çıkmıştı 11.gün 29 çıktı yine çok az artmış umutlarım tükeniyor
Çok ilginç daha 7.gün ne kadar olacakmış ki ben 8.gün 28le öğrenmiştimBende bugun kan verdim transferin 7.günü kanda beta 31 cıktı, banada düşük dediler
Ama daha yedinci gün normal değil mi 10. Gün bakılıyor belki katlanarak 11. Güne artarBende bugun kan verdim transferin 7.günü kanda beta 31 cıktı, banada düşük dediler
3. Kanı verdim yine 29 iki gün sonra kontrol artmadı da bu seferMerhaba, bende 21 şubatta transfer oldum ve aynı sizin gibi değerlerim çok yavaş artıyordu kimyasal gebelikten şüphelenildi. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu. Transferimin 7. günü 52 çıktı 9. gün ise 62 yıkılmıştım istediğimiz artış yoktu doktorum kimyasal gebelik yüksek ihtimal dedi. 11. gün 86 13. gün 173 ve 15. günde 385i gördüm. Demem o ki herkesin bünyesi farklı, tutunma durumu farklı kafanda kurma rahat ol dua et Allah tan iste.
hep aynı yerde veriyorsunuz değil mi, bazen laboratuvar farkı çıkıyor3. Kanı verdim yine 29 iki gün sonra kontrol artmadı da bu sefer
Aslında 1ve 2. Aynı yerdeydi ama 3. Başka yerde vermek zorunda kaldım ama çok oynar mı bilemedim sonuçta artsa gene de belli olurdu diye düşünüyorum bi umut 4. Kanı vericem yarın artık bu verdiğim yerden vermeye devam edicem ama baktım bu değerler olanlar var ama doktorum o kadar emin gibi ki yükseleceği aklıma gelmiyor hayal gibihep aynı yerde veriyorsunuz değil mi, bazen laboratuvar farkı çıkıyor
canım benim ilk 52 idi 2 gün sonra kan vermeye farklı bir yere gitmiştim ve 53 çıkmıştı, daha sonra ilk kan verdiğim yerdeyeniden yaptırınca 62 çıktığını gördüm. seninde böyle birşey olmuş olabilirAslında 1ve 2. Aynı yerdeydi ama 3. Başka yerde vermek zorunda kaldım ama çok oynar mı bilemedim sonuçta artsa gene de belli olurdu diye düşünüyorum bi umut 4. Kanı vericem yarın artık bu verdiğim yerden vermeye devam edicem ama baktım bu değerler olanlar var ama doktorum o kadar emin gibi ki yükseleceği aklıma gelmiyor hayal gibi