- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Aynen öyle cinsiyet ayırt ederler güzellik ayırt ederler geç yürümesi geç konuşması ya durduk yere konuşmak için konuşurlar benim 2 çocuğum var rabbim akıl fikir din iman ahlak versin rabbim olmayana versin inşallah 3. Ye hamile kaldım arayan yok çocukların küçük değil mi zor olur yok ne yapacaksın beni düşünüyorlar sözde sizene öyle degil miÇok haklısınız cinsiyetine bile mana bulan var erkek annesi olmayınca küçük görenlerde var şaka gibi
Ikiz gebelik tekli gebeliğe göre elbette zor birçok risk faktörüyle karşı karşıya kalıyorsunuzMerhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zorikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
Bir süre o sürekli yardım edecek birileri de yoruluyor surat yapmaya başlıyor merveTabi ki. Burada bir derdim var bölümünu kesfettiniz mi son 2 günde 3 4 tane bebeğim uyumuyor diye konu açılıyor. Yani o halleri de düşünün. Biri kolik de olabilir. Kesinlikle size surekli yardım edecek biri olabilecekse o ihtimali göğüsleyin.
Yaa çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanırNosking sen benim idolumsun, insallah ben de tek basima becerebilirim. Eninde sonunda annem gidecek, bu hafta anneannem kalcayi kirdi ev ahalisine bakima muhtac o da eklendi, bir de buyuk kizim var. Bizde baba da kalabalik bir yerde calistigi icin covid riski dolayisi ile 1.5 senedir ayri odada kaliyor, evde de maskeli, 4 gun ise gitmeden zaman gecmezse bebeklere dokunmuyor. Yani var ama yok, sadece tedarik-lojistik isleri...
Aksamlari uykuya bi turlu dalmiyorlar ya o saatlerde bitiyorum ben
Benim ikiz hamileligim oldu. 5 ayinda kaybettim. Dediginiz gibi biri kiz biri erkekti. 3 ay kanamali geçirdim. Ani açilmayla duştu bebeklerim. Femarayla hamile kalmişdim. Şimdi tup bebege geçtik. Ama tup bebekte doktor iki embriyo koyucaz dedi. Ben korkuyorum yine de şans artar diye dedi ikisini koyucaz. iksinin de tutmasini çok isterim. Tadi damagimda kaldi. Belki serklajla ikiz gebeliyi taşiya bilirim. Teyzemin kizinin ikizleri dogdu ikisi de ayni anda agliyor. Kiz 23 yil sonra kavuştu bebeklerine ama 23 gunde çildirdi. Galiba hem yaşi geregi, hem de yillarca sakinliye aliştiği için dayanamiyor. Halbuki bebek olsun diye gecelerce goz yaşi dokerdi. Şimdi çocuklara sinirleniyor((( yani ablacim o ani yaşamadan nasil olacagini bilemezsin. Hamileligi zordur risklidir ama ikizin farkli tadi vardir. Taşiya bilecegimiz, buyute bilecegimiz evlatlar nasil etsin rabbim hepimizeMerhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zorikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
4ab kalite transfer edildi iyi mi oluyor acaba 5. GünRica ederim. Benim mesajların pek faydası olmaz. Ikiz anaları yazabilirse daha faydalı olur. Insallah hayırli sonuçlar nasip olsun
Iyi iyi. Hayırla nasip olsun inşallah.Aminn çok teşekkür ederimm
4ab kalite transfer edildi iyi mi oluyor acaba 5. Gün
Benim bir kız bir erkek ikizlerim var ikisi de 5.gün embriyosuydu hamileliğim de cok rahat geçti 37.haftada doğum yaptım ama kişiden kişiye değişir tabii ben bir sıkıntı yaşamadım sadece bakması biraz zorluyor tek bebeğe göreMerhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zorikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
Benimde bugün tek embriyo transferi oldu olmazsa 2 yapılacak donduruldu 3 taneBenim bir kız bir erkek ikizlerim var ikisi de 5.gün embriyosuydu hamileliğim de cok rahat geçti 37.haftada doğum yaptım ama kişiden kişiye değişir tabii ben bir sıkıntı yaşamadım sadece bakması biraz zorluyor tek bebeğe göre
Hayırlı olsun insallah guzel sonuçlar alırsınızBenimde bugün tek embriyo transferi oldu olmazsa 2 yapılacak donduruldu 3 tanetutma ihtimali yüzde 50 gibi geliyor sizin kaçıncı denemede oldu acaba yaşım 27
Ayy kısmet her şey çok şanslısınızHayırlı olsun insallah guzel sonuçlar alırsınızbenim de yaşım 27 üçüncü denememizde oldu bizim ilk ikisi negatif olmustu tek embriyo transfer edilmişti 3.de 2 tane transfer edildi ikisi de tuttu cook sukur
2021 ağustos ayı ikiz annelerindenim benim hamileliğim çok güzel geçmişti tek hamilelik gibi doğum zamanı yaklaştıkça ekstra ağırlığın oluyor ilk 4 ay boyunca Mide bulantım çok olmuştu Ama ilk gebeliğimde hiç midem bulunmamıştı 9 aylık İkizlerim var hakkında hayırlısını nasip etsin Allah'ım hangisi kolay ve hayırlı olacaksa şu an 3 tane çocuğa bakıyorumMerhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zorikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
Acaba kaç kilo aldınız ikiz gebelikte2021 ağustos ayı ikiz annelerindenim benim hamileliğim çok güzel geçmişti tek hamilelik gibi doğum zamanı yaklaştıkça ekstra ağırlığın oluyor ilk 4 ay boyunca Mide bulantım çok olmuştu Ama ilk gebeliğimde hiç midem bulunmamıştı 9 aylık İkizlerim var hakkında hayırlısını nasip etsin Allah'ım hangisi kolay ve hayırlı olacaksa şu an 3 tane çocuğa bakıyorum
18 kg aldim ilk gebeligim de ise 15 kg almistim tekAcaba kaç kilo aldınız ikiz gebelikte
Nasip kısmet ya kimi ben iliz bakamam deyip tek transfer ettiriyor gidip bölünüyorBenimde bugün tek embriyo transferi oldu olmazsa 2 yapılacak donduruldu 3 tanetutma ihtimali yüzde 50 gibi geliyor sizin kaçıncı denemede oldu acaba yaşım 27. Allah bağışlasın çocuklarınızı
Bende suan tüp bebek 2 adet dondurulmuş 5 gün embriyosu ile ikizlerime 11 haftalık hamileyim canım 20 yasındayım ve hic bi belirtim yoktu halada yok sadece mide bulantım oluyordu onuda ilaçlarla hallediyorum senin tek mi ikiz mi nasıl oldunMerhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zorikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?