Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek 5. Gün embriyo ikiz
- Konu Sahibi Seda866
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embrito transferi sonrası ikiz transfer tüpbebebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim yeni üyeyim özellikleri bilmiyorum zaman ayırırsanız çok mutlu olurum
- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Konuyla alakam yok ama bir ikiz eşi olarak uslu bi çocuktum annemi babamı hiç üzmedim ikizim yaramazdı ama biri uslu biri yaramaz oluyor herhalde :))Merhaba yarın 5. Gün embriyosu transfer edilecek fakat tekmi ikizmi karar veremiyorum ikiz gebelik gerçekten teke göre çok çok mu zor ikiz olsun bide şansıma biri kız biri erkek gelir diye hayal edip istiyorum
Çevremdekiler sen istedin bak böyle oldu baskısı yapar diye çekiniyorum kendimede çok güvenemiyorum temizlik yemek 2 bebek hamilelikte zorlamak ama kalbimdende öyle geçiyor ( gerçi transfer yarın tutmama ihtimalide var tabiki )Konuyla alakam yok ama bir ikiz eşi olarak uslu bi çocuktum annemi babamı hiç üzmedim ikizim yaramazdı ama biri uslu biri yaramaz oluyor herhalde :))
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ben kendi yorumumu ekleyeyim benim bebem tek. Eğer nasibiniz ikizse tek embriyodan da ikiz olabilir. Ve yardım edecek birileri yoksa tek transfer olun. Hangi sekilde tutunur bilinmez. Ama ikiz transfer her zaman gebelik sansıni arttırır sonucta ikiz gebe kalmasanız bile tek gebelik ihtimali artmış olur.Çok teşekkür ederim yeni üyeyim özellikleri bilmiyorum zaman ayırırsanız çok mutlu olurum
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ben tek bebekle zor yemek yiyom tesekkurlerÇevremdekiler sen istedin bak böyle oldu baskısı yapar diye çekiniyorum kendimede çok güvenemiyorum temizlik yemek 2 bebek hamilelikte zorlamak ama kalbimdende öyle geçiyor ( gerçi transfer yarın tutmama ihtimalide var tabiki
Çok haklısınız yüzde 50 olan ihtimal yüzde 65 lere falan çıkacak galiba 2 transfer ile benim bilgim bu şekilde. Her şey kısmet tabikii kafam çok karıştı sadece destek almak istedimBen kendi yorumumu ekleyeyim benim bebem tek. Eğer nasibiniz ikizse tek embriyodan da ikiz olabilir. Ve yardım edecek birileri yoksa tek transfer olun. Hangi sekilde tutunur bilinmez. Ama ikiz transfer her zaman gebelik sansıni arttırır sonucta ikiz gebe kalmasanız bile tek gebelik ihtimali artmış olur.
- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Birşey söyleyin mi çevrendekiler var onlar hep konuşurlar konuşacaklar da tek de olsa ikiz de olsa konuşacaklar takma lütfen kimseyi sen ne istiyorsun ona bak başkalarına bakma onların ne dedikleri değil senin ne istediğin önemliÇevremdekiler sen istedin bak böyle oldu baskısı yapar diye çekiniyorum kendimede çok güvenemiyorum temizlik yemek 2 bebek hamilelikte zorlamak ama kalbimdende öyle geçiyor ( gerçi transfer yarın tutmama ihtimalide var tabiki )
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ben kesinlikle 2 transfer olurdum. Nasip neyse o beni bulsun diye beklerdim.Çok haklısınız yüzde 50 olan ihtimal yüzde 65 kere falan çıkacak galiba 2 transfer ile benim bilgim bu şekilde. Her şey kısmet tabikii kafam çok karıştı sadece destek almak istedim
Haklısınız ve sonuçta birininin gidip sadece birinin tutunma ihtimalide var dimiBen kesinlikle 2 transfer olurdum. Nasip neyse o beni bulsun diye beklerdim.
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Herkes sen gibi minnos olmuyor.. zordur ikiz bakmasi kanaatimceKonuyla alakam yok ama bir ikiz eşi olarak uslu bi çocuktum annemi babamı hiç üzmedim ikizim yaramazdı ama biri uslu biri yaramaz oluyor herhalde :))
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Tabi ki. Burada bir derdim var bölümünu kesfettiniz mi son 2 günde 3 4 tane bebeğim uyumuyor diye konu açılıyor. Yani o halleri de düşünün. Biri kolik de olabilir. Kesinlikle size surekli yardım edecek biri olabilecekse o ihtimali göğüsleyin.Haklısınız ve sonuçta birininin gidip sadece birinin tutunma ihtimalide var dimi
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Herseyini düşünün maddi manevi üstesinden gelebilecek misiniz. Hersey nasip kısmet elbetÇevremdekiler sen istedin bak böyle oldu baskısı yapar diye çekiniyorum kendimede çok güvenemiyorum temizlik yemek 2 bebek hamilelikte zorlamak ama kalbimdende öyle geçiyor ( gerçi transfer yarın tutmama ihtimalide var tabiki )
Çok haklısınız cinsiyetine bile mana bulan var erkek annesi olmayınca küçük görenlerde var şaka gibiBirşey söyleyin mi çevrendekiler var onlar hep konuşurlar konuşacaklar da tek de olsa ikiz de olsa konuşacaklar takma lütfen kimseyi sen ne istiyorsun ona bak başkalarına bakma onların ne dedikleri değil senin ne istediğin önemli
Yardım edebilecek eşimin annesi var ama o en çok kendi kızıyla ilgilenir kesin. bana destek olacak kendi annemde yakın oturmuyor kendime güvenmem tek başıma güçlü hissetmem lazım öncelikle. çok teşekkür ederim o sayfalarada bakıcamTabi ki. Burada bir derdim var bölümünu kesfettiniz mi son 2 günde 3 4 tane bebeğim uyumuyor diye konu açılıyor. Yani o halleri de düşünün. Biri kolik de olabilir. Kesinlikle size surekli yardım edecek biri olabilecekse o ihtimali göğüsleyin.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Bakarsan transferden vazgecebilirsin Ya bebeler zor cidden. Ama şimdi bu tedavide de ihtimaller insanı çift transfere yönlendiriyor. Nasip işte. Kalbinizi dinleyin.Yardım edebilecek eşimin annesi var ama o en çok kendi kızıyla ilgilenir kesin. bana destek olacak kendi annemde yakın oturmuyor kendime güvenmem tek başıma güçlü hissetmem lazım öncelikle. çok teşekkür ederim o sayfalarada bakıcam
Hahaha haklısınız şikayetçi anne mesajları kesinlikle yarına kadar biraz daha düşünücem çok sağolunBakarsan transferden vazgecebilirsin Ya bebeler zor cidden. Ama şimdi bu tedavide de ihtimaller insanı çift transfere yönlendiriyor. Nasip işte. Kalbinizi dinleyin.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Rica ederim. Benim mesajların pek faydası olmaz. Ikiz anaları yazabilirse daha faydalı olur. Insallah hayırli sonuçlar nasip olsun.Hahaha haklısınız şikayetçi anne mesajları kesinlikle yarına kadar biraz daha düşünücem çok sağolun
- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
Ama ne tatlı olurlar beraber emeklerler ikisi yürür aynı kıyafet falan rabbim isteyen herkese versinHerkes sen gibi minnos olmuyor.. zordur ikiz bakmasi kanaatimce