- 14 Haziran 2024
- 1.091
- 481
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar 4+3 üm akşamları inanılmaz halsizlik üşüme terleme karışık ayrıca geceleri uykusuzluk yaşıyorum şimdiden psikolojim kötüye gitmeye başladı sizlerin belirtileri neler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım seni burdayken yorumlarını görüyorum okuyorum çok tedirginsin . Yanılıyor da olabilirim ama uzun süre sonunda gebelik oluştuğunda nasıl anne olacağım ya bebeğime bir şey olursa doğum da iyi mi olacağız gibi düşünmek insanı psikolojik olarak kötü etkilediği gibi fiziksel olarak da etkiliyor elbette. Bende 7 senenin sonunda gebelik gerçekleşince yüz üstü yatarken bile çok tedirgin oluyordum bir şey olacak mı diye üşürken niye diyordum göğüs acısı geçince bir gün bile niye diyordum ama bu kadar çok tedirgin olmak iyi olmuyor. Lütfen güzel düşün güzel şeylere odaklan. Her şey güzel olacak
Beni gerçekten çok iyi anlamışsınızMerhaba canım seni burdayken yorumlarını görüyorum okuyorum çok tedirginsin . Yanılıyor da olabilirim ama uzun süre sonunda gebelik oluştuğunda nasıl anne olacağım ya bebeğime bir şey olursa doğum da iyi mi olacağız gibi düşünmek insanı psikolojik olarak kötü etkilediği gibi fiziksel olarak da etkiliyor elbette. Bende 7 senenin sonunda gebelik gerçekleşince yüz üstü yatarken bile çok tedirgin oluyordum bir şey olacak mı diye üşürken niye diyordum göğüs acısı geçince bir gün bile niye diyordum ama bu kadar çok tedirgin olmak iyi olmuyor. Lütfen güzel düşün güzel şeylere odaklan. Her şey güzel olacakRabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel güzel süreçler seni bekliyor inşallah
Geçecek elbette sen güzel şeyler düşününce bebeğin de hissedecek susam tanesi kadar bile olsa hissedecek . Hamilelik süreci takım işi bence sen iyiysen bebeğinde iyiBeni gerçekten çok iyi anlamışsınıztedirginlikler yaşıyorum maalesef umarım geçer güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
![]()
Çok haklısınız gerçekten desteğiniz çok kıymetliGeçecek elbette sen güzel şeyler düşününce bebeğin de hissedecek susam tanesi kadar bile olsa hissedecek . Hamilelik süreci takım işi bence sen iyiysen bebeğinde iyi![]()
Bende 4+4 üm geceleri terliyorum ayaga kalkınca cok sancım oluyor adet sancısı gibi hafif baş dönmem var birdeKızlar 4+3 üm akşamları inanılmaz halsizlik üşüme terleme karışık ayrıca geceleri uykusuzluk yaşıyorum şimdiden psikolojim kötüye gitmeye başladı sizlerin belirtileri neler
Ay günlerimiz aynıymış süper sık sık konuşuruz kese tarihi ne zaman görmek içinBende 4+4 üm geceleri terliyorum ayaga kalkınca cok sancım oluyor adet sancısı gibi hafif baş dönmem var birde
10 unda canım tam 1 hafta varAy günlerimiz aynıymış süper sık sık konuşuruz kese tarihi ne zaman görmek için
Ben son testimi yarın vereceğim doktorum söyleyecek inşallah bende 10 aralık gibi tahmin ediyorum10 unda canım tam 1 hafta var
Senin?
Senin biraz ileri olabilir canım benim 12. Günümdeki kanımda 10 gün sonra dediler . Yani 3 gün önceydiBen son testimi yarın vereceğim doktorum söyleyecek inşallah bende 10 aralık gibi tahmin ediyorum![]()
Normalde benim test günüm bugün ama gidemedim hastaneyeSenin biraz ileri olabilir canım benim 12. Günümdeki kanımda 10 gün sonra dediler . Yani 3 gün önceydi
Benimde 12. Günüm cumartesiydi işte.Normalde benim test günüm bugün ama gidemedim hastaneye
Verdim canım bir iki saate çıkacak inşallah
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallah haber verVerdim canım bir iki saate çıkacak inşallah