• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2022

nkblm5775

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
42
15
3
40
Merhabalar
İlk deneyimim olumsuzlukla sonuçlandı beta değerlerim yükselmedi ikinci kez denemeye karar verdim aradan çok zaman geçmeden
peki bu sırada neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz yumurtalarımı nasıl kaliteleştirebilirim bende negatif olanlar sinüzitim var bundan kaynaklı kanımda enfeksiyon yüksek çıkıyor sizce öncelikle sinüzit problemi mi çözüp sonrasında tekrar mı deneyim
tüp bebek merkezi özel olarak ilgilenmiyor testlerine tahlilleri me doğru dürüst bakılmadııını düşünüyorum bir kadın doğumcu bulup o şekilde mi ilerlesem onunla tedaviye başlayıp yaşım ilerliyor çok korkuyorum kafam çok karışık bilgilerinizle bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar

Mrhb yumurta kalitesini artırmak için her gün yumurta tüketmeye özen göster birde havuç suyu avakado çiğ kabak çekirdeği çiğ bagdem kuru incir tukete bilirsin düzenli olarak he birde ceviz kısacası paketli gıdayı bırakıp sağlıklı beslenmek gerekiyo olabildigince. Tüp bebek tedavisine guvenebilecegin bı merkez seçmelisiniz öncelikle bence bı kadın dogumcu bı tüp bebek merkezi maddi manevi daha yıpratıcı olmaz mı?

Mrhb yumurta kalitesini artırmak için her gün yumurta tüketmeye özen göster birde havuç suyu avakado çiğ kabak çekirdeği çiğ bagdem kuru incir tukete bilirsin düzenli olarak he birde ceviz kısacası paketli gıdayı bırakıp sağlıklı beslenmek gerekiyo olabildigince. Tüp bebek tedavisine guvenebilecegin bı merkez seçmelisiniz öncelikle bence bı kadın dogumcu bı tüp bebek merkezi maddi manevi daha yıpratıcı olmaz mı?
Bilmiyorum çok kararsız kaldım ilgilenmediler çok gibi hissettim direk yaptılar

Merhabalar
İlk deneyimim olumsuzlukla sonuçlandı beta değerlerim yükselmedi ikinci kez denemeye karar verdim aradan çok zaman geçmeden
peki bu sırada neler yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz yumurtalarımı nasıl kaliteleştirebilirim bende negatif olanlar sinüzitim var bundan kaynaklı kanımda enfeksiyon yüksek çıkıyor sizce öncelikle sinüzit problemi mi çözüp sonrasında tekrar mı deneyim
tüp bebek merkezi özel olarak ilgilenmiyor testlerine tahlilleri me doğru dürüst bakılmadııını düşünüyorum bir kadın doğumcu bulup o şekilde mi ilerlesem onunla tedaviye başlayıp yaşım ilerliyor çok korkuyorum kafam çok karışık bilgilerinizle bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar
Merhaba benimde sinüzitim var ama enfeksiyon derecesinde ise sizinki hamile kalsanız bile hamileliğiniz de size çok sıkıntı çıkaracaktır bir baş ağrısına bile sadece parol kullanabiliyorsunuz onuda kullanmak benim içimden gelmiyor iki gün baş ağrısı çektim aralıksız ama içmedim o yüzden tedavi olun ki hamile kalınca sürünmeyin. Tüp bebek tedavisine başlanmadan önce kan tahlilleri detaylı yapılmalı yapılmadıysa normal bir kadın doğumcuya gidin durumu anlatın yaparlar sonuçlarınızı da tüp bebek tedavisi gördüğünüz doktorunuza götürsünüz bir sıkıntı çıkarsa ve onların ihmalkarlığı olduğu ortaya çıkarsa da onlarla devam etmezsiniz.

Merhaba,
Sinuzit sorunu ceken biriydim. Son 2 senede hem naturel deneme hem de tup bebek baslama asamama hazirlik olsun diye bedenimde arizaya sebep olan Laktoz ve Glutenli gida tuketimini sifirlamistim. Enteresan bir sekilde sinuzit ataklarim durdu. 2 senedir bir problem yasamiyorum. Mumkun mertebe dogal ve dengeli beslenin, sekerli gidalardan ve fast fooddan uzak durun.

Yumurtalarinizin kalitesini arttirmak icin en az 3 ay evvel (tup bebek tedavisine baslamadan) iyi bir prenatal vitamin, Coenzym Q10, eksikliginiz varsa D vitamini vs kullanmanizi tavsiye ederim. Aktarlik meselelersen uzak durmanizi tavsiye ederim, hamilelere ve hamile kalmaya calisanlara doktorlar hic tavsiye etmiyorlar. Mumkun mertebe bu tur destekler paketli olmali (vitaminler gibi). Diger tavsiyem de tirodinizin tum degerlerine baktirin. Turkiye'de cok rastlaniyormus tiroid sorunlari ki hamilelik onunde engeldir.

Bilmiyorum çok kararsız kaldım ilgilenmediler çok gibi hissettim direk yaptılar
Merhaba nereye gittiniz benim gittiğim yer çok güzeldi çok bekledik ama ve fiyatlar çok pahalıydı genel olarak pahalı bi tedavi zaten ama ben ilk gittiğim için çok geldi birden

Merhaba,
Sinuzit sorunu ceken biriydim. Son 2 senede hem naturel deneme hem de tup bebek baslama asamama hazirlik olsun diye bedenimde arizaya sebep olan Laktoz ve Glutenli gida tuketimini sifirlamistim. Enteresan bir sekilde sinuzit ataklarim durdu. 2 senedir bir problem yasamiyorum. Mumkun mertebe dogal ve dengeli beslenin, sekerli gidalardan ve fast fooddan uzak durun.

Yumurtalarinizin kalitesini arttirmak icin en az 3 ay evvel (tup bebek tedavisine baslamadan) iyi bir prenatal vitamin, Coenzym Q10, eksikliginiz varsa D vitamini vs kullanmanizi tavsiye ederim. Aktarlik meselelersen uzak durmanizi tavsiye ederim, hamilelere ve hamile kalmaya calisanlara doktorlar hic tavsiye etmiyorlar. Mumkun mertebe bu tur destekler paketli olmali (vitaminler gibi). Diger tavsiyem de tirodinizin tum degerlerine baktirin. Turkiye'de cok rastlaniyormus tiroid sorunlari ki hamilelik onu

Merhaba benim trioitlerimde problem yok polikistik över var yani yumurtalar büyümüyor ilaç iğne denedim ama işe yaramadı bundan dolayı doktorum tüp bebek önerdi

Merhaba benim trioitlerimde problem yok polikistik över var yani yumurtalar büyümüyor ilaç iğne denedim ama işe yaramadı bundan dolayı doktorum tüp bebek önerdi
Forumda polikistik overle ilgili cok yazan oluyor. Bence forum ici arastirin, basarili sonuc elde edenleri takip edin derim. Neler yaptiklari, neler yiyip ictikleri size cok yardimci olur. Umarim kisa zamanda kucaginiza tatli bir ufaklik alirsiniz.

Back
X