Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Bende donmuş embriyolarla ekim sonu gibi transfer olacağım. Zoladex daha önce vuruldum yorgan iğnesi gibi kalın iğnesi var 23 eylülde yine vurulacağım Lucrin iğne bulamazsam mecburen Zoladex vurulacağım. Hayırlısı olsun kaç yumurta toplandı sizin ?Opu oldum transfer bekliyorum benimle aynı durumda olanlar varsa konuşmak isterim. Belki zaman daha hızlı geçer … birde Zoladex iğne vurulan ya da vurulacak olan var mı ?
Hoş geldiniz . Ben dün vuruldum zoladexi kötüydü ama beklediğimden de daha iyiydi 14 14 ağustosta 28 yumurta toplandı 18 döllendi fakat 5.günde 3 embriyo donduruldu sadece çok üzülmüştüm ama yapıcak bir şey yok. Benimde ekim başıydı aslında ama şuan hesapladığımda ekim sonuna geliyor . Sizin nasıl geçiyor kaç yumurta toplandıMerhaba, Bende donmuş embriyolarla ekim sonu gibi transfer olacağım. Zoladex daha önce vuruldum yorgan iğnesi gibi kalın iğnesi var 23 eylülde yine vurulacağım Lucrin iğne bulamazsam mecburen Zoladex vurulacağım. Hayırlısı olsun kaç yumurta toplandı sizin ?
Olsun hiç moralinizi bozmayın bu sefer olacak inşallahMerhabalar bende Ağustos ayında ilk tup bebek denememk yaptim olumsuz oldu maalesef doktorum bir adet ara verelim rahim dinlensin dedi bu ayin sonuna dogru ikinci adetimi olurum muhtemelen ekimde de dondurulmus transferim olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah canım var mı aranızda daha önce dondurulmus olan sistem nasil ilerliyor dondurulmuslarda bu defa fazla ilac kullanmam heralde hos ben ilkinde de pek ilac kullanmadim igne kullandim sadeceOlsun hiç moralinizi bozmayın bu sefer olacak inşallah
Benim ilk denemem olacak ama uzun sürüyor dondurulmuş ile. Bazılarının tedavısı 15 gün sürüyor bitiyor ben 3 ağustostan beri muayane toplama derken ekim sonuma kalıyor transfer anlamadım zaten toplamadan sonra 7 hafta demişlerdi 9 hafta oluyor bu şartlarda . İlaç olarakta iğneler harici adet düzenleyiciler kullanıyorumİnşallah canım var mı aranızda daha önce dondurulmus olan sistem nasil ilerliyor dondurulmuslarda bu defa fazla ilac kullanmam heralde hos ben ilkinde de pek ilac kullanmadim igne kullandim sadece
Senin problemin neydi canım neden bu kadar uzun sürdü ki seninki toplama daha olmadi heraldeBenim ilk denemem olacak ama uzun sürüyor dondurulmuş ile. Bazılarının tedavısı 15 gün sürüyor bitiyor ben 3 ağustostan beri muayane toplama derken ekim sonuma kalıyor transfer anlamadım zaten toplamadan sonra 7 hafta demişlerdi 9 hafta oluyor bu şartlarda . İlaç olarakta iğneler harici adet düzenleyiciler kullanıyorum
Toplama 14 ağustosta yapıldı . Şuan transfer bekliyorum şöyle ki 28 yumurta toplandığı için dnlendrilmesi gerekiyormuş. Benim eşimde çocuklen olduğu ameliyat yüzünden meni dışarı çıkmıyordu tese ile topladılar bende çok şükür bir problem gözükmüyor şuanSenin problemin neydi canım neden bu kadar uzun sürdü ki seninki toplama daha olmadi heralde
Anladim canım hayırlısı olsun hakkında inşallah ilk denemende kavuşursun yavruna canımToplama 14 ağustosta yapıldı . Şuan transfer bekliyorum şöyle ki 28 yumurta toplandığı için dnlendrilmesi gerekiyormuş. Benim eşimde çocuklen olduğu ameliyat yüzünden meni dışarı çıkmıyordu tese ile topladılar bende çok şükür bir problem gözükmüyor şuan
Merhaba canım bu lucrini niye vurunuyon canım ne ise yariyo yani oMerhaba, ben 26.08 lucrin igne vuruldum. 4 tane 5. gün embriyom vsr allah nasip ederse ekim basi transfer planlaniyor ama bakalim nasil olacak
Yeni yumurta oluşumunu baskılamak için kullanılıyorMerhaba canım bu lucrini niye vurunuyon canım ne ise yariyo yani o
Himm anladim canım yani o ayki yumurtlama olmasın diye mi uğraşıyolar bende igne vurunmucam diye seviniyodum yaa lucrin igne demi?Yeni yumurta oluşumunu baskılamak için kullanılıyor
Bi sıkıntı cikmazsa senle ayni gunler transfer olacaz heralde canım insallah yüzümüz gülerMerhaba kızlar ben de geçen seneden beri opu 2 histeroskopi 2 transfer erteleme derken ekim ayına kaldım bir sıkıntı çıkmazsa ekimin 2. haftasına transfer planlıyoruz allah hepinizin gönlüne göre versin
Evet lucrin zor bulunuyor diye zoladex de verebilir muadiliHimm anladim canım yani o ayki yumurtlama olmasın diye mi uğraşıyolar bende igne vurunmucam diye seviniyodum yaa lucrin igne demi?
Amin canım inşallah her ay bir heves transfer olacağım diye hep içimde patladı olsun artık sağlıklı olsun daBi sıkıntı cikmazsa senle ayni gunler transfer olacaz heralde canım insallah yüzümüz güler
İnşallah hepimiz ama bu süreç çok uzun ve yorucuAnladim canım hayırlısı olsun hakkında inşallah ilk denemende kavuşursun yavruna canım
İnşallah kavuşursunuz bir an önce süreç uzun ve yorucuMerhaba, ben 26.08 lucrin igne vuruldum. 4 tane 5. gün embriyom vsr allah nasip ederse ekim basi transfer planlaniyor ama bakalim nasil olacak