Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 23 eylül 3. Gün emriyo transfer oldum bugün akşam idrar testi yaptım erken gebelik ama tek çizgi negatif çıktı yarın kan vericem bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören oldumu
Merhaba 23 eylül 3. Gün emriyo transfer oldum bugün akşam idrar testi yaptım erken gebelik ama tek çizgi negatif çıktı yarın kan vericem bu durumu yaşayıp kanda pozitif gören oldumu
Çok teşekkür ederim ilk tüp bebek denemem 2 kere aşılama yaptırdım olumsuz oldu heycan yaptım erken gebelik alıp yaptım ama pişman oldum bu gün kan testi verdim sonucu bekliyorum sağlık ocagında verdim yarın alıcam sonucu inşallah olumludur
Merhaba öncelikle hakkınızda ve hakkımda hayırlısı olsun bende sizden 2 gün sonra transfer olmuşum. 25 Eylül günü 5.gun embriyosu. Bugün idrarda yaptım erken testlerden ama negatif çıktı.. siz kan vermişsiniz. Sonucu merakla bekliyorum
Bende 1 ekimde 3.gün emb.transferi oldum 2 tane .ilk günü saymazsak 4.gün normal kaset testte silik çıktı ertesi gün çıkmadı bugün yine transferi saymazsak 6.gün kan verdim 0,85 çıktı beta nasıl silik çıkıp kan böyle çıkar fikirlerimiz var mı ?
Bende 1 ekimde 3.gün emb.transferi oldum 2 tane .ilk günü saymazsak 4.gün normal kaset testte silik çıktı ertesi gün çıkmadı bugün yine transferi saymazsak 6.gün kan verdim 0,85 çıktı beta nasıl silik çıkıp kan böyle çıkar fikirlerimiz var mı