tüp bebeğim tutundu diye sevinip sonra düşük yapanlar çok acı çok....

canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende tup bebekle hamıle kaldım 13 haftalık kaybettım sebebı araştıtılıyo
çok uzulluyorum halada ama napım elımden bışey gelmıyo ben onu tutmak ıcın elimden gelenı yaptım
canım nıe 6 ay beklıyosun onu anlamadım dr um bana bu ay adet ol içeriye bakalım bıdahakı adetınle başlarız dedi tekrar dedi

sakın korkma korkulacak bişi yok bayıltıyolar zaten sonrasındada biraz ağrın oluyo, mutlaka sıcak tut belini ayaklarınıda mutlaka çorap giy gece bile çıkartma bunları yazmak çok zor keşeke daha güzel şeyler için sana olucakları yazabilsem ama unutma yanlız değilsin allahın takdiri böyleymiş dicek başaka hiçbirşey yok...

sanada geçmiş olsun melikecim eminim bebeğin için elinden geleni yapmışsındır çünkü bizler zaten çok zor anne oluyoruz. canım doktorum bana en az 6 ay bekle dedi nedenine gelince rahimin dinlenmesi lazım dedi doktoruna ve sana karışmak gibi olmasın ama en az 2 adet dönemi bekle bence vücut toparlansın derim ben arkadaşım bide adet zaten 40-50 gün sonra oluyo tekrar geçmiş olsun...

MİNNİKcim canım mesajını okuyunca çok üzüldüm...Geçmiş olsun tatlım,RABBİM bi daha yaşatmasın böyle bişeyi..Benim de 8.haftamda kanamalarım başladı şimdi 13teyiz yavaş yavaş yerini kahverengi lekeye bıraktı ama insanın içinde hep bi korku oluyo...Hayırlısı bakalım...

RABBİM bi an önce acını unutmanı nasip etsin...Kendine iyi bak güzelim....

o kadar moralim bozukki anlatamam arkadaşlar.10 yıllık evliyim 2.tüp bebek denememiz.eylül ayından beri uğraşıyorum 3 kez yumurta toplattık.eşimde genetik sorun var.embriyolara genetik araştırma yaptırmıştık.fakat doktor hafta olarak geri bebeği araştırmaya yollıcaz dedi.muhtemelen yine genetik sorun var.daha ne inancım kaldı ne beklentim.

slm. Konuyu okuyunca içm cız etti. Benim de 5. tüp bebek denememde ilk defa tutmuştu. 12.gün 70 ve daha sonra 1300 lere kadar çıkmıştı. Kalbide yavaş atmaya başlamıştı. Ancak sonraki gidişimde kalbi durdu. Kürtaj oldum. Bir ay geçti genetik testten henüz bir haber gelmedi. Kürtaj sonrasında da rahim kendini toparlayamamış ayağa kalktığımda bir pıhtı kan boşalması olduki sormayın. Hemen 2 tane iğne yaptılar. Kaç günde zor toparlandım. Millet kürtaj olup işe gidiyoralrmış, bütün terslikler beni buluyor. Benimde 38 gün geçti henüz adet olamadım. Bu arada her şeyin hamile kalmakla bitmediğini öğrendik. Daha çok aşaması varmış.

ah boncukcum sorma tatlım çok zor günlerdi hiç böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi kalp atışını görene kadar çok endişeliydim gördükten sonra çok rahatlasdım ama bunuda yaşayacağım varmış demek en acısıda doğum gününm sabahıydı hayatımda geçirdiğim en berbat 11 temmuzdu allahım bidaha böyel şeyler yaşatmasın
Tehlikeli dönemi atlatmışsın canım hiç korkma içini rahat tut allah inşallah bebeğini sağlığıyla kucağıma almayı nasip eder canım dualarım seninle...

Son düzenleme:

aynen cnm herşey hamile kalmakla bitmiyo sanada büyük geçmiş olsun asıl herşey hamile kalmakla başlıyo bunu yaşamayan bilemez hep tutsun diye dua ediyodum şimdi ise allah sağlığıyla kucağıma almayı nasip etsin diyorum.. benimde kürtajın 5. günü şiddetli kanamam oldu yani1 saat içinde 4 pet dolmuştur sonra yavaş yavaş kesildi şimdi bugün tam kürtaj olduğum 29 gün oldu kanamm geldi adet mi yoksa normal kanama mı bilemiyorum doktorum ara kanam yapabilir demişti adette 40-50 günü bulursa korkma demişti içini rahat tut çoğu kişinin geç geliyo

Son düzenleme:

dilhusarcım sakın böyle düşünme bu iş moralle başlıyo inançla başlıyo bi çok problem çıkabilir çıkıyoda onun için bununla savaşmayı öğrenmeliyiz unutmaki yanlız değilsin bende ekimden beri uğraşıyorum 2 tüp bebek 2. tuttu onuda 2.5 ayda kaybettim sadece inanmak ve yılmamak lazım inan yanlız değilsin bu seni biraz daha rahatlatır

lütfen moralinizi bozmayın,bozmayın ki hayata inat güçlü olalım.1.denememde ben de negatif sonuç aldım,2. için bekliyorum şu an.sizleri böyle görünce çok üzülüyorum.her şey bitmiş değil ki,moral çok önemli.pozitif düşünmek zorundayız...ben 1 defa kimyasal gebelik geçirmiştim kendiliğinden,ve inanın o zaman dedim ki,allah bu acıyı birdaha yaşatmasın,olmayacaksa baştan olmasın.o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.kimyasal gebelikte bile bir hafta ağladığımı hatırlıyorum.lütfen güçlü olun,herşey yoluna girecek..

slm canlarim bende 11yil sonra 4.denememde hamile kaldim 14.gun degerim 102 demislerde kan sonucumun cok dusuk oldugunu soylediler ve gercekten cok yavas gidiyodu her2gunde bi ölcum yapiliyodu 217 254 sonra deger 202 ye ustu kurtaj oldum ve 2hafta sonra kontrole gittim ultrasalda kucuk bi parcanin kaldigini ve guzel temizleyemedeiklerini soyledi yine kan aldi kandegerim 212 cikmisti 2 gun sonra yine kan aldi 214 cikti dusus olmadi doktor bi daha kurtaj yapilcak dedi daha dun kurtaj oldum.hatta is arkadaslarim kandegeri yuksedikce belki 2kizlerin vardi digerini aldilar digeri yavas yavas olusuyodur falan diye söyliyolardi ben ise böyle birseyin mumkun olmadigini soyledim inanmadilar sen hamilesi diyip duruyodular.ama ben ne 3ay nede 6ay beklemiycem sali gunu konrolum var hersey yolunda derse doktorum haftaya sali 1 hafta geciyo öbur hafta sali 2 hafta geciyo bundan sonraki gunerde denmelere daha dogrusu calismalara basliycam allah izin verirse tabi baktim dogal olmadi hemen tekrar tu bebek deneyecem.allah hekeze hayirlisiini nasip eder insallah insallahsonuna kadar nasi eder

nerhabalar,
bende ocak ayında tüp bebekle hamile kalmıştım fakat 32+5 te kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim.en kötü şey başınıza gelmiş gbi düşünüyorsunuz.ama benim başıma gelen gbi daha kötüleride var.1 ay oldu bugün doğum yapalı ama gün geçtiköe dahada artıyor acımda özlemimde.ama eşim için kendim için ve herşeyden önemlisi yeniden anne olabilmek için kendimi toplamam lazım.

bu acıyı yaşayan herkese çok geçmiş olsun diyorum.en azından tekrar anne olabilirz.rabbimin izniyle bunu düşünüp kendinizi motiv edin

ayyyy cnm bnm çok uzun süre olmuş sen bunu yazalı ama doğum takvimine göre şimdi hamilesin ve bebek bekliyosun :) ne güzel... Allah tamamına erdirsin...

Ben de erken düşük geçirdim. pazartesi günü hastaneye gittiğimizde 18 çıkmıştı değerim. annem kayınvalidem hepsi sevinçten ağladılar bu üçüncü tüp bebek denememde tuttu diye ama ben bir türlü kendimi inandıramadım ki iyiki de öyle olmuş şimdi çarşamba değerim 10 a ve bugün de 3.76 ya düştü. doktor adetle atarsın bebekleri dedi ama bu psikolojiyi yaşamak çok kötü bir durum. Allah inşallah daha acı olayları yaşatmaz. bugün işe başladım iş biraz beni toparlar diye düşünüyorum çünkü evde bütün hafta boyunca ağladım. tövbe haşa asla isyan etmiyorum ama ikizlerimin benimle kalmasını çok isterdim. Allah büyük. Bana ve benim gibilere de inşallah anne olmayı nasip eder ...

geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun benimde 2 kere geldi başıma gçen sene ilk denememde 160 deger çıkmıştı kanam olduğu için iki günde bir test yaptırdık değerim düştü 0 indi ikinci denemem ocakta donmuşlarla yaptık oda 17 çıktı doktor çok düşük sonuç dedi kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra yine test 2.18 çıktı yani bebeklerim tutunuyor ama daha sonra beni bırakıyorlar kısmet olursa 3. denememe başlıycam bu ayın 20 de lucrin iğnesi vurmaya başlıycam inşallah rabbim inşallah yardım eder ol der olur pozitif gösterip devamınıda sağlıklı bir şekilde getirtirir inşallah kucağımızı boş bırakmasın yaradanım anneliği hepimize tattırsın

rabbim inşallah sanada yaşatır.benim şuanda bir oğlum var,kısmetse birde kızım olacak.her kışın sonu bahar.rabbimin vardır bir bildiği deyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok.

pes etmeyin yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…