hiç üzülme canım, aynı durum benim başımada geldi, baştan çok sevinmek ardından üzülmek gerçekten çok zor, ama yılmayacaksın, kendini toparla, bende 6 ay ara vermiştim, bu ara verdiğin dönemde normal yolla kalma şansının çok yüksek olduğunuda asla unutma, çok çalışmalar yap, iyi beslen, kendini yormaa, iltihap kapmamaya çalış, günü birlik ilişki ile gebe kalma şansın bence şu durumda çok yüksek, bunu değerlendir canım, olmazsada canımız sağolsun dimi ama:)) deneyebildiğimiz kadar yine denerizz arkadaşım, sakın sıkma canını, öpüyorum çok....
cnm ben kürtajdan hemen sonra değil, baya bi zaman sonra adet gördüm, adetide 50 gün oldum nerdeyse, çok uzun sürmüştü, ama normalmiş, doktorunu dinle, onun dediğini uygulaa, ayrıca doğal yollada dene, tutan kişi çok tanıyorum cnmm, çünkü rahmin açık oluyo, bide kendine ovulasyon testlerinden alki yumurtlama zamanını hiç kaçırma, bence tam zamanı ve bu zamanı hiç kaçırma cnm....
ben de 2 gün önce düşük yaptım. transferin 19. gününde. çok yeniydi. Allah hepimize sabır versin ve de hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar..
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,çok üzüldüm inanın...ben 1.denememde negatif sonuç aldım,2.denememi de bu ay yapacağım..allah hepimize güç ve sabır versin.birşey sormak istiyorum,peki hcg değerleriniz kaç seviyelerdeydi? ben yüksek seviyede olunca düşme olasılığı çok düşük diye biliyordum,sanırım tutunduğu anlamına geliyormuş bebeğin.12. ve 14. değerlerinizi yazabilir misiniz?
benim 12. gün 95.06 idi ama 14. günü hatırlamıyorum
canım,üzmek için söylemiyorum ama zaten 12.gün değeri 100'ün üzerinde olmayınca doktorlar tahmin ediyorlarmış olumsuzluğu.bizlere söylemiyorlarmış.12.gün değeri 150nin üstünde olup da düşük yaşayan hiç görmedim.çok geçmiş olsun tekrardan.inşallah bi sonraki sefer allah seni ödüllendirecektir canım.
bence onunla alakası yok canım ya benim 11.gün 13 dü değerim 14.gün 101 di.çok şükür 28 haftalık olduk şimdi.geç tutunma olabiliyormuş.
anladım canım,allah şimdiden bebeğini kucağına almayı nasip etsin,sağlıkla büyüt inşallah.ben genelde öyle duymuştum,12.gün değeri 100ün üstündeyse düşme olasılığı çok düşükmüş.en azından tüpbebek için öyle duymuştum.
aynı sorun bendede var arkadaşlar cumartesi kalp atışlarını duyamadık doktor çarşamba çağırdı son bi kez bakalım dedi.kürtaja hazılıklı gel dedi.7hafta6 günlüktüm bebek 6 hafta 3 günlüktü bugün 8+2 yim ama benem 7,haftada kanamam oldu acile gittim kadın doğumcu baktı kalp atışlarınıda dinletti bize bebekte bişey yoktu.sonra 1 hafta içinde gitti.kan değerlerine gelince 11gün 125 13 gün 345 ti kese falan hepsi iyiyidi.diyecek bişey yok sadece kürtajdan korkuyorum biraz nasıl sıkıntılımı.
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,çok üzüldüm inanın...ben 1.denememde negatif sonuç aldım,2.denememi de bu ay yapacağım..allah hepimize güç ve sabır versin.birşey sormak istiyorum,peki hcg değerleriniz kaç seviyelerdeydi? ben yüksek seviyede olunca düşme olasılığı çok düşük diye biliyordum,sanırım tutunduğu anlamına geliyormuş bebeğin.12. ve 14. değerlerinizi yazabilir misiniz?
canım çok geçmiş olsun inşallah hemen olur , benimde ilk bebeğim normal yolla olmuştu bende 12. haftada kontrole gittiğimde karnımda öldüğünü öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım ,ilk adetimi 43. günde olmuştum, bana da düşükten sonra hemen bebek sahibi olursun demişlerdi ama tüp bebekle 17 ay sonra hamile kalabildim, kafama çok taktım kendimi çok yıprattım bu dönemde ,sen bunu yapma rahat ol inşallah çabucak gelir meleğin canım...
aynı sorun bendede var arkadaşlar cumartesi kalp atışlarını duyamadık doktor çarşamba çağırdı son bi kez bakalım dedi.kürtaja hazılıklı gel dedi.7hafta6 günlüktüm bebek 6 hafta 3 günlüktü bugün 8+2 yim ama benem 7,haftada kanamam oldu acile gittim kadın doğumcu baktı kalp atışlarınıda dinletti bize bebekte bişey yoktu.sonra 1 hafta içinde gitti.kan değerlerine gelince 11gün 125 13 gün 345 ti kese falan hepsi iyiyidi.diyecek bişey yok sadece kürtajdan korkuyorum biraz nasıl sıkıntılımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?