yaşım otuz..tüp bebek için çalışıyorum para biriktiriyorum..ya tutmazsa diye endişeleniyorum...ikini için yinemi beklicez..bilmiyorum yaa umuıtlarımda bitiyo..o kadar karışıkki kafam...bazen herşeyi göze alıp gideyim diyorum tüp bebek için..sonra belki başka çaresi vardır diyorum..nebileyim..işallah bende anne olurum bigün...
gerçekten herkesede söylenmiyo anlatılmıyo...hala çocuk yokmu düşünmüyomusunuz diyenlerden bıktım..hepsinden nefret ediyorum
size ne yaaaa...sizee neee
bende sizle aynı dertetim iki buçuk yıl oldu çocuğumuz olmayalı eşim ameliyat oldu yine düzelmedi bütün doktorlar tüp bebek diyor bizim morfolojı bozuk hareketlilik hiç yok nerdeyse bende tüp bebek tedavisine başlayacam ama gelde bana bir sorun inanının çok yıprattı beni allah yardımcımız olsun hergün ağlıyorum ağlamadığım bir gün yok
arkadaşlar geçen gün sperm tahlili yaptırdı söylemiştim..dün sonuçları çıktı..en iyi doktor hatta bir profösördü göründüğü baya methetmişlerdi bize...herneyse sonuç 17 milyon sperm sayısı..ve hepsi hareketsiz..sıfır yani...
doktor hiç uğraşmayın tüp bebek bile olmaz sizin deyince moralmen baya çöktük...bilemiyorum..çok karamsarım artık..sonra o sonuçları başka bir doktoro götürmüş..ve durumuda anlatmışşş..burdaki tahlillere pek güvenmiyorum...daha önceki tahlil sonucunuz 8,5 milyon sperm ve ileri hızda hareketli..nasıl bukadar değişebilir demiş...2 gün perhizden sonra vermişti tahlili önceki ise 4 gün perhizden sonraydı...bundan kaynaklanabilir..4 günlük perhizden sonra yaptır getir bana ozaman konuşalım demiş bu doktorda....
ne şimdi bu kafam karmakarışık....
arkadaşlar geçen gün sperm tahlili yaptırdı söylemiştim..dün sonuçları çıktı..en iyi doktor hatta bir profösördü göründüğü baya methetmişlerdi bize...herneyse sonuç 17 milyon sperm sayısı..ve hepsi hareketsiz..sıfır yani...
doktor hiç uğraşmayın tüp bebek bile olmaz sizin deyince moralmen baya çöktük...bilemiyorum..çok karamsarım artık..sonra o sonuçları başka bir doktoro götürmüş..ve durumuda anlatmışşş..burdaki tahlillere pek güvenmiyorum...daha önceki tahlil sonucunuz 8,5 milyon sperm ve ileri hızda hareketli..nasıl bukadar değişebilir demiş...2 gün perhizden sonra vermişti tahlili önceki ise 4 gün perhizden sonraydı...bundan kaynaklanabilir..4 günlük perhizden sonra yaptır getir bana ozaman konuşalım demiş bu doktorda....
ne şimdi bu kafam karmakarışık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?