Tüp bebeğe ilk randevu

Varsa istemez kuzum benim yoktu rahmin şeklini tüplerde sıvı var mı onu görelim diye istedi :) Antalya Memorial Murat Özekinci doktorum canım
Ben 2019 mart ayında hem lap+histereskopi oldum başka doktora bu doktorumda ultrasonda gördü hafif perde var diye tekrar histereskopi yapalım basa dönmeyelim dedi isteseydi ozmn derdi heralde araya araya buldum canım doktorumu

Ben 2019 mart ayında hem lap+histereskopi oldum başka doktora bu doktorumda ultrasonda gördü hafif perde var diye tekrar histereskopi yapalım basa dönmeyelim dedi isteseydi ozmn derdi heralde araya araya buldum canım doktorumu
Aynen ultrason da da görüyorlar bana da baktı perde bölme yok dedi ama yine de işimizi garantiye alalım sonra pişman olmayalım dedi başlamadan gerekli her şeyi yaptırmakta fayda var

Aynen ultrason da da görüyorlar bana da baktı perde bölme yok dedi ama yine de işimizi garantiye alalım sonra pişman olmayalım dedi başlamadan gerekli her şeyi yaptırmakta fayda var
Evet canım birde doğru doktoru bulmak önemli şükür ki doktorum ıyi
En azından hem vakit hem nakit icin cok uğraştıran doktor gezdim

Evet canım birde doğru doktoru bulmak önemli şükür ki doktorum ıyi
En azından hem vakit hem nakit icin cok uğraştıran doktor gezdim
Ben de doktoruma fok güveniyorum insallah karşılığını alırım

Kızlar merhaba bugün ilk muayeneme gittim (adetin 2.günü) benim amh 1.4 tü doktorum bu değere göre yumurta sayını az gördüm testi bide burda tekrarlayalım bir yanlışlık olabilir dedi kafamı karıştırdı biraz ama genel durum iyi, rahim güzel yumurtalar var , gonal f ve merional +femara başlattı . 5 gün sonra kontrole gel dedi . Gonal f 150mg başlattı yüksek mi düşük mü sizce bu doz ? Şimdilik böyle bakalım zamanla neler olacak (Bismillahirrahmanirrahim)

Amh testi icin belli bir gün dışında yanlış mi çıkıyor ben anlamadım benimde 1.68 cıktı.

Tüp bebek süreciyle ilgili okuduğum güzel bir yazıyı paylaşıyorum. sizde muhtemel bunları yaşıcaksınız.

....

Son düzenleyen: Moderatör:
bana bu kadar ilaç vermedi yaa klomen+glifor 1000 mg+menopur iğne verdi sadece sanırım 1 tane yumurtam olduğu için

eğer corona falan olmazsam haziran adetimle şişli memoriala başlayacağım inşallah. işlemlere başlamadan corona testi istedilr çünkü.

pazartesi adetin 3. günüydü gittim iişte ilaç iğne verdi haftaya kontrole gel dedi başladık yani benim yumurta toplamalı olcak demişti bilmiyorum nasıl başetcez
Ne güzel canım bakarsın sen benden önce güzel haberler alırsın
2 güne yada 4 güne 1 gitmiyor musun kontrole canım

Ne güzel canım bakarsın sen benden önce güzel haberler alırsın
2 güne yada 4 güne 1 gitmiyor musun kontrole canım
yok valla haftaya çarşamba gel dedi adetin 12.günü olmuş olcak.dr benden ümitsiz galiba da ondan böyle yapıyor.zaten yumurtan 1 tane var çok fazla ilaca boğmak istemiyorum demişti

yok valla haftaya çarşamba gel dedi adetin 12.günü olmuş olcak.dr benden ümitsiz galiba da ondan böyle yapıyor.zaten yumurtan 1 tane var çok fazla ilaca boğmak istemiyorum demişti
Üzülme canım daha başındasın hiç belli olmaz o bir yumurtan bebeğini getirir umudunu yitirme amh düşük mü senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…