Tüp bebeğe başlamadan önce

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
251
33
98
48
Merhabalar 36 yasındayım ilk kez tüp bebege baslayacagım 31 gün sonra, 12 yumurtam görünüyor buay ama cikolata kistim var. Kadın kaynaklı cocugumuz olmuyor sperm temiz. bir sorum olacak bugun ben sağlıklı beslenmeye prowoman-arısütü vs baslasam sizce 1 ayda etki eder mi? 3 ay kullanılmalı diyorlar forumda ama 1 ayda etki edermi yumurta kaliteme falan sizce? Hiç bosuna kasmayayım cok kısa bir zamansa

Merhabalar 36 yasındayım ilk kez tüp bebege baslayacagım 31 gün sonra, 12 yumurtam görünüyor buay ama cikolata kistim var. Kadın kaynaklı cocugumuz olmuyor sperm temiz. bir sorum olacak bugun ben sağlıklı beslenmeye prowoman-arısütü vs baslasam sizce 1 ayda etki eder mi? 3 ay kullanılmalı diyorlar forumda ama 1 ayda etki edermi yumurta kaliteme falan sizce? Hiç bosuna kasmayayım cok kısa bir zamansa
1 ayda olsa yedigimize ictigimize dikkat etmek gerek. Faydasi olabilir de olmayabilir de. Gunluk 1 yumurta ye, 1 bucuk litre su icmek lazim. Tavuk,et yerine; balık,baklagillerle, yesilliklerle beslenmeni tavsiye ederim. Folik asit almayi da unutmayın :)
Kaliteli saglikli embriyolariniz olussun umarim 🙏

Ben de çikolata kisti hastasıyım hem de her iki yumurtalığımda da var ve amh değerim düşük. Doktorum herhangi bir takviye önermedi sadece d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Zaten tüp bebek sürecinde kullandığımız ilaçlar yumurtaları büyütüyor.

Kimse yokmuuu yardımcu ılacak
Merhabalar. Keşke tüp bebek sürecinde baslasaydiniz yumurta sayıniz belirlenmis bile evet iğneler büyütüyor ama kalitesini arttırmiyor malesef ğinede yumurtalariniz daha toplanmadiysa bol su avakodo düzenli uyku ve kahvaltı tabikide fayda olur stres yapmayın olumlu düsünun arı sütü bilemicem tabiki yumurta kalitesinde etkisi var yalnız hormon değerleriniz bozulmasin bu süreçte hormonlarınız daha önemli inşallah kısa zamanda evlat nasip eder Allah

Merhabalar. Keşke tüp bebek sürecinde baslasaydiniz yumurta sayıniz belirlenmis bile evet iğneler büyütüyor ama kalitesini arttırmiyor malesef ğinede yumurtalariniz daha toplanmadiysa bol su avakodo düzenli uyku ve kahvaltı tabikide fayda olur stres yapmayın olumlu düsünun arı sütü bilemicem tabiki yumurta kalitesinde etkisi var yalnız hormon değerleriniz bozulmasin bu süreçte hormonlarınız daha önemli inşallah kısa zamanda evlat nasip eder Allah
Merhabalar tedavim 3 myaıtsa baslayacak daha 25 gunum var

Kimse yokmuuu yardımcu ılacak
Merhabalar tedavim 3 myaıtsa baslayacak daha 25 gunum var
Ôyleyse takibi biseyler yapabilirsiniz bana doktor yumurta kalitesi için hap yazmıştı 2500 TL idi ama içeriği baya zengindi sabah öğle akşam onu kullandım bide düzenli beslenme oncesindede hacamat yaptırmıştim kasık ve belden gerçi benim doktorum uzun protokol kullandı 20 yumurta çıktı 1 ay 3 ay demeyin ne yapsabiz iyidir yani bende tüp bebeğe basladigimda yaptım herşey ani oluyor zaten zararı olmaz

Back
X