• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bağlatma

Buse1717

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
19
-35
16
23
Kızlar selam,yaşı genç olupta tüp bağlatabilen varmı ben bağlatmak istiyorum ama ne özel ne devlet yapmıyor 24 yaşındayım bi kızım var daha çocuk istemiyorum spiral var ama yinede güvenemiyorum

Kızlar selam,yaşı genç olupta tüp bağlatabilen varmı ben bağlatmak istiyorum ama ne özel ne devlet yapmıyor 24 yaşındayım bi kızım var daha çocuk istemiyorum spiral var ama yinede güvenemiyorum
Asla bağlamazlar bacım 27 yaşında 2. Çocuğumu doğurdum sezeryan oldu açmışken bağlayın dedim yaşımı söyledim olmaz dediler. Şuan 29 yaşındayım inşallah perşembe günü bağlatıyotum ameliyat günü aldım.

Asla bağlamazlar bacım 27 yaşında 2. Çocuğumu doğurdum sezeryan oldu açmışken bağlayın dedim yaşımı söyledim olmaz dediler. Şuan 29 yaşındayım inşallah perşembe günü bağlatıyotum ameliyat günü aldım.
Doğru söylüyor
devlette bağlamıyorlar.
2 çocuk ve yaş 30 istiyorlar sanırım
ayrıca eşten de onay istiyorlar.
benim arkadaşım devlette yaptı. 34 yaşında 2 çocuğu var.

Tüp bağlamanın geri dönüşü olmayabilir arkadaşım bu kararından emin misin ☹️ belki ilerde bir daha çocuk istersin, spiral güzel bir çözüm aslında. Çünkü eğer bir daha çocuk istersen tüp bebek yapmak zorunda kalırsın. Zor bir süreç inan ki 🙏🏻

Back