Sevgili Sinsirella ; Evet biri büyük biri küçük görünüyor . Sağ gözüm daha çekik yukarı kavisli sol gözüm çekik değil ve yukarı da değil düz şekillendirilmiş yana .
Ben bunu ameliyattan sonra gözlerim biraz normalleşince fark ettim. Çünkü başta gözler gerçekten şiş ve mor kocaman oluyorlar. Şöyle bir etki olduğunu düşündüm ; Ben orta yüz ameliyatı olmadım fakat olsa idim ödem yani şişlik diyelim morluk aynı olurdu. Alın germe oldum bence yukarı çekilir iken o küçük gözün olduğu taraf kaşımın kalkıklığından da öyle yorumladım daha kalkık kaş kavisi diğer taraf büyük dediğim gözün olduğu taraf yani alın çekilmesi diğer taraf gibi değil. Daha düz kalmış yukarı kavisi diğeri gibi değil.
Ben bu şekilde gördüğümü yorumladım. Tabi hemen ben cankurtaran simidim sevgili Chanel imin başına ekşidim
-)
Gözlerde asimetri net. O da zaten tecrübeli ve müthiş bir
estetik göz var gözlerimi anında fark etti .
Ben doktoruma hemen sordum tabi ki ödem var erken düzelecek dedi. Fakat şekillendirilmesinde bir sorun vardı bence yani şekil verilip dikilmiyor mu işte orada bir farklılık hissettim. Tabi düzelmedi çünkü bunun ödemle ilgisi yok. Düzelmeyecek dedim ve öyle oldu. 2 ay gibi sürede o küçük gözde dikiş eksiltildi lokal anestezi ile. Çünkü gözümde sürekli kıl kaçmış ya da içinde bir şey varmış gibi rahatsızlık verici bir his vardı. Hani alerji olursunuz sulanır sürekli aynı öyle.
Bekledik 3 ay oldu asimetri aynı. Bir parça dikkat çekmiyor öncekine göre çünkü dikiş azaltıldı. Ama gözler farklı.