• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

drbeauty06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
371
22
0
Ankara
İnternet sitelerine lazer epilasyon yazdığınızda onlarca reklam göreceksiniz,bu reklamlar genelde lazerde şok kampanya,bitene kadar 1000 tl 10 taksit ve benzeri ibareler içermektedir,
Arkadaşlar lazer epilasyonda tıbben bitene kadar diye bir garanti söz konusu olamaz ,bu salonların ortak özelliği hemen hemen tamamının gerçek bir lazer olmayanIPL yani foto epilasyon cihazı kullanmalarıdır işlem her ay yapıldığı sürece tüyleriniz bitmiş sanırsınız ancak 3 ay ara verdiğinizde nedemek istediğimiz anlaşılır ve neyazıkki bu salonlar her yıl ya el değiştirir yada kapanır ve sonuçta muhattap bulamazsınız...

Son bir not ; Kanun gereği doktor bulunan hiç bir sağlık kuruluşu fiyat vererek insanları cezbedecek ifadeler kullanarak reklam yapamaz ve yine poliklinik,tıp merkezi ve hastaneler dışında lazer epilasyon yapılamaz ...

Aaa kanun gereği öyle bir şey mi var...
Yapamazlar mı_?
O kadar cok lazer merkezi var ki aleksandrate, di,yot bilmem ne...
Bir çogunda da doktor yok, nasıl izin alıyorlar belediyeden o halde??

Öncelikle şunu belirtmeliyim Sağlık ile ilgili uygulamalarda ruhsat belediyeden değil Sağlık Bakanlığından alınmaktadır,malesef sağlık bakanlığı düzenli denetleme yapamadığı için ruhsatsız ve yetkisiz olarak çalışmaktalar ancak bir şikayet halinde yada farkedildiklerinde mühürlenmek yoluyla faaliyetlerine son verilmektedir.Daha kötüsü herhangi bir komplikasyon durumunda sizi inkar etmek ve orada size işlem yapılmadığını söylemekteler.Kanun çok açık Sağlık bakanlığı ayakta teşhis ve tedavi kanunu 2008 yılı google dan taratırsanız görebilirsiniz...

kalıcı olarak hayır,geçici olarak evet:) lazer olmayan bir ışığı deri altında köklere ulaştırmak çok zor ancak ısı etkisi ile kıl yanar oda tekrar geri gelir...

Öncelikle şunu belirtmeliyim Sağlık ile ilgili uygulamalarda ruhsat belediyeden değil Sağlık Bakanlığından alınmaktadır,malesef sağlık bakanlığı düzenli denetleme yapamadığı için ruhsatsız ve yetkisiz olarak çalışmaktalar ancak bir şikayet halinde yada farkedildiklerinde mühürlenmek yoluyla faaliyetlerine son verilmektedir.Daha kötüsü herhangi bir komplikasyon durumunda sizi inkar etmek ve orada size işlem yapılmadığını söylemekteler.Kanun çok açık Sağlık bakanlığı ayakta teşhis ve tedavi kanunu 2008 yılı google dan taratırsanız görebilirsiniz...

doğru söylüyorsun...
lazer seansına giriiop cıkıyrosun parayı ödeyip giidyorsun...
Genelde fatura alınmıyor ısrar edip alsan bile ne isim var fişin üzerinde ne de yapılan işlem...
Hastanelerde pahalı ama işte herkezşnde gücü yetmiyor...
Tuhafız yani hem güzel olmak isityoruz hem de daha ucuza...
Bilgilendirme için sağolaklinialirimsmile

güzellik merkezlerinden şartları sağlayanlar polikliniğe dönüştü,doktor bulunan ve ön muayeneden geçebileceğiniz bir poliklinikte bu işlemleri gayet uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz yeterki doğru yerde hekim kontrolünde olsun.size önerim .............................. adresinden referansları açıp fotona yı seçin bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan yerlerden fiyat alın bence

güzellik merkezlerinden şartları sağlayanlar polikliniğe dönüştü,doktor bulunan ve ön muayeneden geçebileceğiniz bir poliklinikte bu işlemleri gayet uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz yeterki doğru yerde hekim kontrolünde olsun.size önerim ........................... adresinden referansları açıp fotona yı seçin bulunduğunuz şehirde bu cihazı kullanan yerlerden fiyat alın bence
FATONA...
tüm vücutta uygulanabiliyormu...
ben en iyi aleksandrate diye biliyorum şimdilerde diyot mu ne var...
Valla cahillikten pek doğru yazamıyorum cihaz isimlerini ama dediğinizi ilk kez duydum...
Bakıyorum yazdığın adrese

hiç kimseye güven kalmamış bu şekilde insanları kandıranları maymunlar gibi tüylendirmek gerek
sonra kendi tüylerinden başkalarını göremezler

fotona 1962 yılında lazeri ilk kullanan firma tıpta kalp damar cerrahide,diş estetiğinde varis tedavisinde ve epilasyonda dünyada en bilinen markadır hatta lazer silah sistemlerindede önde gelen firmadır,adını verdiğim sayfada ülkemizde memorial,alman,medikal park,florans nıghtingale gibi önde gelen hastanelerin tercihi olduğunu göreceksiniz sanırım cihaz biraz uçuk fiyat o nedenle heryerde bulmak zor büyük bütceli kliniklerin tercihi,ben bu konularla 6 yıldır ilgileniyorum benimyurtdışı ve özellikle amerika da tercihin bu cihaz olduğunu görüyorum o nedenle öneririm ama diğer verdiğim markalarda gayet başarılı

Ben bulundugum şehirde bulunup bulunmadığını bulamadım bu cihazın...
ama snein dediğinne göre pahalı bi cihaz...
Sanıyorum aşar beni... maddiyat da önemli çünkü 1 seansta iş bitmiyor ve hiç bir cihaz %100 garanti veremiyor...Zaten yazığın hastaneler burda yok...
Maddi surumu iyi olup tek derdi tüyleri oalnlar ilgilenir yinede yazılanlardan...

hiç kimseye güven kalmamış bu şekilde insanları kandıranları maymunlar gibi tüylendirmek gerek
sonra kendi tüylerinden başkalarını göremezler

kaydirigubbakcemile3 ben bu konuda okadar kötü düşünmüyorum,sonuçta bilinçsiz estetisyen arkadaşlara kendi işyerlerini açma hevesiyle bu cihazları 2004-2008 yılları arasında sattılar onlarda 40-50000dolar leesing yükü altına girdiler şimdi kendileride sonucu görüyor ama bu parayı çıkartmak zorundalar.düşünün birkere tüm vücut 1500 tl bitene kadar diyerek 100 hasta alsalar bir yıl sonrada kapatıp gitseler yılda 70-80.000 kar elde edecek ve sonra kapanacak sorumlulukta yok sonuçta doktor değil ismi zarar görsün sorumluluk hissetsin?iyi para ...ancak bu sadece bizim gibi 3.dünya ülkelerinde olabiliyor,o yüzden fırsatlar ülkesiyiz işte doktor olmadanda doktor gibi iş yapıp para kazanılıyor....

,
kaydirigubbakcemile3 ben bu konuda okadar kötü düşünmüyorum,sonuçta bilinçsiz estetisyen arkadaşlara kendi işyerlerini açma hevesiyle bu cihazları 2004-2008 yılları arasında sattılar onlarda 40-50000dolar leesing yükü altına girdiler şimdi kendileride sonucu görüyor ama bu parayı çıkartmak zorundalar.düşünün birkere tüm vücut 1500 tl bitene kadar diyerek 100 hasta alsalar bir yıl sonrada kapatıp gitseler yılda 70-80.000 kar elde edecek ve sonra kapanacak sorumlulukta yok sonuçta doktor değil ismi zarar görsün sorumluluk hissetsin?iyi para ...ancak bu sadece bizim gibi 3.dünya ülkelerinde olabiliyor,o yüzden fırsatlar ülkesiyiz işte doktor olmadanda doktor gibi iş yapıp para kazanılıyor....

Kesinlikle size katılıyorum.vereliniortak

Ben bulundugum şehirde bulunup bulunmadığını bulamadım bu cihazın...
ama snein dediğinne göre pahalı bi cihaz...
Sanıyorum aşar beni... maddiyat da önemli çünkü 1 seansta iş bitmiyor ve hiç bir cihaz %100 garanti veremiyor...Zaten yazığın hastaneler burda yok...
Maddi surumu iyi olup tek derdi tüyleri oalnlar ilgilenir yinede yazılanlardan...

bana bulunduğunuz şehri ve işlemi düşündüğünüz vücut bölgesini söylerseniz size aşağı yukarı fiyatları verebilirim

,

Kesinlikle size katılıyorum.vereliniortak[/QUOTE
Bu forumda şuana kadar yaptığınız güzel bilgilendirmeler nedeniyle bende size katılıyorum ancak gördüğüm kadarıyla halkımız sağlık konusunda ne haklarını aramasını biliyor nede gittiği yerin yetkisini araştırıyor,en basitinden duvardaki uygunluk belgesinden bile birçoğu haberdar değil,neyse azimle soruları cevaplayıptoplumsal görevimizi yapaıl yinede:)

ben göremedim verdiğiniz sitede ..
Ten rengi tüy yapısı önemlimi bu makina da peki?
Tüm bacak ortalama?

Son düzenleme:
Back