Tüm üyelere Teşekkürlerimle...

ttuba22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
3
Arkadaşlar Merhaba,
Siteyi tesadüf eseri buldum. Uzun süredir ağda nedir nasıl yapılır hangisi iyi diye araştırma yaparken denk geldim.
Evet.. bende Braun epilasyon kullanan biriyim bikini ve yüz bölgemizde de buna alıştırmistim.halen daha alışkın yüz için Ama bikini bölgesinde çektiğim acı hiçbişey de yoktu hele de tenim ile canım bu kadar tatliyken..
derken siteyi buldum ve biraz beceriksiz olduğum için bezsiz kullanılabilen kalıp ağdayi buldum ve burdaki arkadaşlarımın tavsiyesiyle pembe (pudrali) olanindan aldım ve sonuç mükemmel..!!
Tavsiyesiyle, burdaki paylaşımlariyla yardimci olan tüm arkadaşlara ve kadınlar Klubüne Teşekkürler. . :)

Canım tatlı olduğu ve tenimde hassas olunca bütün uyeler pembe dedi diye onu aldim pudrali olmasina rağmen kullanırken de pudra döktüm çok memnun kaldim.. Vazgeçmek zor olabilir pembeden yeşile :) teşekkür ederim yinede... :)

Canım tatlı olduğu ve tenimde hassas olunca bütün uyeler pembe dedi diye onu aldim pudrali olmasina rağmen kullanırken de pudra döktüm çok memnun kaldim.. Vazgeçmek zor olabilir pembeden yeşile :) teşekkür ederim yinede... :)
merhaba bende bikini bölgemde ağda kullanmak istiyorum nerden alabilirim bu kalıp ağdayı acıtmıyor yazmışşsınız çok merak ettim

merhaba bende bikini bölgemde ağda kullanmak istiyorum nerden alabilirim bu kalıp ağdayı acıtmıyor yazmışşsınız çok merak ettim

Evet.. Canım çok tatlıdır ve uzun sure jilet kullanmanın ardından saatler suren ve canımın yanmasını saymiyorum bile makine ile devam ettirmeye çalıştım.. Burada öyle okurken buldum onu da.. Ben agda kâğıt yapıştır oldu olmadı şekerli filan bir sürü şey denedim.. Hatta deneyemeden bıraktım..
Bu bahsettiğim ağda soyulur gibi suruyorsun 3-5 saniye sonra kuruyor tut çek acisi çok az memnun kaldım ben fazlasıyla..
Ben eskişehirdeyim.. Bir da kozmetik dükkânı vardı oradan aldım kalıp 500 gr. 9 TL 25 kuruştu yanlış olmasın.. Milyoncu gibi yerlerde de var ama ben guvenemdim kozmetik dükkânından aldim..
Tavsiye ederim :) :KK15:

Evet.. Canım çok tatlıdır ve uzun sure jilet kullanmanın ardından saatler suren ve canımın yanmasını saymiyorum bile makine ile devam ettirmeye çalıştım.. Burada öyle okurken buldum onu da.. Ben agda kâğıt yapıştır oldu olmadı şekerli filan bir sürü şey denedim.. Hatta deneyemeden bıraktım..
Bu bahsettiğim ağda soyulur gibi suruyorsun 3-5 saniye sonra kuruyor tut çek acisi çok az memnun kaldım ben fazlasıyla..
Ben eskişehirdeyim.. Bir da kozmetik dükkânı vardı oradan aldım kalıp 500 gr. 9 TL 25 kuruştu yanlış olmasın.. Milyoncu gibi yerlerde de var ama ben guvenemdim kozmetik dükkânından aldim..
Tavsiye ederim :) :KK15:
anladım canm bende jilet kullandım epilasyon makinasını kullansam bile kanatıyordu morarıyordu felan :mad:
sır ağda denedim onu hiç beceremedm eldivenle alırkende acıyordu :KK17:
bende samsundayım dışarı çıkıp bakıcam bakalım bulabilcemmi ilçede otuyorum inşallah bulurum :KK17:
çok teşekkür ederim sanada :KK50:

anladım canm bende jilet kullandım epilasyon makinasını kullansam bile kanatıyordu morarıyordu felan :mad:
sır ağda denedim onu hiç beceremedm eldivenle alırkende acıyordu :KK17:
bende samsundayım dışarı çıkıp bakıcam bakalım bulabilcemmi ilçede otuyorum inşallah bulurum :KK17:
çok teşekkür ederim sanada :KK50:

kızarma morarma hatta kanama bende de oluyordu.. Vivet marka aldım ben pembe renkli olanı al derim.. sende de aynı sonucu alırız umarım dene bekliyorum cevabını :KK66: rica ederim ne demek :KK24::KK9:

[QUOTttuba22, post: 38659139, member: 646661"]kızarma morarma hatta kanama bende de oluyordu.. Vivet marka aldım ben pembe renkli olanı al derim.. sende de aynı sonucu alırız umarım dene bekliyorum cevabını :KK66: rica ederim ne demek :KK24::KK9:[/QUOTE]
Ya bir kaç yere baktım bilmiyolar bile
Kartuş agdayi gösteriyorlar :'(

Onu alma canım daha iyi diye övüyorlar ama değil..
Internete kalıp sir ağda diye yaz resmine bak Aliminyum bir kalibin içinde mum gibi bişi eczanelerde de var dediler ama ben sormadım.
kozmetik vs satan yerlerde var burda hep.. internetten resmine bak belki gözüne çarpar tekrar gittiğinde olmadı internetten Sipariş verebilirsin indirim yapanlar var öyle :KK16::KK64:

Onu alma canım daha iyi diye övüyorlar ama değil..
Internete kalıp sir ağda diye yaz resmine bak Aliminyum bir kalibin içinde mum gibi bişi eczanelerde de var dediler ama ben sormadım.
kozmetik vs satan yerlerde var burda hep.. internetten resmine bak belki gözüne çarpar tekrar gittiğinde olmadı internetten Sipariş verebilirsin indirim yapanlar var öyle :KK16::KK64:
internetten baktım ama mağada yoktu öyle bişe
eczanelerde varmıdır acaba orayada bir bakarım :D

Bazıları satiyor diye duymuştum ihtimal :) bak bakalim :D

Back