- 8 Aralık 2014
- 317
- 15
- 33
olur canim tam oturur hatta mont sa sifir gibi zaten. istersen kollarin altından olcerim senin icin:)170 cm boy 80 kiloyum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canim tam oturur hatta mont sa sifir gibi zaten. istersen kollarin altından olcerim senin icin:)170 cm boy 80 kiloyum cnm
o kadar para verip aldigim bi urunu yari fiyatindan bile dusuk koydugum halde begenmiyosunuz:) ustelik koydugum urunlerin hepsi ya hic giyilmedi ya birkac sefer ancak. tertemiz duruyolar.Fiyatlarda anlaşılır diyorsun ancak anlasamiyoruz seninle
tesekkur ederim ilginiz ve begenileriniz icin o zaman:) toplu begendiginiz bi seyler varsa anlasabiliriz yine de aklinizda bulunsun.Aşk olsun ürünlerini beğeniyorum tabi ki ..beğendiğim için sürekli takip ediyorum konumunu.. bi umut işte bekliyorum
takas dusunmuyorum canim sallarin ikisi 5 tl bu arada onu belirtmeyi unutmusum:)bunları beğedim cnm takas düşünürsen link atabilirim
toplam 13 tl yanitakas dusunmuyorum canim sallarin ikisi 5 tl bu arada onu belirtmeyi unutmusum:)
8 tl:)toplam 13 tl yani
peki kullanım durumu nedir8 tl:)