Bebek İkinci El Tüm Ürünler Satılmıştır...

9-ikisi chıcco kırmızılı babygap sekılllı olan Markasız hepsı tertemız tane 2 tl
Çilekli babygap satılmıştır
image.jpg

Gonderdiginiz tulumu cokk begendim tertemiz yeni gibiydi ve miss kokuyordu ayrica sabriniz anlayisiniz ve gosterdiginiz kolayliklar icin tesekkur ederim :) :)

Canim tekrar cok tesekkur ediyorum.Cok sagol! Cok anlayisli ve cok iyi yurekli bi insansin, urunlerinde senin gibi cok ciciler.Seninle alis-veris cok keyifliydi.Zeymer arkadasimizdan gonul rahatligiyla alis-veris yapabilirsiniz, kendisi tam bi hanim efendi.Kesinlikle pisman olmazsiniz.Indirimleri de super otesi, bedavadan biraz pahali goruldugu uzere.Canim sevgilerimi sunuyorum baska bi alis-verisde görüşürüz insallah, cok optum!!!

Canim tekrar cok tesekkur ediyorum.Cok sagol! Cok anlayisli ve cok iyi yurekli bi insansin, urunlerinde senin gibi cok ciciler.Seninle alis-veris cok keyifliydi.Zeymer arkadasimizdan gonul rahatligiyla alis-veris yapabilirsiniz, kendisi tam bi hanim efendi.Kesinlikle pisman olmazsiniz.Indirimleri de super otesi, bedavadan biraz pahali goruldugu uzere.Canim sevgilerimi sunuyorum baska bi alis-verisde görüşürüz insallah, cok optum!!!
Bende sana cok teşekkür ederım guzel sozlerın ıcın bende senın ıcın aynı duyguları besliyorum bunu cok iyi biliyorsun canım telefonlarımız var zaten bırbırımızde tekrardan görüşmek üzere mınık kuzumu ve senı cok opüyorum

Kesinlikle katılıyorum

Back