Bebek İkinci El Tüm Ürünler Satılmıştır...

Zeymer hanim peki ici kurklu 20,5 numara 20 tl bot ve annem etiketini kesti dediginiz 4 tl kelebekli esofman duruyor mu? Onlari cok begendim

uyku tulumuna da bakayim bir yarin aksam ikisini esime de gostereyim ama buyuk ihtimalle alacagim bota ben de bayildim. baska kislik urun yok demistiniz degil mi ?

neyse kismet.bir de bebeginizin kuculenlerini satmaya devam edecek misiniz?

neyse kismet.bir de bebeginizin kuculenlerini satmaya devam edecek misiniz?
Tabı artık yazlık ve kıslık olarak toplu satıcam ınsallah bırıktırmıyecegım bu arada özelden resım yolladım onun gıbı ıkı adet daha var ipadımin iç çekimi cok kötü renklerı parlaktır ve polardır

Tabı artık yazlık ve kıslık olarak toplu satıcam ınsallah bırıktırmıyecegım bu arada özelden resım yolladım onun gıbı ıkı adet daha var ipadımin iç çekimi cok kötü renklerı parlaktır ve polardır
slm canm kargom şimdi elime geçti hepside tertemiz ve miss gibi koku yayıldı poşeti açınca . Hızlı ve karlı bir alışveriş oldu benim için çok teşekkür ederim :KK15:

15-chıcco uyku tulumu elimde ıkı adet var bırı 12-18 aylık dıgerı 2-3 yas ikiside aynı model 8 tl
image.jpg

Son düzenleme:
Bizim ürünlerimiz de ulaştı teşekkür ederim.çok samimi,anlayışlı,karlı bir alışverişti.çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere.boool kazançlar.

zeymer-1980 den 3 yaş kızım için aldığım herşey mis gibi tertemiz geldi. teşekkür ederim canım.başka alışverişlerde görüşmek üzere.

1ve 7 numara satılmıştır gerı kalan 16. Sayfadan ıtıbaren satıstadır
Hayırlı uğurlu olsun güle güle gıysın kuzum

Merhabalar.
Elinizde kız için hiç bir şey kalmadı mi? Çok üzüldüm nasıl kaçırmış bu güzel seyleri:(

Back