Tüm ürünler 9.sayfa ve sonrası,UYGUN FİYATLI

elimde 30 adet mevcuttur,normal fiyatı tanesi 2 tl,ister bebek şekeri ister nikah şekeri olarak kullanabilirsiniz. fotoğrafınızı renkli çıktı ile çıkartıp kolay bir şekilde içine koyabilirsiniz.

kot ceket için nete grdiğinde yazarmısın canım.fiyat için özelden yazmıştım sana.

hayırlı satışlar cnm :nazar::nazar:
çerçevelere bnde talibim eğer hala satılmadıysa fiyat için ne düşünüyorsun

hayırlı satıslar :KK54:
Tulumun özellikleri nedir ? Beden ve fiyat

tşk ederim tatlım sana da iyi alışverişler.canım önde ve yanda fermuar var, 1-2 kez ancak giyebildim sonra kilo alınca olmadı. strablez olarak kullandım askıları da vardı ama bulabilirsem onu da gönderirim. kumaş kemeri var,arkası lastikli.36 beden üst kısım vücudu sarıyor. detaylı resim istersen gönderirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar elimde vodafone 20 tl var,yanlışlıkla alınmıştı. isteyene kodunu gönderebilirim sonra parasını havale eder.

$KD4jZm.jpg

güzel günlerde kullanın canım

Eki Görüntüle 936572 Eki Görüntüle 936573

Eki Görüntüle 936577 Eki Görüntüle 936578

tupperware servis seti 2 kez kullandım sadece. mutfakta yer sıkıntım var ve bunu kullanabileceğim bir ortam olmuyor :KK17:

çok komik bir fiyattan alabilirsiniz. beğenin alın,kaçırmayın bu fırsatı.
ögretmeniiiiiiimmmm bunun fiyatı ne :KK52: komik diyince çok komik rakamlar geldi aklıma eğer gerçekten komikse ablama alayım :KK1: bide ne için bu :KK9: çözemedim kahvaltılığa benzettim ama :44:

X