Tüm ürünler 9.sayfa ve sonrası,UYGUN FİYATLI

hayırlı satışlar özel mesaj atabilmek için 50 msj atmak lazmmış ya ondan yani siz devam edin :KK1: ben kaçtım :KK9:

$MIKNATISLI-CAM-SILICI-CIFT-TARAFLI-SILECEK__99400343_0.jpg

Tek Camlar İçin Mıknatıslı Cam Silici
Ürün üzerinde bulunan keçeler cam yüzeyi su ve deterjanla temizlerken plastik sıyırma aparatları suyu alır böylece camlarınız çok daha kısa sürede kolayca temizlenir. Zamanınız size kalır. Evde yada iş yerinizde camlarınızı silerken yaşadığınız zorlukları aklınızdan çıkarın. Pratik cam temizleyiciyle pencereye çıkmadan, silip, kurulamakla uğraşmadan camlarınızı temizleyebilirsiniz. Camlarınızı evinizin içinden temizleyebileceğiniz için olası kaza risklerini ortadan kaldırmış olursunuz. Yapmanız gereken iki parçadan oluşan pratik cam temizleyicinin bir parçasını camın iç yüzeyinden diğerini dış yüzeyinden karşılıklı gelecek şekilde yapıştırmak tüm tapmanız gereken bu. Camın dış bölümüne takılan parça üzerinde bulunan güvenlik ipi sayesinde ürün camdan kurtulsabile aşağıya düşmez

ÇİFT CAMLI EVDE OTURDUĞUM İÇİN HİÇ KULLANAMADIM, FİYATI 5 TL

Eklentiler

• $MIKNATISLI-CAM-SILICI-CIFT-TARAFLI-SILECEK__99400343_0.jpg
    $MIKNATISLI-CAM-SILICI-CIFT-TARAFLI-SILECEK__99400343_0.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
İNDİRİM ZAMANI

çanta 1-2 kez kullanıldı 5 tl
inci kolye takımı 10 tl
inci kolyeler 5er tl
bileklikler hediye gönderilecek
hürrem yüzük 4 tl
kırmızı kolye 5 tl
ceketler, gömlekler 5 tl (defacto giyilmemiş gömlek 7.5 tl)
tshirt 4 tl
s-m beden 7.5 tl siyah elbise hiç giyilmedi
42 beden elbise 10 tl
s beden siyah elbise ve kahverengi elbise 7.5 tl
etekler 7.5 tl
beyaz kürk 20 tl
kot ceket hiç giyilmedi 15 tl
kısa ceket 5 tl
Tek Camlar İçin Mıknatıslı Cam Silici 5 tl

KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER. MSJ BÖLÜMÜNDEN SON DETAYLARI KONUŞABİLİRİZ. ARTIK KONULARIMI KAPATMAK İSTİYORUM O YÜZDEN DİĞER SAYFALARIMA DA BAKABİLİRSİNİZ GEREKEN İNDİRİMLER YAPILACAKTIR.

http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/677477-kumas-keten-pantolonlar-hamile-elbise-gomlekler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ed-2si-arada-sterilizator-ortaya-karisik.html

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-cocuk-esya-2-el-takas/670163-oglusumdan-kullanilmayanlar.html

$DSCF0071.jpg $DSCF0074.jpg

dizaltı ve diz üstüne kadar çıkabilen çizme 1-2 kez giyebildim. hamile olduğum dönemde ve sonrasında ayağıma olmadı, artık olması da imkansız. çok severek almıştım taytla muhteşem oluyor :KK1: 25 TL

$DSCF0080.jpg $DSCF0081.jpg

nişanımda almıştım ve sadece 1 kez giydim ve bunun da olması artık imkansız :KK1: 20 TL olsun da dolabım boşalsın biraz :KK1:

$DSCF0102.jpg $DSCF0103.jpg

bu da gelinliğimin altına giydiğim ayakkabı, doğal olarak bu da 1 kez giyildi ve artık giyemeyeceklerimden :KK1: 20 TL

$DSCF0090.jpg

Hiç kullanmak nasip olmadı bundan sonra da kullanamayacaklarımdan :KK1: 25 TL

$DSCF0273.jpg $DSCF0275.jpg

$DSCF0276.jpg $DSCF0278.jpg
:KK1:
$DSCF0279.jpg $DSCF0280.jpg

$DSCF0281.jpg $DSCF0283.jpg

$DSCF0284.jpg $DSCF0286.jpg

hasır çanta hiç kullanılmadı. yeşil çanta dışındakiler 1-2 kez kullanıldı. yeşil çantayı da çok severek kullanmıştım ama artık küçük çanta kullanamıyorum.

Casper kasa
CASPER KASA
İ3 4 ÇEKİRDEK 3100 İŞLEMCİ 3 MB CASH BELLEK
4GB 1333 MHZ RAM
1GB ONBOARD EKRAN KARTI
500 GB RAM
DVD/CD WRİTER ROM
KART OKUYUCU
WİNDOWS 7 İYÜKLÜDÜR
İSTEDİĞİNİZ İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLENİR

satılıktır. Ankara- Antalya- Isparta elden teslim olabilir. Evde 3 adet laptop olduğu için bu fazlalığa çıktı

elinde hasarlı kraft arabası olan varsa üst tente demirine ihtiyacım var onu alabilirim :KK1: :KK34:

X