hanımlar canım çok sıkkın hatta pisikolojim bozuldu mutfağımdaki hani şu pirinç kurtlanır ya işte onlardan var ama ben sürekli bakliyatlarımı bozdolabında muhafa ederimben bir tane görünce hemen mutfağı döküp nerede ne kalmış diye baktım ama yok her taraf kiler miler temiz ama bunların kaynağını öğrenemedim.evimdeki tüm beyaz eşyalar mutfağımda o nedenle olabilir mi? bana bir akıl verin lütfen
dışarıda bakliyat kurtlanmaz ama senelenmişse onu bilemem. o kurtlar meyvelerden felan gelmiş de olabilir.
Kurtlar küçük kelebeklerden oluşur...yani girdikleri yeri kurtlandırırlar onlara dikkat edin...hanımlar canım çok sıkkın hatta pisikolojim bozuldu mutfağımdaki hani şu pirinç kurtlanır ya işte onlardan var ama ben sürekli bakliyatlarımı bozdolabında muhafa ederimben bir tane görünce hemen mutfağı döküp nerede ne kalmış diye baktım ama yok her taraf kiler miler temiz ama bunların kaynağını öğrenemedim.evimdeki tüm beyaz eşyalar mutfağımda o nedenle olabilir mi? bana bir akıl verin lütfen
hanımlar canım çok sıkkın hatta pisikolojim bozuldu mutfağımdaki hani şu pirinç kurtlanır ya işte onlardan var ama ben sürekli bakliyatlarımı bozdolabında muhafa ederimben bir tane görünce hemen mutfağı döküp nerede ne kalmış diye baktım ama yok her taraf kiler miler temiz ama bunların kaynağını öğrenemedim.evimdeki tüm beyaz eşyalar mutfağımda o nedenle olabilir mi? bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?