Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yıllardır annem için pudramsı kokuyu arıyorum bir türlü bulamadım tüm tavsiyeleriniz benim için önemli hepsini not edip kendisine seçim yaptırıcam.Şimdiden çok teşekkür ederim
Noa diycem çok güzel bi kokudur ama o da çok kullanılıyo istemezsin belki..chloe love deneyebilirisn bi blogda pembe selpak mendil gibi kokuyor denmişti (selpak kokusunu seviyosan belki bunuda seversin gerçi sevmeyen çok azdır heralde )bende merak ediyorum hem o kadar yaygın bi koku olmaması da güzel..
Aslında pudralı koku nedir tam olarak bilemiyorum ancak size şunu önerebilirim. Avondan 'Little White Dress EDP' gerçekten çok güzel :) Hatta bi arkadaşla kokusunu aynı Dalin'e benzettik
Peachblush arkadasimizin da belirttigi gibi, PUDRA´li parfüm ariyorsan muhakkak
-LOVE Chloe- denemelisin.
Sicak ve elegant bir kokudur, her Anneye cok yakisir diye düsünüyorum. Kokunun kalbi yaklasik 1 saat sonra cikiyor ortaya, Pudranin altinda hafif bir gül kokusu da eslik ediyor.
Arkadasim Love Chloe´yi dügününde sIkmisti, Pudrali bir bulut eslik ediyordu güzel gelinimize
Peachblush arkadasimizin da belirttigi gibi, PUDRA´li parfüm ariyorsan muhakkak
-LOVE Chloe- denemelisin.
Sicak ve elegant bir kokudur, her Anneye cok yakisir diye düsünüyorum. Kokunun kalbi yaklasik 1 saat sonra cikiyor ortaya, Pudranin altinda hafif bir gül kokusu da eslik ediyor.
Arkadasim Love Chloe´yi dügününde sIkmisti, Pudrali bir bulut eslik ediyordu güzel gelinimize
canım bu parfümün d&p ki kodu nedir ben noayı sıkmıştım ama çok hafif kalıcı kokusu vardı fazla sürmeden uçup gitti ama ilk sıktığımda muhteşem bir koku diyebilirim
Arkadaşlar bende bir haber vereyim Chanel No:5'in birde açık renkli olanı var,resmen pudra ile sabun kokusundan ibaret.DutyFreeden aceleyle aldım eve geldim ve annem hayır bu kokuda değil dedi çünkü sabun kokusu ağırlıktaydı.
Bildiğimiz No:5 değilde açık renkli olanını fırsatı olan koklasın diğerinden çok daha güzel