İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Tüm İkizler Bayanları Var mısınız Toplanıp Kaynatmaya Hepinizi Bekliyorum

E

EU3

Ziyaretçi
slm hanımlar burcuda yukselenı de ıkızler olarak ben burcumun ozellıklerını tamamen tasıyorum.bızı ancak bız anlarız degıl mı?ya bu arada ıkzler ve koc uyumu nasıldır.bence ıhtıras dolu bı bırlıktelık.esım koc da bıraz benım mirmirmirmir bu arada kısa dogru yanı kasım aralık gıbı hamıle kalayım ıstıyorum.tabıı Rabbım bılır ama.yengec bı bebegımız olsun ıstıyoruz.nasıl olur acaba ıkızler koc ve yengec aynı evde dusunsenıze.yengecler sag duyulu duyarlı romantık erkek de olsa kadında olsa evıne cok baglı ıyı bırer anne baba adayı dıe okumustum sız neler dusunuosunuz bu konuda?

yine de siz bilirsiniz ama
siz hava grubusunuz eşiniz ateş grubu ve çocuğunuz su grubu olsun istiyorsunuz

eşinizle sizin dediğiniz gibi ihtiraslı ve ateşli bir birliktelidir bu ama su ve ateş ne kadar uyum sağlar bu düşünülür

bu arada bende ikizlerim ve kesinlikle yengeçlerle anlaşamıyorum!

oyle canım bende anlasamam yengeclerle ama ne bıleyım ıste karakter olarak cok yakın geldı yengeckler bana.fıkırlerın ıcın sag ol canım

slm hanımlar burcuda yukselenı de ıkızler olarak ben burcumun ozellıklerını tamamen tasıyorum.bızı ancak bız anlarız degıl mı?ya bu arada ıkzler ve koc uyumu nasıldır.bence ıhtıras dolu bı bırlıktelık.esım koc da bıraz benım mirmirmirmir bu arada kısa dogru yanı kasım aralık gıbı hamıle kalayım ıstıyorum.tabıı Rabbım bılır ama.yengec bı bebegımız olsun ıstıyoruz.nasıl olur acaba ıkızler koc ve yengec aynı evde dusunsenıze.yengecler sag duyulu duyarlı romantık erkek de olsa kadında olsa evıne cok baglı ıyı bırer anne baba adayı dıe okumustum sız neler dusunuosunuz bu konuda?

ßenim de hemm ßurcum hem yükseLenim ikizler..ve ßöyle ßi konu açmı$tımmmmyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/ikizler-burcu/268682-ikizler-ikizler.html

ßen de tüm özellikklerini ta$ıyorumm :tomato:

slm kızlar bende ikizlerim yükselenim değil ama burcumun genel özelliklerinin hepsini taşıorum bazırları ikizler burcunu beğenmesede ben seviorum burcumu :):)

bütün en iyi arkadaslarimda benim gibi ikizler burcu olanlar...digerleri ne yapmak istedigimi falan anlamiyorlar sanki:))
herkeseee selam bu arada,bende tipik bi ikizler kadini olarak aranizdayimmmmalkisalkisalkis

tatlim ben bebegimin ikizlar olmasini cok isterdim..iyi iki arkadas olurduk,yegenimde ikizler ve onuda görünce dahada bi ister oldum ikizler bebegimin olmasini:1rolleyes:
ayrica ikizler insani da bence evine bagli oluyor..disari yasantisini ve ev yasantisini dengede tutabiliyor..gel sen ekim gibi hamis kalyerimseniben

tatlim ben bebegimin ikizlar olmasini cok isterdim..iyi iki arkadas olurduk,yegenimde ikizler ve onuda görünce dahada bi ister oldum ikizler bebegimin olmasini:1rolleyes:
ayrica ikizler insani da bence evine bagli oluyor..disari yasantisini ve ev yasantisini dengede tutabiliyor..gel sen ekim gibi hamis kalyerimseniben

hadı ya ıkızler hakkında bu kadar pozıtıf yorum duymak harıka valla.yanı bebısımde mı ıkızler olsun.ben o bıraz farklı olsun demıstım.yanı malum ıkızler bıraz calkantılı bı hayat suruo dakkası dakkasını tutmuo ya ıkızler kadını olarak ben oyleyım mesela ama gene de dusunurum neden olmasın.baska bı dusuncen olursa yaz beklerım cıcım. a.s.

benim yukselenim terazi ama olsun ya bende geldim napimm:1closedeyes:

hoşbulduk canım yengeç benim en iyi anlasatığım burçlardan bitanesi ailesine düşkün olur ne guzel ben burcumu çok çok seviyorum ama kararlarım çabuk değişiyo bu yuzden dengede tutmak zor canım ben yengeç olsun derimmm hayırlı bebişlerhihoyyyt

canım ıkızlere yengec pek gıtmez hele koc bıraz sert bı burc bıldıgım kadarıyla erkekte ve yengec cocugunu ezebılır yani zaten duygusal cocuklar oluyorlar ezık buzu k yetısmesını ıstemem cocugumun yengecler cok tatlı cok duygusal oluyorlar daha sert bır cocuk dusunurdum madem esım koçsa cocuk da koc olsun dıye dusunurdum, benım sevgılım terazı ben terazı sevıyorum mesela cocukları da terazıye denk getırmek ısterım ama erken cıkıp da basak olursa ne yaparım bılmıyorum basagı mesela sevmem erkekte gercı cocuk olarak baska olur yınede ama..

ßenim hem ßurcum, hem YukseLenim ikizLer....ßöyle ßi ßurca sahip oLdugum ıcin ßazen seviniyorum, ßazen sinir oLuyorum :) Ama kısaca memnunum.
ßa$akları sevmem, Yaylarla anLa$ırım....Aslanla ßazen....ßogayla ßazen. Akrep cogunlukla anla$aßilirim...Sevkilim Oglak meselaa ßirßirimizi tamamLıyoruz ama genelde pek anLa$tıgımız söylenemez, yuvarlamaca hesaßyzz..Yani kısaca ıkizlerin kesin $unla anla$ır die oLan ßı ßurcu yok. Cunku kendisi zaten dengesiz ßi ßurc oLdugundan hic tahmin edemedigimiz ki$ilerle de anla$aßilir. Ama genel olarak ikizler ßurcu insanı ne$eli, aktif, yaratıcı ve zeki oLurlar ki ßurclar gecmi$inde en zeki ßurc olarak ßelirtilir.Ama taßi yukselen de etkiliyor durumu:) Mesela aßim de ikizlerdir ama yukseleni farklı mesela ßiz ßirßirimize ßenzemeyiz...O daha agır aßi, tutumlu ve mantıklı davranıyor...ßen ise daha kıpır kıpır, savurgan ve yerine göre mantıklı yerine göre duygusalım...Erkekten kıza da fark ediyor ßurclar..

Son düzenleme:
bütün en iyi arkadaslarimda benim gibi ikizler burcu olanlar...digerleri ne yapmak istedigimi falan anlamiyorlar sanki:))
herkeseee selam bu arada,bende tipik bi ikizler kadini olarak aranizdayimmmmalkisalkisalkis

hos geldın canım.aynen valla bızden olmayan anlamıo bızı.aynı kanıdayız.bu arada hepınız hos geldınız.bana dusuncelerınızle yon verdıgınız ıcın sag olun kızlar.ama sankı ben bu yengecde kararlıyım sankı.baska altarnatıf gosterenınız yok mu ya gamyoncuiremsu

hoşbulduk canım yengeç benim en iyi anlasatığım burçlardan bitanesi ailesine düşkün olur ne guzel ben burcumu çok çok seviyorum ama kararlarım çabuk değişiyo bu yuzden dengede tutmak zor canım ben yengeç olsun derimmm hayırlı bebişlerhihoyyyt

işte bırazda ben de bu yuzden cok ıstıyorum yengec bı bebıs.ailesıne sahıp olsun kıymet bısın dıe.duygusallar narınler neyse bakalım hayırlısı.sag ol canım. :dance:

oyle canım bende anlasamam yengeclerle ama ne bıleyım ıste karakter olarak cok yakın geldı yengeckler bana.fıkırlerın ıcın sag ol canım

canım bişey diyeyim
diğer yazılanları da okudum

bence yengeç bir çocuk düşünme, bayan olursa neyse ama erkek olursa bence kötü çünkü;
yengeç erkekleri bana göre tarifte edemiyorum ama çok yumuşaklar
yani sert değiller sözlerini geçirtemiyorlar
ve en ufak şeyde çok duygusallar ve kim olduğu fark etmiyor zırıl zırıl ağlıyorlar
ha bu demek değil ki erkek ağlamasın, ama erkekliğinde bir şanı var herşeyin yerini bilmeleri lazım, lafını dinletebilmesi lazım, yengeç insanları azıcık sıkı görsünler hemen pusuyorlar ben böyle erkek istemezdim mesela ve yengeç insanlarının genel gördüklerim çok kaypak üzgünüm ve ağza çok bakıyorlar

ha fikir soruyorsan burç olarak
ben ikizler bir bebek isterdim açıkcası
terazi bir bebekte isterdim
kova isterdim, ki bulunduğumuz çağ kova burçlarının çağı bir çok önemli konumda kovalar var kaydirigubbakcemile5
koç olması da iyi eşiniz öyle çünkü :)

ama su gruplarından uzak dur diyorum yasakkelime yengeç, akrep ve balıklardan

siz sırf sizin kıymetinizi bilsin diyemi yengeç olsun istiyorsun sizede bravo diyorum :)
benim tanıdığım yengeçlerden birisi babasını baba yerine koymuyordu, baba diyip evine girmiyordu
bunu burçla değil insanın kişiliği ile özleşleştirin bence

sizin evladınızın ruhunda insanlık yoksa burç ne olsa kar etmez
bende ikizlerim ama ailemimi atıcam hiçte bile
kardeşlerimin hiç biri yengeç değil onlarda ne ailemi atar ne de bişey dedirirler

yinede biz ne desekte boş Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
:emir_bebek:

Son düzenleme:

canım bişey diyeyim
diğer yazılanları da okudum

bence yengeç bir çocuk düşünme, bayan olursa neyse ama erkek olursa bence kötü çünkü;
yengeç erkekleri bana göre tarifte edemiyorum ama çok yumuşaklar
yani sert değiller sözlerini geçirtemiyorlar
ve en ufak şeyde çok duygusallar ve kim olduğu fark etmiyor zırıl zırıl ağlıyorlar
ha bu demek değil ki erkek ağlamasın, ama erkekliğinde bir şanı var herşeyin yerini bilmeleri lazım, lafını dinletebilmesi lazım, yengeç insanları azıcık sıkı görsünler hemen pusuyorlar ben böyle erkek istemezdim mesela ve yengeç insanlarının genel gördüklerim çok kaypak üzgünüm ve ağza çok bakıyorlar

ha fikir soruyorsan burç olarak
ben ikizler bir bebek isterdim açıkcası
terazi bir bebekte isterdim
kova isterdim, ki bulunduğumuz çağ kova burçlarının çağı bir çok önemli konumda kovalar var kaydirigubbakcemile5
koç olması da iyi eşiniz öyle çünkü :)

ama su gruplarından uzak dur diyorum yasakkelime yengeç, akrep ve balıklardan

siz sırf sizin kıymetinizi bilsin diyemi yengeç olsun istiyorsun sizede bravo diyorum :)
benim tanıdığım yengeçlerden birisi babasını baba yerine koymuyordu, baba diyip evine girmiyordu
bunu burçla değil insanın kişiliği ile özleşleştirin bence

sizin evladınızın ruhunda insanlık yoksa burç ne olsa kar etmez
bende ikizlerim ama ailemimi atıcam hiçte bile
kardeşlerimin hiç biri yengeç değil onlarda ne ailemi atar ne de bişey dedirirler

yinede biz ne desekte boş Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
:emir_bebek:

yok canımcım sen yalnıs anlamıssın ben aılesıne sahıp cıksın derken ılerı de kendısı evlendıgınde yuva kurdugunda esıne cocuklarına dedım.malum ben bu aralar oldukca cok sıkıntı cekıorum bu konudan ve cok muzdarıbımde oyuzden oyle soyledım.ılerı de ıyı bı anne ıyı bı baba artık hangısı olursa evlerıne baglı olsunlar dıe.aynen oyle bız ne desek bos Rabbimin dedıgı oluyo.guzel dıleklerın ıcın tesekkurler tatlım :1hug:

yok canımcım sen yalnıs anlamıssın ben aılesıne sahıp cıksın derken ılerı de kendısı evlendıgınde yuva kurdugunda esıne cocuklarına dedım.malum ben bu aralar oldukca cok sıkıntı cekıorum bu konudan ve cok muzdarıbımde oyuzden oyle soyledım.ılerı de ıyı bı anne ıyı bı baba artık hangısı olursa evlerıne baglı olsunlar dıe.aynen oyle bız ne desek bos Rabbimin dedıgı oluyo.guzel dıleklerın ıcın tesekkurler tatlım :1hug:

:) ikizlerin bu huyunu da seviyorum
her konuyu söylendiği gibi anlamayı biliyorlar altında bişey aramıyorlar ya da yanlış anlamıyorlar :)

daha açıkca belirtmek istediğim ben elbet beni koruyacak bir erkek olsun isterim ama ne istediğini bilen ne yaptınını bilen, bana hem baba hem eş, hem arkadaş birini isterim yani karşımda dimdik bir erkek isterim, öyle benden zayıf hemen çöken biri hoşuma gitmez yani :) yengeçlerde böyle malesef tatlım, en azından benim gördüğüm biçoğu :)

yine de sanki kendime yengeç çocuk istiyormuşum gibi nasılda atılıyorum kaydirigubbakcemile3

ama şunu da unutma eşin koç :)
cesaretlidir, ataktır, tuttuğunu koparan biridir, yengeçler onun yanında daha silik kalır :)

eşini ailesine koruyan kollayan ona bağlı boğa burçaları da var canım kaydirigubbakcemile5

:) ikizlerin bu huyunu da seviyorum
her konuyu söylendiği gibi anlamayı biliyorlar altında bişey aramıyorlar ya da yanlış anlamıyorlar :)

daha açıkca belirtmek istediğim ben elbet beni koruyacak bir erkek olsun isterim ama ne istediğini bilen ne yaptınını bilen, bana hem baba hem eş, hem arkadaş birini isterim yani karşımda dimdik bir erkek isterim, öyle benden zayıf hemen çöken biri hoşuma gitmez yani :) yengeçlerde böyle malesef tatlım, en azından benim gördüğüm biçoğu :)

yine de sanki kendime yengeç çocuk istiyormuşum gibi nasılda atılıyorum kaydirigubbakcemile3

ama şunu da unutma eşin koç :)
cesaretlidir, ataktır, tuttuğunu koparan biridir, yengeçler onun yanında daha silik kalır :)

eşini ailesine koruyan kollayan ona bağlı boğa burçaları da var canım kaydirigubbakcemile5

ilahi guldurdun benı.aynen aslında dogu soyluosun bu arada yenı topık actım sende gel.hem orda daha ayrıntılı konusuruz.hemde tanısmıs oluruz.geyık muhabbetlerıne yenı uye olanlar geyık grubu dıe actım.beklerım ona gore

ohhhh ne güzel valla burası buldum kendim gibi olanları bende ikizler burcumu çok seviyorum yükselenimde koç:) nasıl sizce

X