Tüm herşeye rağmen artık ümidim kalmadı 😔

ranasariii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
8
0
1
26
adetim 3 gün gecikti son adet tarihim 26 Ocak sık idrara çıkıyorum hafif kaşık ağrılarım bulantılarım oluyor beyaz süt renginde akıntım oluyor ara ara bunlara rağmen beta hcg yok diyor 😭
E3E2ED01-A2B9-4C5C-9C85-A4D713291ED6.png

adetim 3 gün gecikti son adet tarihim 26 Ocak sık idrara çıkıyorum hafif kaşık ağrılarım bulantılarım oluyor beyaz süt renginde akıntım oluyor ara ara bunlara rağmen beta hcg yok diyor 😭Eki Görüntüle 3547530
Aynı durumdayız benimde kanda idrarde negatif gösteriyor 4 gün geçikme mide bulantısı bel ağrısı ama negatif

adetim 3 gün gecikti son adet tarihim 26 Ocak sık idrara çıkıyorum hafif kaşık ağrılarım bulantılarım oluyor beyaz süt renginde akıntım oluyor ara ara bunlara rağmen beta hcg yok diyor 😭Eki Görüntüle 3547530
5ten küçük diyor tam değer yazmıyor 3 4 vs de olabilir regl olmadığınız sürece ümit var bence. 2 gün sonra tekrar kan verin zaten varsa o zaman 5in üstünde çıkar

Biraz uzun ama olsun umarım içinizi ferahlatırım: Mesela ben 6 aydır deniyordum olmuyordu hep Rabbimin gücü ve kudretine sığınıyordum namazla kuranla ve duayla içimi açtım Rabbime, tabii bunları yaparken de gözyaşlarım hiç dururmu durmaksızın akıyordular onlarda, hiç beklemediğim bir zamanda tamda umudum kalmamışken aldım o müjdeli haberi karanlık sabahlarıma güneş oldu diyebilirim, bu seferde her belirtim olduğunda her belirtim azaldığında, her rahat uyuduğumda yavrum sağlıklı mıdır, gebeliğim sağlıklı ilerleyecek mi, neden belirtilerim yok, neden midem bukadar bulanıyor diye diye yine dert yaptım kendi içimde yine kendimi namazda Rabbime ellerimi açarken buldum, gözyaşlarımı tutamadım, yine içimi Rabbime döktüm, yani demem o ki biraz halimize şükretsek, hayırlısını Allah'tan istesek, namazımızı kılıp dualarımızı etsek, Allahın gücü ve kudretine inansak, içimiz okadar ferahlıyor ki, çünkü o Allah'tır ki, çokca merhamet edici ve duaları kabul görendir, kula değil Rabbine aç içini, inan pişman olmazsın, Rabbim isteyen ve bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda, inşallah 🤲🏻🌸 inanıyorum bir sabah gelecek kardan aydınlık☀️💗

Biraz uzun ama olsun umarım içinizi ferahlatırım: Mesela ben 6 aydır deniyordum olmuyordu hep Rabbimin gücü ve kudretine sığınıyordum namazla kuranla ve duayla içimi açtım Rabbime, tabii bunları yaparken de gözyaşlarım hiç dururmu durmaksızın akıyordular onlarda, hiç beklemediğim bir zamanda tamda umudum kalmamışken aldım o müjdeli haberi karanlık sabahlarıma güneş oldu diyebilirim, bu seferde her belirtim olduğunda her belirtim azaldığında, her rahat uyuduğumda yavrum sağlıklı mıdır, gebeliğim sağlıklı ilerleyecek mi, neden belirtilerim yok, neden midem bukadar bulanıyor diye diye yine dert yaptım kendi içimde yine namazda Rabbime ellerimi açtım yine gözyaşlarımı tutamadım, yine içimi Rabbime döktüm, yani demem o ki biraz halimize şükretsek, hayırlısını Allah'tan istesek, namazımızı kılıp dualarımızı etsek, Allahın gücü ve kudretine inansak, içimiz okadar ferahlıyor ki, çünkü o Allah'tır ki, çokca merhamet edici ve duaları kabul görendir, kula değil Rabbine aç içini, inan pişman olmazsın, Rabbim isteyen ve bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tez zamanda, inşallah 🤲🏻🌸 inanıyorum bir sabah gelecek kardan aydınlık☀️💗
Aminn canım bende çokça dua ediyorum amin inşallah

Bugun 6 gun var adetime böyle cikti umut var mi hala bel ve karin agrim var ara ara göğsüme bicak saplanır gibu agri oluyor kac kez baktim bu sefer umitli idim

Eklentiler

• 1000127898.jpg
    1000127898.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 28
Bugun 6 gun var adetime böyle cikti umut var mi hala bel ve karin agrim var ara ara göğsüme bicak saplanır gibu agri oluyor kac kez baktim bu sefer umitli idim
<5 benimkide bende çok belirti yaşıyorum bulantılarım hala devam ediyor mesela

Back