• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüm hamişler için önemli bir konu lütfen bakar mısınız arkadaşlar

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
merhabalar ben kayseri den bahar. 5 haftalık hamileyim. burada özel bir hastaneye gidiyordum kontroller için. doktorum salı günü bbeğimin kalp atışlarının olmadığını(ki zaten duyamamıştı)kesemizin gelişmediğini bu yüzden kürtaj olmam gerektiğini söyledi. 1 saat rahimi büyütmek için ilaç verilecek anestezi altında 10 dk lık bir işlem olacak işlem bitince 2saat serum verilip taburcu olacaktım. çaresizlik,üzüntü,stres.... eşimle başka bir doktora gittik ve kalp atışlarını kürtaj teşhisinden tam 30 dk sonra duyuverdik. kesemizin gayet sağlıklı olduğunu,içinde bebeğimizin olduğunu öğrendik... o an dünyalar bizim oldu.. diyeceğim o ki doktorunuzu iyi seçin arkadaşlar. iyi araştırın.. aklınızdaki tüm soruları nedenleriyle beraber sorun... bebeğim şu an 6 haftalık ve çok şükür sağlıklı ilerliyor hamileliğim... mutlu ve güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.. hoşçakalın

merhabalar ben kayseri den bahar. 5 haftalık hamileyim. burada özel bir hastaneye gidiyordum kontroller için. doktorum salı günü bbeğimin kalp atışlarının olmadığını(ki zaten duyamamıştı)kesemizin gelişmediğini bu yüzden kürtaj olmam gerektiğini söyledi. 1 saat rahimi büyütmek için ilaç verilecek anestezi altında 10 dk lık bir işlem olacak işlem bitince 2saat serum verilip taburcu olacaktım. çaresizlik,üzüntü,stres.... eşimle başka bir doktora gittik ve kalp atışlarını kürtaj teşhisinden tam 30 dk sonra duyuverdik. kesemizin gayet sağlıklı olduğunu,içinde bebeğimizin olduğunu öğrendik... o an dünyalar bizim oldu.. diyeceğim o ki doktorunuzu iyi seçin arkadaşlar. iyi araştırın.. aklınızdaki tüm soruları nedenleriyle beraber sorun... bebeğim şu an 6 haftalık ve çok şükür sağlıklı ilerliyor hamileliğim... mutlu ve güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.. hoşçakalın

Allahım sen bizlere yardımcı ol geri dönüp o kürtaj yapacak olan doktorun yüzüne tükürseydin keşke canımm sinirlerim altüst oldu yaaa.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aman ya hangi asalakmış o?Ben bebeğimin kalp atışını neredeyse 10.haftada duydum.
5.haftada hemen kürtaj diyen doktorun aklına şaşarım ben ..
Ben bile ondan daha doktorumdur!!!

Allah bebeğinizi bağışlasın,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...işbilmez doktor kimbilir kaç kişinin canını yaktı,kimblir başka doktora gitmeyen kaç kişiyi kürtaj etti,canım sıkılıyor bu tarz doktorları duydukça,gördükçe, şahit oldukça...
benimde gittiğim ilk doktor ilgisizdi ve bebeğimin görünmesi gerektiğini ama görünmediğini; 15 gün sonra tekrar gitmemi ve muhtemelen boş gebelik olabileceğini söyledi.canım çok sıkıldı oradan çıktık eşime dedim kullandığı cihaz eski, görememiş olabilir, başkasına gidelim dedim bizde 1 saat içinde başka doktorda kalp atışı henüz oluşmamıştı ama bebeğimizi gördük..

boyle drların adını vermek lazım. 5 haftada duymayadabılırdınız hemen kurtaj mı olurmuş..boylelerının dıplomasını alacaksın ya
bence soyle cnm hangı hastane

bebeğin kalp atışı 6.haftadan sonra görülür.Bunu internetten araştırarak hepimiz öğrendik bir doktorun bunu bilmemesi ne demektir arkadaş anlamıyorum.5 haftalık bebek için nasıl kürtaj der.

Ben ilk hamileliğimde kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için.Daha doğrusu kalp atışı için gittiğimizde çook az atıyordu.Doktor durma ihtimali yüksek sağlıklı bi gebelik değil gibi görünüyo ama Allahtan ümit kesilmez 1 hafta daha bekleyelim sonuçta az yada çok fark etmez şuan atıyo orda kalp 1 hafta daha beklemekten kimseye zarar gelmez.Sonuç olarak kürtaj oldum ama 8.haftanın sonuna kadar bekletti doktor.

Böyle doktorların isimlerini yaymak lazımki bir daha kimsenin canı yanmasın.

okuyunca tüylerim ürperdi bende yarın bebeğimin kalp atışlarını dinlemek için gideceğim inş olumsuz birşeyle karşılaşmam sizede büyük geçmiş olsun malesef böle şeyler çok oluyor en azından bebeğiniz iyi ve sağlıklıymış allah kucagımıza almayı nasip etsin inş

ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. inanın eşimle korku içindeyiz hala.. acaba kalbi durdu mu durumu nasıl diye.. evde ultrason cihazı olsa bi an yanından ayrılmam dinlerim kalbini.. hastane ve doktorun ismini belirtmek isterdim ama site girişinde belirtmeyin diyor ya o yüzden..

bebeğin kalp atışı 6.haftadan sonra görülür.Bunu internetten araştırarak hepimiz öğrendik bir doktorun bunu bilmemesi ne demektir arkadaş anlamıyorum.5 haftalık bebek için nasıl kürtaj der.

Ben ilk hamileliğimde kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için.Daha doğrusu kalp atışı için gittiğimizde çook az atıyordu.Doktor durma ihtimali yüksek sağlıklı bi gebelik değil gibi görünüyo ama Allahtan ümit kesilmez 1 hafta daha bekleyelim sonuçta az yada çok fark etmez şuan atıyo orda kalp 1 hafta daha beklemekten kimseye zarar gelmez.Sonuç olarak kürtaj oldum ama 8.haftanın sonuna kadar bekletti doktor.

Böyle doktorların isimlerini yaymak lazımki bir daha kimsenin canı yanmasın.

canım benim çok geçmiş olsun allah bi dha yaşatmasın acısını... genel anestezi altında mı kürtaj oldun ? ve sonraki süreç nasıldı? seni üzmek istemiyorum o anı tekrar yaşamanı istemiyorum ama içimde hala bi korku var paylaşmak istedim

Back