- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Burdayım ben sen nerelerdesin Nörüpdurunnn?Nerdesin napiyosun hayirsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım ben sen nerelerdesin Nörüpdurunnn?Nerdesin napiyosun hayirsiz
Uzuuuuunca bir buhrandan sonra duzeldim iyiyim cok sukur senden ne haber anlat nasil gidiyor nisanlilikBurdayım ben sen nerelerdesin Nörüpdurunnn?
Allah bozmasın iyi gidiyor bu aralar valla , hatta çeyiz hevesim tekrardan canlandı diyebilirimUzuuuuunca bir buhrandan sonra duzeldim iyiyim cok sukur senden ne haber anlat nasil gidiyor nisanlilik
12 bin lira yazan mi bacimAllah bozmasın iyi gidiyor bu aralar valla , hatta çeyiz hevesim tekrardan canlandı diyebilirim
Netten mobilya bakıyordum ki , bu çeyiz setini gördüm ve izmirde , tabi koltuk rengi beyaz ve pembe olucak ordaki gibi değil, sence bu 3lü set pahalımı bi incelesene? http://www.sivrilermobilya.com/urun_sayfasi&path=17945&product_id=6543
Aynen canım düz hesap 13.000tl ama12 bin lira yazan mi bacim
Pahali ama bi kere alinacak , icine sinen almak lazimAynen canım düz hesap 13.000tl ama
Pahalı dimi ya , indirim yapsalar keşke... Aynen canım orasıda öyle zaten oturma odası falan yapmıycam tek salon yapıcam değer aslında , bizimkilerde bi 3000 yatakodası parası verirler... Benim odun beni mutlu ediyor bu aralar o yüzden bende hep çeyiz bakar oldumPahali ama bi kere alinacak , icine sinen almak lazim
Guzelim insallah hep boyle yuzun guler mutlu olursunPahalı dimi ya , indirim yapsalar keşke... Aynen canım orasıda öyle zaten oturma odası falan yapmıycam tek salon yapıcam değer aslında , bizimkilerde bi 3000 yatakodası parası verirler... Benim odun beni mutlu ediyor bu aralar o yüzden bende hep çeyiz bakar oldum
Hepimizin kuzum benim ya sağolGuzelim insallah hep boyle yuzun guler mutlu olursun
Amiiiiiinn insallahHepimizin kuzum benim ya sağol
18.30 / 19.00 Değişiyor genelde , keyfine göre çıkartıyor.Amiiiiiinn insallah
Sen jaca kadar calisiyosun cikma saatin geldi diye hatirliyorum ama
Kisin zor olur .18.30 / 19.00 Değişiyor genelde , keyfine göre çıkartıyor.
Zor oluyorda napalım erken çıkaranı yok özelde, devlete bir atansam süper olucak da işte...Kisin zor olur .
Merhaba canim nasilsin
Hayirlisiyla atanirsin insallah.Zor oluyorda napalım erken çıkaranı yok özelde, devlete bir atansam süper olucak da işte...
İyilik nolsun sen nörün?
İnşallah.Hayirlisiyla atanirsin insallah.
Bende norum anam bacim burda manti doldurduk bitti sukur , hastayimda biraz 2,80 uzandim yatiyom haci
Hastayim kiz, dun balkonlari buz pateni yaparaktan temizledim totosumu usuttum herhalİnşallah.
Oh götür mantıları benim yerimede, yat yat bir de bostanı büyüt
Geçmiş olsun hatunHastayim kiz, dun balkonlari buz pateni yaparaktan temizledim totosumu usuttum herhal
Tiskur ederim hayatim , ben acik dinleneyim ilac iceyim yoksa iyice g.tu basi dagitacam off kemiklerim yatan yerlerim, yazan yerlerim agriyo ooofffGeçmiş olsun hatun
Su yazi rengini degistir gozum bugulanmis gibi oluyo , accik canli bisey yap bu ne boleGeçmiş olsun hatun
ne yapsamkine acabaSu yazi rengini degistir gozum bugulanmis gibi oluyo , accik canli bisey yap bu ne bole