- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
O zaman çok doğru noktaya barnak basıp girmişsin hoşgeldinanayım ben ana birinciyi ve üçüncüyü üstüme alındım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman çok doğru noktaya barnak basıp girmişsin hoşgeldinanayım ben ana birinciyi ve üçüncüyü üstüme alındım bende
Gözümün önünden o görüntü gitmiyor böcüksen benim tokadımı özlemişsinn
Allah sana bağışlasın çocuklarını :)anayım ben ana birinciyi ve üçüncüyü üstüme alındım bende
Allah senin iyiliğini versin Güldürdün beni işyerindeGözümün önünden o görüntü gitmiyor böcük
Hayatımın şokunu yaşattın bana
Amin hepimizin :)Allah senin iyiliğini versin Güldürdün beni işyerinde
Du bak geliyoo şimdii , şok olma ama
Bak ceEe çok kaşındın napimAmin hepimizin :)
Gösterme yaa.. Akşama da cezerye yicez zaten
Arsızzz...Bak ceEe çok kaşındın napim
param olsada ben alsamArsızzz...
Tükürme smileyi de yok ki sende var mı? Kendine yolla
ben 2 gündür uyuyamıyorum sürekli dönüyorum, yutkunuyorum, sıcak basıyor, öksürük tutuyor..param olsada ben alsam
ayy çok sıkıldım ya , dün 6da bi yattım sabah kalktım , iş olmasa uyurdum öğleye kadar
Aa neden canım ? Soğuk algınlığı yada piskolojk bişey mi?ben 2 gündür uyuyamıyorum sürekli dönüyorum, yutkunuyorum, sıcak basıyor, öksürük tutuyor..
Geceler bana işkence olmaya başladı
Psikolojikte, kafama taktığım birşey yokAa neden canım ? Soğuk algınlığı yada piskolojk bişey mi?
Ben kafama bişi takınca uyuyamam genelde...
O zaman sana en iyi çaresini diyim uyumak için ya pandufların ile yat yada sıcak su torbasını ayaklarına koy çok çabuk uyku getiriyor, yoğurt ve ayran içebilirsin.Psikolojikte, kafama taktığım birşey yok
Evli, mutlu, çocuksuzum ne derdim olacak
Sıkıldım ama bu durumdan Bende normal insanlar gibi uyumak istiyorum
Yok kızzz.. Beceriksiz çıktık bizO zaman sana en iyi çaresini diyim uyumak için ya pandufların ile yat yada sıcak su torbasını ayaklarına koy çok çabuk uyku getiriyor, yoğurt ve ayran içebilirsin.
Bebiş ne zaman geliyor , yok mu henüz bişi ?
Aynen canım benim , azıcık kendinize zaman bırakınYok kızzz.. Beceriksiz çıktık biz
Daha hayatımızın baharındayız, Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, acelemiz yok :)
Ben kaçıp yemek yapcam artık, görüşürüzAynen canım benim , azıcık kendinize zaman bırakın
gulüü gulüüüBen kaçıp yemek yapcam artık, görüşürüz
Yok kızzz.. Beceriksiz çıktık biz
Daha hayatımızın baharındayız, Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, acelemiz yok :)
Hoşgeldin , tüm bayanlar çiçek gibidir üstüne alın tabi ki...Eki Görüntüle 1315396
Konu başlığındaki tüm güzel kelimeleri üzerime alınarak geldim (güzel anne hariç henüz anne değilim)
Hoşgeldin , tüm bayanlar çiçek gibidir üstüne alın tabi ki...
Tanıyabilir miyiz seni?