- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Merhaba Tüm Güzel Hatunlar, Anneler ve Tüm Güzel Gelinler
Burada Bol Neşeli , Ballı Kaymaklı , Sevinçli , Hüzünlü , Mutlu
Sohbetler Etmek Dileğiyle
Topiği Açıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin güzel hatunİlk yazdığını üstüme aldım :)
Hayırlı olsun
Didişmeyi mi özledinHoşgeldin güzel hatun
Nnerelerdesin bakim sen ? gel seninle az yoluşalım
Evet kızçe ne güzel didişiyoruz senleDidişmeyi mi özledin
Bu ara yarışmalara sardım canım, oralarda eğleniyorum, sen napıyorsun? Nasılsın?
Geçenkine katıldım, buna katılmadım, sonrakine katılcam yine :)Evet kızçe ne güzel didişiyoruz senle
Yarışmaya katılıyor musun?
Napim bende arada burdayım bazen çok sıkıyor burası da gelmiyorum öyle geçip gidiyor zaman
Tamam haberleşirik yarışmaya katıldığında yawrum Yapçak bişi yokta nebilim ya ben darlanıyom bazenGeçenkine katıldım, buna katılmadım, sonrakine katılcam yine :)
Havalar buz gibiii.. Burdan başka yapacak birşey mi var :)
Bu yarışma için oy kullandın mı sen?Tamam haberleşirik yarışmaya katıldığında yawrum Yapçak bişi yokta nebilim ya ben darlanıyom bazen
Bi göz atayım canım , ben nehirnilin tariflerini takip ediyorum evlenicem ya , benimkine tarif vericem bana yapsınBu yarışma için oy kullandın mı sen?
Git bak ne güzel şeyler yapılmış. Yarın bir gün evlencen, tarif öğren :)
O kim ya :)Bi göz atayım canım , ben nehirnilin tariflerini takip ediyorum evlenicem ya , benimkine tarif vericem bana yapsın
Valla mı ? Sen bana destek mi verdin şimdiO kim ya :)
Aferin sana, doğru yoldasın, benden sana tam destek
Hiç desteklememişmiydim daha önceValla mı ? Sen bana destek mi verdin şimdi
Yoksa kaynanam mı yapsa yemek
Neden yapmasın kıs ? Zehirler miHiç desteklememişmiydim daha önce
Yok be, kv yapmasın..
Yok bee.. sen kadına birşey yapmada O kadar iç içe olmamak lazım :)Neden yapmasın kıs ? Zehirler mi
ayıp be ayıp neyimi gördün ?Yok bee.. sen kadına birşey yapmada O kadar iç içe olmamak lazım :)
Kıçını bile gördüm daha neyini görcemayıp be ayıp neyimi gördün ?
Katılıyorum iç içe olmamak gerekiyormuş... Deneyimlerime tabii olarak destekçinim
tühh sana , herkes yanlış anlıcak fotoğrafını çekip gönderdim sanıcaklar ,munede mapusa koyacak illegal işler dönüyo diye tübee yaKıçını bile gördüm daha neyini görcem
Kocan yapsın boşver
Yoo gayet genelde gösterdintühh sana , herkes yanlış anlıcak fotoğrafını çekip gönderdim sanıcaklar ,munede mapusa koyacak illegal işler dönüyo diye tübee ya
sen benim tokadımı özlemişsinnYoo gayet genelde gösterdin
Ne garipsin haa.. Sen gösterirken utanmıyon, ben söylerken mi çekincem