Kizlar konu sahibi arkadas giremiyor sanirim. Isterseniz biz liste baslatalim. Her gun birimize okuruz. Cok kuvvetli ve faziletli bir dua oldugu soyleniyor. Bizde faydalanalim. Ben bir umut listeyi baslatiyorum, adinizi yazdirmak isterseniz haber verin, yarindan itibaren bu guzel duayla rabbimize seslenelim.
1) _tiramisu_ -- 5 temmuz cumartesi
2)buujuu-6temmuz pazar
3).......
kızlar bende katılmak istiyorum ekledim ismimi duamıda yazayım hayırlara vesile olsun
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen burcu arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde burcuyu çok sevicek gözünden bile sakınacak burcununda çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi burcu arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun burcu arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.
1) _tiramisu_ -- 5 temmuz cumartesi
2)buujuu-6temmuz pazar
3)berirem 7temmuz p.tesi
4)nara87 8 temmuz salı
5)BenimAskPastam (duygu) 9temmuz çarsamba (duygunun hayırlı saglıklı tatlı cocuklarının olması icin)
kızlar bugün tiramisuya yarın bana sora sizlere okucaz önce kunfeyekunu okuyup sonrada duamızı edelim ben duamı yazdım sizlerde yazarsınız
kızlar duada niyetin tekrar edildiği yer vardı ondan kısa yazdım duamı niyetim duygunun hayırlı saglıklı tatlı cocuklarının olmasını için
adımla dua ederseniz sevinirim kızlar Allah razı olsun
bekarken evlilik için dua etmiştim burda kabul oldu sükür elhamdülillah simdi bebek için
kızlarrrr o zaman bugun başlıyoruz.. duamı yazıyorum o zaman allah hepimizin gönlündeki muradı hayırlısıyla versinn inşallah
Subhane Rabbiyel aliyyil
a'lel Vehhab,
euzübillahimineşşeytanırra
ciym
bismillahirrahmanirrahıym
Elhamduliillahi Rabbil
alemin vessalatu
vessalamu ala Seyyidina
Muhammedin ve ala alihi ve
sahbihi ecmaıyn
Ey rabbil alemin.. ey aziz olan, celil olan. Rahman olan, rahim olan. Hayy olan kayyum olan! Ey merhametlilerin en merhametlisi. Ey hastalarin sifasi, derlilerin devasi. Ey kimsesizlerin kimsesi olan yuce ALLAH'im.. rabbim kapina geldik bos cevirme. Sen dualari isiten ve kabul edensin...
Ey rahmeti sonsuz yuce rabbim. _tiramisu_ rumuzlu merve kulunun hayirlisiyla en kisa zamanda imanli, ahlakli, saygili, namuslu, anlayisli temiz bir aileye sahip, merve nin ailesinin hic bir sekilde karsi cikamayacagi biriyle tez vakitte hayirlisiyla evlenmesini nasip et allahim.. birbirlerini omurlerinin sonuna kadar cok sevsinler, mutlu olsunlar. Onlara hayirli evlatlar nasip et. Merve'ye hayalini kurdugu gibi bir yuva bahset ya rabbi. Onu hic bir zaman uzup pisman etmeyecek, mutlu edip mutlu olabilecek, iyi bir meslege sahip kisacasi gonlune gore biriyle tez vakitte bir sekilde karsilastir. Ve hayirlisiyla yuvalarini kur allahim. Merve nin cektigi sikintilarin, zorluklarin mukafati bu olsun allahim. Sen ol dersin oluverir ya erhamerrahimiyn, ya erhamerrahimiyn, ya erhamerrahimiyn. Allahim bu duayi basta peygamberimiz hz. Muhammed (s.a.v) in ve butun sevdigin kullarinin hurmetine kabul eyle. Bos cevirme rabbim. Tez vakitte bu sekilde guldur mervenin yuzunu ya rabbi. Amin, amin, amin...
Allahumme salli ala seyyidina muhammed. Subhane rabbike rabbi izzeti emma yasifun ve selamun alel murselin vel hamdulillahi rabbil alemin. el fatiha..